Pluspunten

Goed advies, veel keus, vriendelijk

Te veel emails (waaronder deze beoordelingsmails). 3 mails na plaatsen bestelling en dag daarna nog een mail is niet nodig.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie legger met als enige minpunt dat die totaal geen rekening houd met de tekening van de vloer.

Verbeter je communicatie Infomeer juiste informatie Bij het uitkiezen van de vloer kreeg ik te horen dat de vloer veel verschillende tekeningen had. Daar is niks van waar. Dezelfde tekening komt steeds terug.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke afspraak met vertegenwoordiger in filiaal. Alles leek goed.

Email verkeer vanaf uitgifte in Amersfoort. Rommelig bedragen kloppen niet. Voorwaarden welke duidelijk niet waren overeengekomen worden toch weer van toepassing verklaard. Zeer onzorgvuldige indruk.

Pluspunten

Goede prijs, veel keuze ,all inn prijs is fijn en duidelijk

Bij 1 ste bezoek onderbezetting en geen tijd of aandacht voor ons hierdoor Bij 2 de bezoek gelukkig veel aandacht, tijd en advies gehad waardoor we order hebben gedaan Tip: Minimaal twee personen is geen luxe in zo,n zaak en werkt prettiger voor de ander

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie vloeren, overzichtelijke en mooie showroom en opzich goed geholpen

We hebben problemen gehad met de geleverde vloer, deze was tot 2 keer toe niet goed en dus 2 keer verhuizing uit moeten stellen. Uiteindelijk een andere vloer uitgekozen en tegemoetkoming afgesproken. Echter moesten we zelf alsnog uiteindelijk nog achter deze tegemoetkoming aan bellen om deze te krijgen, en kon er geen fatsoenlijk bosje bloemen vanaf. Dus als verbeterpunt: er kan altijd wat misgaan, maar draag zorg voor een vloeiende klachtenafhandeling!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werd erg prettig geholpen

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk en ruim voldoende product kennis.

Het was een drukke zaterdag met iets te weinig personeel.

Pluspunten

Keurige en vlotte bediening.

Pluspunten

Vriendelijke service en er worden goeie tips gegeven.

Geen.

Pluspunten

Goede service en uitleg

Monsters sneller versturen

Pluspunten

We zijn goed geholpen, alles heel duidelijk uitgelegd. Meer kan ik nog niet zeggen want de vloer moet eerst bezorgd worden

Pluspunten

We werden goed en snel geholpen. De medewerker dacht met ons mee en gaf een goed advies.

Pluspunten

Verkopers die zich niet als aasgieren gedragen. Breed assortiment met elke prijsklasse vertegenwoordigd.

Beetje houtje touwtje ICT ondersteuning maar dat is voor de klant niet zo belangrijk.

Pluspunten

Ontzettend fijne verkoper, met super goed advies! Snelle reactie op e-mail en het wordt allemaal goed geregeld!

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, prima, geen klachten tot zover.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, super service en zeer prettig geholpen.

Pluspunten

hi...heel fijn gesproken via de telefoon en begeleid in het maken van juiste keuze vloer in mijn situatie. gesproken met Richard uit Friesland.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie winkel en veel aanbod.

De charme van de winkel komt helaas niet tot uiting in de verdere service. Onze ervaring is dat Lab21 een organisatie is die teert op 95 goede verkopen en de 5 'probleemgevallen' voor lief neemt. Ik heb medio april een vloer gekocht bij Lab21 en afgelopen week - bijna een half jaar later - is de oplevering geweest. Ik kan uitgebreid een verhaal wijden over wat allemaal niet fout is gegaan. Ik heb zelfs een heel dossier opgebouwd dat volstaat met tientallen e-mails en verwijzingen naar telefoontjes waaruit blijkt dat Lab21 van begin tot eind nalatig is geweest. Samengevat: Als je een vloer koopt en je valt binnen de marge van de standaard, verloopt het voorspoedig. Gelukkig zal dit voor velen het geval zijn. Als een kink in de kabel komt, is helaas geen land meer te bezeilen met deze organisatie. Heel zorgelijk is de communicatie, het ontbreken van verantwoordingsgevoel en elke vorm van nazorg. De focus is gericht op de eigen commercie en niet op de klant. Illustratief voorbeeld is dat het proces VOOR de legopdracht bij ons al enorm veel tijd/energie heeft gekost om het de goede kant op te sturen. Vervolgens is de legopdracht verkeerd gegaan, vanwege fouten van de legger. Lab21 heeft vervolgens nooit meer iets van zich laten horen. De externe legdienst heeft uiteindelijk alles zo keurig als mogelijk geprobeerd op te lossen met als resultaat een nieuwe vloer die hij zelf heeft bekostigd. Lab 21? 3 maanden later geen woord meer over de slechte service en onze kl

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wat een gigantisch slecht bedrijf is dit. allereerst geven ze op hun website aan dat zij een eigen legservice hebben wat blijkt niet te kloppen, vervolgens krijgen wij een legger die ziek wordt en wij als klant niet op de hoogte worden gebracht,daarna een vervangende legger die vergeet een aantal stroken van de vloer te leggen achter een trap. bobbels in de vloer niet weghaalt en in andere gedeelte van de woning de pvc vloer dramatisch wegsnijdt. Na enig contact met lab21 zou er een expert langskomen om te kijken hoe dingen op te lossen, na uiteindelijk 2 weken bellen eindelijk de "expert" gekomen waarbij die aangaf het wel te kunnen verhelpen. na weer een aantal weken wachten kwam deze "expert" om de dingen op te lossen, maar voordat deze heer begon gaf hij aan dat hij wel stroken kon vervangen maar dat hij niet instond voor eventuele andere beschadigingen van de vloer die konden ontstaan bij de werkzaamheden... tevens zou lab 21 de plinten plaatsen en afwerken zoals op hun site benoemd staat (afkitten van de plinten) tijdens het plaatsen gaf de legger aan dat hij dat niet deed want het stond niet op zijn opdrachtbon, deze zelfde legger "expert" gaf bij zijn vorige bezoek aan dat hij dat altijd deed bij het plaatsen van plinten. dus al met al een verschrikkelijke ervaring en zeer veel frustratie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie vloeren

Klanten een zitplaats aanbieden en dan niet dat je als klant tegen de achterkant vh beeldscherm aankijkt. De verkoper bekeek mijn staaltje vd vlier alsof hij die voor het eerst zag. Komt niet professioneel over. Mijn order was niet te vinden in het computersysteem. Al met al vond ik het een slechte, slome bediening. Ik moest alles aandragen en vandaag werd ik weer over alles wat toen besproken was gebeld, alsof er geen of te weinig aantekeningen waren gemaakt. Het opsturen vd juiste staal duurde 2,5 week. Niet erg commercieel. De tafels met beeldschermen zijn zo geplaatst dat de klant alkeen het voorhoofd vd verkoper ziet. Dat praat niet echt fijn.

Pluspunten

Alle aandacht voor de klant. Deskundige uitleg. Klant zelf laten beslissen. Geen zaken bewust opdringen. Flexibele houding. Alle benodigde tijd nemen. Op maandag open. Vriendelijke behandeling.

Kan er geen bedenken. Wij zijn op maandag geweest. Erg gunstige tijd.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.