Pluspunten

Ruim assortiment, deskundig advies.

Pluspunten

Vriendelijk en oplossingsgericht.

Goed communiceren vooraf.

Pluspunten

Beleefd en vriendelijk en erg behulpzaam.

Pluspunten

prima service goeie kwaliteit

een bordje met de openingstijden en dinsdags gesloten. wij stonden afgelopen dinsdag voor de deur. geheel en al verlaten. Zouden ze nog wel bestaan?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen warboel

Als je klanten iets verkoopt moet je wel zorgen dat je het leveren kan

Pluspunten

uitermate vriendelijk maar zeker ook deskundige verkoper

Pluspunten

Snelle levering. Mocht 2 keuzes op zicht meenemen. Kreeg zonder problemen een nieuwe plank voor een fout geproduceerde plank.

Afspraak na telefonisch contact verliep niet echt vlot. Moest daarvoor enkele malen contact opnemen. Dit is echter snel en netjes afgehandeld. (Dit was i.v.m. de verkeerde plank)

Pluspunten

Je wordt prima geholpen en geadviseerd. Mooie laminaat vloeren en de prijzen zijn prima.

Jammer dat er gevraagd werd om een vooruitbetaling. Dat heb ik ook niet gedaan.

Pluspunten

Super goede service

Pluspunten

Medewerker nam goed de tijd voor je, heeft alles rustig uitgelegd en onze vragen eerlijk beantwoord. Echt top! En ook nog redelijk geprijsd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede hulp, niet opdringerig wat wijlas zeer prettig ervaren. kortom een fijn bedrijf om hen te gaan.

belachelijk dat als je producten overhoud dit niet kun terug brengen of omruilen!! Teveel plakplinten wat voor deel nodig was maar moet ook grotere plinten zijn maar dit is niet mogelijk. Vandaar dat wij de andere plinten nu elders gaan kopen!!

Pluspunten

Prijs ranche is zeer aantrekkelijk. Goed geholpen in Amersfoort en aan de telefoon.

Geen big deal, maar dit zou een verbeterpuntje kunnen zijn: Bij de mail dat de order gepakt was, moest ik aangeven wanneer ik het geleverd wilde hebben. Prima. Ik kreeg geen bevestiging hiervan, dus verwachtte ik de chauffeur niet. Was geen probleem, ik was thuis en werd netjes een half uur voordat hij er was gebeld.

Pluspunten

zeer net en positief behandeld door de verkoper

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen bon bekregen, zou gemaild worden. Niet dus.. Ruilen/inleveren en garantie vervolgens onmogelijk.

Pluspunten

Mooie vloer, scherpe prijs, alle afspraken na gekomen! Terug brengen dicht pak Wtech laminaat , geen probleem. Kortom, zeer tevreden klant.

Pluspunten

correct en duidelijk geholpen bij de keuze van laminaat

geen idee, het laminaat moet nog geleverd worden

Pluspunten

Snelle aflevering

Pluspunten

overzichtelijk, goed advies, snelle levering.

Pluspunten

Rustig en uitstekend geholpen in de LAB21 winkel in Delft. Goede service. Prima prijs kwaliteit verhouding. Vloer door een zeer deskundige vloerenlegger gelegd. Al met al is deze leverancier (LAB21winkel) een aanrader.

Mogelijkheid om stuks (nabestelling) goederen bij de LAB21 winkel op te halen i.p.v. dure transportkosten

Pluspunten

ruime hal met overzichtelijk veel stalen laminaat. prettig geprijsd. Prima hulp en informatievoorziening van personeel. In mijn geval bleef ik geholpen worden, terwijl ondertussen de telefoon enkele keren overging. Werd niet opgenomen: dat betekent aandacht voor de klant waar de medewerker mee bezig is.

informatie op bordjes soms moeilijk te lezen

Pluspunten

Prima geholpen

Pluspunten

Rustig kunnen kijken en keuze kunnen maken. Prima!

2 sterren: slechter dan verwacht

Betere comuniceren over leveringen,betalingen en instructies voor laten leggen.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.