Pluspunten

Vriendelijk geholpen, prima, geen klachten tot zover.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, super service en zeer prettig geholpen.

Pluspunten

hi...heel fijn gesproken via de telefoon en begeleid in het maken van juiste keuze vloer in mijn situatie. gesproken met Richard uit Friesland.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie winkel en veel aanbod.

De charme van de winkel komt helaas niet tot uiting in de verdere service. Onze ervaring is dat Lab21 een organisatie is die teert op 95 goede verkopen en de 5 'probleemgevallen' voor lief neemt. Ik heb medio april een vloer gekocht bij Lab21 en afgelopen week - bijna een half jaar later - is de oplevering geweest. Ik kan uitgebreid een verhaal wijden over wat allemaal niet fout is gegaan. Ik heb zelfs een heel dossier opgebouwd dat volstaat met tientallen e-mails en verwijzingen naar telefoontjes waaruit blijkt dat Lab21 van begin tot eind nalatig is geweest. Samengevat: Als je een vloer koopt en je valt binnen de marge van de standaard, verloopt het voorspoedig. Gelukkig zal dit voor velen het geval zijn. Als een kink in de kabel komt, is helaas geen land meer te bezeilen met deze organisatie. Heel zorgelijk is de communicatie, het ontbreken van verantwoordingsgevoel en elke vorm van nazorg. De focus is gericht op de eigen commercie en niet op de klant. Illustratief voorbeeld is dat het proces VOOR de legopdracht bij ons al enorm veel tijd/energie heeft gekost om het de goede kant op te sturen. Vervolgens is de legopdracht verkeerd gegaan, vanwege fouten van de legger. Lab21 heeft vervolgens nooit meer iets van zich laten horen. De externe legdienst heeft uiteindelijk alles zo keurig als mogelijk geprobeerd op te lossen met als resultaat een nieuwe vloer die hij zelf heeft bekostigd. Lab 21? 3 maanden later geen woord meer over de slechte service en onze kl

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wat een gigantisch slecht bedrijf is dit. allereerst geven ze op hun website aan dat zij een eigen legservice hebben wat blijkt niet te kloppen, vervolgens krijgen wij een legger die ziek wordt en wij als klant niet op de hoogte worden gebracht,daarna een vervangende legger die vergeet een aantal stroken van de vloer te leggen achter een trap. bobbels in de vloer niet weghaalt en in andere gedeelte van de woning de pvc vloer dramatisch wegsnijdt. Na enig contact met lab21 zou er een expert langskomen om te kijken hoe dingen op te lossen, na uiteindelijk 2 weken bellen eindelijk de "expert" gekomen waarbij die aangaf het wel te kunnen verhelpen. na weer een aantal weken wachten kwam deze "expert" om de dingen op te lossen, maar voordat deze heer begon gaf hij aan dat hij wel stroken kon vervangen maar dat hij niet instond voor eventuele andere beschadigingen van de vloer die konden ontstaan bij de werkzaamheden... tevens zou lab 21 de plinten plaatsen en afwerken zoals op hun site benoemd staat (afkitten van de plinten) tijdens het plaatsen gaf de legger aan dat hij dat niet deed want het stond niet op zijn opdrachtbon, deze zelfde legger "expert" gaf bij zijn vorige bezoek aan dat hij dat altijd deed bij het plaatsen van plinten. dus al met al een verschrikkelijke ervaring en zeer veel frustratie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie vloeren

Klanten een zitplaats aanbieden en dan niet dat je als klant tegen de achterkant vh beeldscherm aankijkt. De verkoper bekeek mijn staaltje vd vlier alsof hij die voor het eerst zag. Komt niet professioneel over. Mijn order was niet te vinden in het computersysteem. Al met al vond ik het een slechte, slome bediening. Ik moest alles aandragen en vandaag werd ik weer over alles wat toen besproken was gebeld, alsof er geen of te weinig aantekeningen waren gemaakt. Het opsturen vd juiste staal duurde 2,5 week. Niet erg commercieel. De tafels met beeldschermen zijn zo geplaatst dat de klant alkeen het voorhoofd vd verkoper ziet. Dat praat niet echt fijn.

Pluspunten

Alle aandacht voor de klant. Deskundige uitleg. Klant zelf laten beslissen. Geen zaken bewust opdringen. Flexibele houding. Alle benodigde tijd nemen. Op maandag open. Vriendelijke behandeling.

Kan er geen bedenken. Wij zijn op maandag geweest. Erg gunstige tijd.

Pluspunten

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en geven je goede raad zodat je goed weet wat je gaat kiezen.

V oor Mij was het moeilijk om alle gegevens door te geven. maar met hulp van het personeel is het toch allemaal gelukt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering.

