Pluspunten

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en geven je goede raad zodat je goed weet wat je gaat kiezen.

V oor Mij was het moeilijk om alle gegevens door te geven. maar met hulp van het personeel is het toch allemaal gelukt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering.

Wij hebben van onze opa en oma een vloer gekregen voor ons nieuwe huis, en deze uitgezocht bij lab21. Voordat wij de vloer aanschaften, hebben wij specifiek gevraagd of de vloer tegen zonlicht kan. De medewerker zei dat dit geen probleem was. Mijn vader van 70 heeft de vloer geplaatst, we waren er erg blij mee. Dit duurde echter niet lang. De zomer kwam kijken. Huh dit hadden wij toch gevraagd??? Tot onze verbazing ging de vloer op sommige plekjes bol staan, dit viel uiteraard wel mee maar toch even melding maken bij lab21. Netjes kregen wij een voorstel: Of 200 euro retour, of een nieuwe vloer uitzoeken voor dezelfde prijs en wij halen de oude vloer eruit en plaatsen de nieuwe. Wij weinig zin om weer in de rommel te zitten voor een nieuwe vloer, want we waren al flink aan het verbouwen geweest en die kleine bollingen vielen wel mee. Wij dachten laten we maar voor die 200 kiezen. Wij dit doorgeven en geen reactie. Maar nu, hittegolven. Je verwacht het al. De vloer leek wel een golfslagbad in combinatie met kieren. Wij in de stress. Wij naar lab21 en het verhaal verteld. Medewerker: die vloer is ROMMEL, en verkopen wij niet meer. Nieuwe vloer uitgezocht. Wij wachten op de bevestiging. Krijgen mail terug met WIJ HEBBEN DE 200 GESTORT OP JULLIE REKENING.. Ok nou dan storten wij dit toch terug? Maar dat kon niet meer en ga maar naar de geschillencommissie. Wij voelen ons niet eerlijk behandeld! Een beetje meedenken was op prijs gesteld. Dank jullie wel LAB21! Klant is koning..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus

Aandacht voor klant in showroom.

Pluspunten

Vakkundige verkoper in de zaak Vriendelijke administratieafdeling

Nvt

Pluspunten

Tips en meedenken

De 50 euro kosten voor het werkopnemen ter plaatsen is niet meer van deze tijd. Dat moet service zijn

Pluspunten

Vriendelijke bediening en beschikt over praktische inzichten en kennis van het product. Verkoper weet goed de voor's en tegen's van het product te verwoorden.

Pluspunten

je word goed en vriendelijk geholpen en goed geinformeerd

Pluspunten

klantvriendelijk rustige kundige verkoper

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel keuze.

Ronduit slechte service. De verkoper had weinig geduld en probeerde dmv doorzichtige verkooptrucs te duwen naar andere type producten. Daarnaast werd de aanbetaling van 25% zonder overleg 'naar boven afgerond'. Van de aanbetaling hebben wij geen factuur gekregen noch ontvangen via mail. Verder was de verkoper vaag over de afhandeling van de bestelling. Op de vraag wanneer wij gebeld zouden worden om een afspraak te maken voor het inmeten van de vloer werd kortaf "daar bemoei ik me niet mee" geantwoord. Al met al wekt de gehele service weinig vertrouwen in een goede afloop en hebben we spijt hier wat gekocht te hebben.

Pluspunten

Goed geholpen door een enthousiaste, vriendelijke medewerker, ze nemen al tijd om door te spreken wat je wilt, we mochten een stukje pvc vloer meeneen om te kijken hoe het staat. Er wordt met ons mee gedacht over het voor werk hoe aan te pakken en door ons gekozen datum voor het leggen. Fijne samenwerking!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten heeft die een ander niet heeft!!communicatie

Communicatie kan wat beter!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijk, snelle service, goed bereikbaar

het laminaat waarvan de verpakking intact was, zaten redelijk veel planken met beschadigingen. gelukkig hadden we ruim besteld waardoor we gelukkig net uitkwamen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie vloer!

Stuur alsjeblieft niet zo snel de enquête. Voordat de bestelling is geplaatst word er al gevraagd wat ik er van vind. Misschien even tijd geven om hier over na te kunnen denken?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten in het magazijn.

Communicatie, afspraken niet nakomen, egalisatie van de vloer niet goed, afwerking van de vloer/plinten slordig, klantvriendelijkheid, klantenservice (afschepen met een dinerbon voor alle misstappen, dreigen met juridische stappen als je een negatieve review plaatst)

Pluspunten

Zeer prettig en op professionele wijze geholpen door Ronald van de Wetering en stagiaire Toy. Alle ruimte om vragen te stellen over de producten, aflevering en werkzaamheden. Goede sfeer en mooie showroom.

Pluspunten

Hulpvaardig

Deze enquête na levering afnemen. Ik kan er nu nog weinig van zeggen.

Pluspunten

Wij werden goed en netjes geholpen met een goede uitleg

Misschien een lekker bakkie koffie aanbieden .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

-vriendelijk personeel in de winkel

- Aanbetaling staat niet in de order - Medewerkers kunnen betalingen niet zien. Blijven zeggen dat het eerst bij de bank verwerkt moet worden?! - Er wordt geen (extra) service verleend of meegedacht als je de levering zo snel mogelijk wil hebben.

Pluspunten

Ik kon na sluitingstijd nog terecht. En er werd toen nog alle tijd genomen. Ik heb een klus tussendoor. Ondanks dat het om een relatief kleine ruimte gaat hebben ze zo geschoven dat alles op het gewenste tijdstip gelegd gaat worden. Top!!

Pluspunten

Eerlijkheid en duidelijke uitleg vriendelijk geholpen

geen

Pluspunten

Erg toegankelijk Kundig Duidelijk Veel keuze Goede prijzen

Geen verbeterpunten nodig, misschien meer reclame maken, ik kende dit bedrijf niet, kreeg het adres viavia

Pluspunten

Super lieve mensen heel goed geholpen !

Eigenlijk niks ... mis op de website zette. Dat de bedragen zonder btw zijn

Pluspunten

Goed geholpen even af wachten hoe levering verloopt

Na eerste bezoek werd er gezegd dat er na gebeld werd is niet gebeurd

Pluspunten

Snelle service, persoonlijke benadering. Hartelijk dank. Roel Geuzinge vijf sterren

Pluspunten

Mooie showroom in Amersfoort. Erg prettig geholpen en goed advies gekregen. Werkdag erna meteen de offerte ontvangen.

Eigenlijk geen verbeterpunten, maar de lever-/legtijd had van mij wel korter gemogen.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.