Pluspunten
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en geven je goede raad zodat je goed weet wat je gaat kiezen.
VerbeterpuntenV oor Mij was het moeilijk om alle gegevens door te geven. maar met hulp van het personeel is het toch allemaal gelukt.
Beste Jan, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat onze verkoopadviseur u heeft kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenWij hebben van onze opa en oma een vloer gekregen voor ons nieuwe huis, en deze uitgezocht bij lab21. Voordat wij de vloer aanschaften, hebben wij specifiek gevraagd of de vloer tegen zonlicht kan. De medewerker zei dat dit geen probleem was. Mijn vader van 70 heeft de vloer geplaatst, we waren er erg blij mee. Dit duurde echter niet lang. De zomer kwam kijken. Huh dit hadden wij toch gevraagd??? Tot onze verbazing ging de vloer op sommige plekjes bol staan, dit viel uiteraard wel mee maar toch even melding maken bij lab21. Netjes kregen wij een voorstel: Of 200 euro retour, of een nieuwe vloer uitzoeken voor dezelfde prijs en wij halen de oude vloer eruit en plaatsen de nieuwe. Wij weinig zin om weer in de rommel te zitten voor een nieuwe vloer, want we waren al flink aan het verbouwen geweest en die kleine bollingen vielen wel mee. Wij dachten laten we maar voor die 200 kiezen. Wij dit doorgeven en geen reactie. Maar nu, hittegolven. Je verwacht het al. De vloer leek wel een golfslagbad in combinatie met kieren. Wij in de stress. Wij naar lab21 en het verhaal verteld. Medewerker: die vloer is ROMMEL, en verkopen wij niet meer. Nieuwe vloer uitgezocht. Wij wachten op de bevestiging. Krijgen mail terug met WIJ HEBBEN DE 200 GESTORT OP JULLIE REKENING.. Ok nou dan storten wij dit toch terug? Maar dat kon niet meer en ga maar naar de geschillencommissie. Wij voelen ons niet eerlijk behandeld! Een beetje meedenken was op prijs gesteld. Dank jullie wel LAB21! Klant is koning..
Beste Dan, We vinden het uiteraard heel vervelend dat u niet tevreden bent met uw vloer. U heeft een vloer die onder invloed van direct zonlicht uitzet en daardoor gaan de planken bol staan. We hebben deze klacht erkend en u hiervoor twee oplossingen aangeboden. U heeft toen zelf voor gekozen voor een financiële compensatie. Wij hebben de klacht daarmee opgelost maar nu wilt u toch een andere oplossing. De afwijzing van uw tweede claim voor hetzelfde probleem is vanuit ons perspectief terecht. We willen echter toch met u overleggen hoe we tot een bevredigende oplossing kunnen komen. Als u contact opneemt met onze klantenservice helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Ruime keus
VerbeterpuntenAandacht voor klant in showroom.
Beste Klant, Bedankt voor de review. We zijn blij dat u tevreden bent maar de beoordeling van 3 sterren laat ruimte voor verbetering. Uw opmerking met betrekking tot uw ervaring in de showroom zien wij als een aanmoediging om hier nog alerter op te zijn. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Vakkundige verkoper in de zaak Vriendelijke administratieafdeling
VerbeterpuntenNvt
Beste Pim, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door een van onze verkoopadviseurs en dat u het contact met onze administratie als prettig heeft ervaren. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Tips en meedenken
VerbeterpuntenDe 50 euro kosten voor het werkopnemen ter plaatsen is niet meer van deze tijd. Dat moet service zijn
Beste Tineke, Bedankt voor uw mooie review! Voorsinspectie wordt door ons zichtbaar doorberekend omdat wij graag transparant zijn over onze prijzen. Dit geeft de klant de mogelijkheid om bepaalde zaken wel of niet door ons uit te laten voeren en het geeft inzicht in de werkelijke kosten. Er zijn veel bedrijven die dit niet doen en het in de prijs verwerken, maar ook daar wordt het betaald, alleen niet zichtbaar. Lab21 kiest ervoor om duidelijk en eerlijk te zijn over de prijzen dat past bij ons en volgens ons bent u daar als klant ook beter mee geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Vriendelijke bediening en beschikt over praktische inzichten en kennis van het product. Verkoper weet goed de voor's en tegen's van het product te verwoorden.
