2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

SITE oogt prima

Vragen om beoordelingen voordat er ook maar iets is geleverd is prematuur. Ook volgde per mail een maning dat een bedrag (15,96) nog niet was betaald, wat wel degelijk is gedaan: bij bestelling is meteen voldaan en op 1908 hier afgeschreven ! Het kan dan vakantietijd zijn, maar dergelijke geautomatiseerde mails kunnen beter getuned worden (bijv de beoordelingsvraag-deze enquete- pas laten versturen na levering van een product..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi laminaat voor mooie prijs, maar helaas niet helemaal eerlijk over de gang van zaken.

Ik was eerst in zaandam, mooie vloer uitgezocht, was volgens de meneer en de site op voorraad. Maar voor 60 euro aan bezorgkosten reed ik liever zelf naar amersfoort. Zo gezegd zo gedaan, anderhalf uur gereden voor niks, want hij was dus helemaal niet op voorraad. Nu moest ik het via de site bestellen. Gedaan en aangegeven dat ik het zaterdag dan kom halen, word ik vrijdag gebeld dat de vloer niet meer leverbaar is. Nou kan gebeuren, maar baalde als een stekker. Wilde uiteindelijk dan mn geld terug, zodat ik een andere vloer kan kopen. (Zit in een verhuizing, dus moet snel wat anders vinden, want er ligt nog helemaal geen vloer) wordt mij verteld dat het 2 tot 3 weken duurt voordat ik mn geld terug krijg. Nou ik denk niet dat ik hoef uit te leggen wat voor enorme druppel dat was die de emmer liet overlopen...dus nu geen vloer en ook nog geen geld...dit doe ik dus nooit meer! Ik hoop dat ik mn geld eerder terug krijg, zodat ik gewoon een andere vloer kan kopen! Maar sowieso niet hier..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerlijk advies van Jochem

Laat degene die in winkel heeft geadviseerd ook de afhandeling van offerte en bestelling doen.

Pluspunten

Behulpzaam, snel, reageren supersnel en ondernemend op feedback

Nvt

Pluspunten

Ruime assortiment, mooie prijzen, goede service, deskundige medewerker.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede after sales service via email en duidelijke informatie verkregen via email na bestelling in de winkel.

Verbeter de representativiteit aan de buitenzijde van de zogenaamde flag ship store. Het is nu absoluut niet te zien dat er een winkel in het pand zit. De service van de medewerkers is daarnaast ook bedroevend slecht. Bij binnenkomst verwacht ik dat een medewerker vraagt of hij kan helpen en dat er advies geleverd wordt als ik twijfel over de aankoop. Dat is helaas niet gebeurd. Verder verbaas ik mij er over dat ik het volledige bedrag van mijn bestelling moet voldoen voordat het materiaal is geleverd en de legopdracht is uitgevoerd. Voor het materiaal is dat te begrijpen maar de legopdracht bedraagt 70% van het totaalbedrag en moet ik ook van te voren voldoen terwijl ik nog absoluut geen zekerheid heb over de kwaliteit van het te leveren werk. Raar.

Pluspunten

vriendelijk geholpen en goed advies

betaling in de winkel(pin)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vriendelijke en behulpzame, hardwerkende medewerkers op front office en om deze rede zou ik ook het bedrijf aanbevelen.back office heb ik mijn vraagtekens bij.

administratie systeem is erg omslachtig. Direct product in winkel gekocht. naderhand teveel ingekocht omdat plannen bijgesteld werden. bij retouneren bleek ik €10,00 administratie kosten te moeten betalen ( niet even makkelijk snel terug te vinden op de factuur die ik meekreeg) en 3 weken te moeten wachten op mijn geld ( is langer dan dat ik het product in bezit had). Nu v.a. 6/7/16 aan het wachten.... afgelopen week telefonisch contact gehad en zou deze week echt binnen moeten zijn.... ik hoop erop. € 10,- voor deze dienst vind ik eerlijk dus geen meerwaarde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In het persoonlijke contact zeer prettig, snel en effectief

In de elektronische afhandeling traag, onpersoonlijk (standaard e-mailreacties) en geen rekening houdend met de wensen van de klant.

Pluspunten

Goed advies, goed geholpen, geen verkoopdruk. Mooie aanbiedingen.

Ben een paar keer tegengekomen dat prijskaartjes missen. Hoewel vragen natuurlijk altijd kan zou dit een de 5 sterren in stand houden ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kunt rustig rond kijken. als je informatie wilt is er snel iemand gevonden die je antwoord geeft.

Koffiecorner iets uitbreiden, zodat als het wat drukker is je ook even kunt nadenken over je aankoop

Pluspunten

Klant vriendelijke medewerkers. Ter zake kundig.In de aankoopfase service gericht.

Pluspunten

mooi aanbod prima aanbiedingen goede adviezen

gewoon doorgaan op deze wijze

Pluspunten

Goede service, klant vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke uitleg, vriendelijke hulp. Openingstijden in filiaal Amersfoort zijn ruim.

Het is niet alleen een loods, het ziet er ook zo uit. Voelt niet als een echte showroom. Daarnaast leek hij nog niet helemaal af. Een deel leek nog "under construction". De meeste filialen/showrooms zijn zeer beperkt open.

Pluspunten

keuze mogelijkheden vlotte afhandeling bestelling

showroom Kruisland Communicatie over aflevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote keuze

Iets mooier toonzaal

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig, duidelijk, snel

Pluspunten

Vriendelijke verkoper veel keuzes

Jammer dat er een mail komt om te betalen, terwijl ik al betaald heb. Systeem moet anders.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettig geholpen. Afwachten of het zo goed blijft

Pluspunten

Snelle reactie, meedenken

Pluspunten

Super bedrijf! Snelle levering en aardig personeel. Prijzen zijn aantrekkelijk tegenover de kwaliteit die ze leveren.

Geen verbeter punten om aan te leveren.

Euroweg 27

3825HA Amersfoort

033 494 19 36

Over LAB21 BV

Welkom bij LAB21: De grootste vloerenwinkel van Nederland! Met meer dan 2000 vloeren vind je de vloer die bij je past. Kies uit meer dan 35 topmerken en de beste service. Bij LAB21 ontdek je PVC, Laminaat en Houten vloeren.