Wij hebben van onze opa en oma een vloer gekregen voor ons nieuwe huis, en deze uitgezocht bij lab21. Voordat wij de vloer aanschaften, hebben wij specifiek gevraagd of de vloer tegen zonlicht kan. De medewerker zei dat dit geen probleem was. Mijn vader van 70 heeft de vloer geplaatst, we waren er erg blij mee. Dit duurde echter niet lang. De zomer kwam kijken. Huh dit hadden wij toch gevraagd??? Tot onze verbazing ging de vloer op sommige plekjes bol staan, dit viel uiteraard wel mee maar toch even melding maken bij lab21. Netjes kregen wij een voorstel: Of 200 euro retour, of een nieuwe vloer uitzoeken voor dezelfde prijs en wij halen de oude vloer eruit en plaatsen de nieuwe. Wij weinig zin om weer in de rommel te zitten voor een nieuwe vloer, want we waren al flink aan het verbouwen geweest en die kleine bollingen vielen wel mee. Wij dachten laten we maar voor die 200 kiezen. Wij dit doorgeven en geen reactie. Maar nu, hittegolven. Je verwacht het al. De vloer leek wel een golfslagbad in combinatie met kieren. Wij in de stress. Wij naar lab21 en het verhaal verteld. Medewerker: die vloer is ROMMEL, en verkopen wij niet meer. Nieuwe vloer uitgezocht. Wij wachten op de bevestiging. Krijgen mail terug met WIJ HEBBEN DE 200 GESTORT OP JULLIE REKENING.. Ok nou dan storten wij dit toch terug? Maar dat kon niet meer en ga maar naar de geschillencommissie. Wij voelen ons niet eerlijk behandeld! Een beetje meedenken was op prijs gesteld. Dank jullie wel LAB21! Klant is koning..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus

Aandacht voor klant in showroom.

Pluspunten

Vakkundige verkoper in de zaak Vriendelijke administratieafdeling

Nvt

Pluspunten

Tips en meedenken

De 50 euro kosten voor het werkopnemen ter plaatsen is niet meer van deze tijd. Dat moet service zijn

Pluspunten

Vriendelijke bediening en beschikt over praktische inzichten en kennis van het product. Verkoper weet goed de voor's en tegen's van het product te verwoorden.

Pluspunten

je word goed en vriendelijk geholpen en goed geinformeerd

Pluspunten

klantvriendelijk rustige kundige verkoper

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Veel keuze.

Ronduit slechte service. De verkoper had weinig geduld en probeerde dmv doorzichtige verkooptrucs te duwen naar andere type producten. Daarnaast werd de aanbetaling van 25% zonder overleg 'naar boven afgerond'. Van de aanbetaling hebben wij geen factuur gekregen noch ontvangen via mail. Verder was de verkoper vaag over de afhandeling van de bestelling. Op de vraag wanneer wij gebeld zouden worden om een afspraak te maken voor het inmeten van de vloer werd kortaf "daar bemoei ik me niet mee" geantwoord. Al met al wekt de gehele service weinig vertrouwen in een goede afloop en hebben we spijt hier wat gekocht te hebben.

Pluspunten

Goed geholpen door een enthousiaste, vriendelijke medewerker, ze nemen al tijd om door te spreken wat je wilt, we mochten een stukje pvc vloer meeneen om te kijken hoe het staat. Er wordt met ons mee gedacht over het voor werk hoe aan te pakken en door ons gekozen datum voor het leggen. Fijne samenwerking!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Producten heeft die een ander niet heeft!!communicatie

Communicatie kan wat beter!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijk, snelle service, goed bereikbaar

het laminaat waarvan de verpakking intact was, zaten redelijk veel planken met beschadigingen. gelukkig hadden we ruim besteld waardoor we gelukkig net uitkwamen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie vloer!

Stuur alsjeblieft niet zo snel de enquête. Voordat de bestelling is geplaatst word er al gevraagd wat ik er van vind. Misschien even tijd geven om hier over na te kunnen denken?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie producten in het magazijn.

Communicatie, afspraken niet nakomen, egalisatie van de vloer niet goed, afwerking van de vloer/plinten slordig, klantvriendelijkheid, klantenservice (afschepen met een dinerbon voor alle misstappen, dreigen met juridische stappen als je een negatieve review plaatst)

Pluspunten

Zeer prettig en op professionele wijze geholpen door Ronald van de Wetering en stagiaire Toy. Alle ruimte om vragen te stellen over de producten, aflevering en werkzaamheden. Goede sfeer en mooie showroom.

Pluspunten

Hulpvaardig

Deze enquête na levering afnemen. Ik kan er nu nog weinig van zeggen.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.