Beste D. Markerink, Bedankt voor uw bezoek aan onze showroom en deze mooie review. Fijn dat u zo goed bent geholpen door onze verkoopadviseur. Wij werken er met het hele team hard aan om onze klanten een goede service te bieden. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
je word goed en vriendelijk geholpen en goed geinformeerd
Beste Wouter, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door een van onze verkoopadviseurs! Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
klantvriendelijk rustige kundige verkoper
Beste Wim en Caroline, Hartelijk dank voor de review. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te willen delen! Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Veel keuze.
VerbeterpuntenRonduit slechte service. De verkoper had weinig geduld en probeerde dmv doorzichtige verkooptrucs te duwen naar andere type producten. Daarnaast werd de aanbetaling van 25% zonder overleg 'naar boven afgerond'. Van de aanbetaling hebben wij geen factuur gekregen noch ontvangen via mail. Verder was de verkoper vaag over de afhandeling van de bestelling. Op de vraag wanneer wij gebeld zouden worden om een afspraak te maken voor het inmeten van de vloer werd kortaf "daar bemoei ik me niet mee" geantwoord. Al met al wekt de gehele service weinig vertrouwen in een goede afloop en hebben we spijt hier wat gekocht te hebben.
Pluspunten
Goed geholpen door een enthousiaste, vriendelijke medewerker, ze nemen al tijd om door te spreken wat je wilt, we mochten een stukje pvc vloer meeneen om te kijken hoe het staat. Er wordt met ons mee gedacht over het voor werk hoe aan te pakken en door ons gekozen datum voor het leggen. Fijne samenwerking!
Beste Lot, Bedankt voor de mooie review! Wij werken er hard aan met ons team om onze klanten goede service te bieden. Wij wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Producten heeft die een ander niet heeft!!communicatie
VerbeterpuntenCommunicatie kan wat beter!
Beste Henk, Bedankt voor uw feedback wij gaan hiermee aan de slag. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
klantvriendelijk, snelle service, goed bereikbaar
Verbeterpuntenhet laminaat waarvan de verpakking intact was, zaten redelijk veel planken met beschadigingen. gelukkig hadden we ruim besteld waardoor we gelukkig net uitkwamen.
Beste Giovanna, Bedankt voor de review. wat fijn dat jullie uitkwamen met de vloer! Wij hopen dat u heel veel plezier ervan heeft! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Mooie vloer!
VerbeterpuntenStuur alsjeblieft niet zo snel de enquête. Voordat de bestelling is geplaatst word er al gevraagd wat ik er van vind. Misschien even tijd geven om hier over na te kunnen denken?
Beste Ewout, Excuus dat wij u (te) vroeg gevraagd hebben om een review. Fijn om te lezen dat u wel tevreden bent met uw vloer. We zullen uw commentaar gebruiken om deze fout in de toekomst te voorkomen. Wij wensen u heel veel woonplezier op uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Mooie producten in het magazijn.
VerbeterpuntenCommunicatie, afspraken niet nakomen, egalisatie van de vloer niet goed, afwerking van de vloer/plinten slordig, klantvriendelijkheid, klantenservice (afschepen met een dinerbon voor alle misstappen, dreigen met juridische stappen als je een negatieve review plaatst)
Pluspunten
Zeer prettig en op professionele wijze geholpen door Ronald van de Wetering en stagiaire Toy. Alle ruimte om vragen te stellen over de producten, aflevering en werkzaamheden. Goede sfeer en mooie showroom.
VerbeterpuntenGeen
Beste R&M, Wat leuk dat u bij ons in Amersfoort bent langs geweest! Wij hopen dat u veel plezier gaat hebben van uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Hulpvaardig
VerbeterpuntenDeze enquête na levering afnemen. Ik kan er nu nog weinig van zeggen.
Beste Klaske, Excuus voor de vroege vraag van de review. Wij hopen dat u straks veel plezier heeft van uw nieuwe vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Wij werden goed en netjes geholpen met een goede uitleg
VerbeterpuntenMisschien een lekker bakkie koffie aanbieden .
Beste Dennis, Bedankt voor uw mooie beoordeling, we werken er hard aan met ons team om onze klanten goede service te bieden. Daarom zijn we bij met uw review. De tip van de koffie nemen wij ter harte, vanaf nu staat er in elke winkel een koffiemachine die voor elke klant een vers gezet kopje koffie maakt, zoveel als u wilt. Dus bent u nog eens in de buurt, stap dan gerust even binnen! We wensen u heel veel plezier van uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
-vriendelijk personeel in de winkel
Verbeterpunten- Aanbetaling staat niet in de order - Medewerkers kunnen betalingen niet zien. Blijven zeggen dat het eerst bij de bank verwerkt moet worden?! - Er wordt geen (extra) service verleend of meegedacht als je de levering zo snel mogelijk wil hebben.
Beste Roel, Hartelijk dank voor de feedback. Bij een snelle levering zit de betaling wel eens in de weg. Dit heeft ons ook doen besluiten om een ander betalingssysteem te integreren. Momenteel zijn we bezig met het opzetten, zodat deze problemen zich niet meer voordoen. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Ik kon na sluitingstijd nog terecht. En er werd toen nog alle tijd genomen. Ik heb een klus tussendoor. Ondanks dat het om een relatief kleine ruimte gaat hebben ze zo geschoven dat alles op het gewenste tijdstip gelegd gaat worden. Top!!
Beste Mieke, Hartelijk dank dat je dit verhaal wilt delen. Erg fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met de vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Eerlijkheid en duidelijke uitleg vriendelijk geholpen
Verbeterpuntengeen
Beste Johan, Wat leuk dat u gisteren bij ons in Amersfoort langskwam. Fijn dat u ook echt geholpen bent tijdens dit bezoek en dat u dit wilt delen als review. Succes met het maken van uw keuze en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Erg toegankelijk Kundig Duidelijk Veel keuze Goede prijzen
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten nodig, misschien meer reclame maken, ik kende dit bedrijf niet, kreeg het adres viavia
Beste Marja, Hartelijk dank voor uw feedback. Een mooier verbeterpunt kunnen wij ons niet wensen, namelijk dat we bekender worden en meer klanten kunnen helpen aan een prachtige vloer! We willen u bedanken voor uw bezoek en wensen u veel woongenot. Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Super lieve mensen heel goed geholpen !
VerbeterpuntenEigenlijk niks ... mis op de website zette. Dat de bedragen zonder btw zijn
Beste Mariska, Wat een mooi bericht! Henk Jan gaat ook altijd voor de beste oplossing voor zijn klanten. Erg fijn dat u een review over het bezoek heeft willen schrijven. We communiceren zoveel als mogelijk met inclusief BTW prijzen. We gaan bekijken waar we meer overzicht over de prijzen kunnen geven. Alvast veel plezier met uw vloeren! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Goed geholpen even af wachten hoe levering verloopt
VerbeterpuntenNa eerste bezoek werd er gezegd dat er na gebeld werd is niet gebeurd
Beste Jan, Dank dat u uw ervaringen wilt delen op de reviewsite. We zijn blij met de 5 sterren! Gelukkig heeft u zelf weer het initiatief gezocht na uw eerste bezoek. Veel woongenot toegewenst met uw vloer! Met vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Snelle service, persoonlijke benadering. Hartelijk dank. Roel Geuzinge vijf sterren
Beste Roel, Erg bedankt voor de vijf sterren review! De persoonlijke benadering is een groot compliment voor LAB21 en onze verkoper Walter. Veel succes met de door u uitgekozen laminaatvloer. Vriendelijke groet, Floor
Pluspunten
Mooie showroom in Amersfoort. Erg prettig geholpen en goed advies gekregen. Werkdag erna meteen de offerte ontvangen.
VerbeterpuntenEigenlijk geen verbeterpunten, maar de lever-/legtijd had van mij wel korter gemogen.
Beste dhr/mw. Zitzmann, Hartelijk dank voor uw zeer positieve review. De legtijd willen we verkorten door onze legdienst uit te breiden, maar niet voordat we zeker weten dat nieuwe leggers ook goede kwaliteit leveren. Dank voor uw feedback hierover en veel plezier met uw vloer. Met vriendelijke groet, Floor
Euroweg 27
3825HA Amersfoort
Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.