Zending helaas nog niet ontvangen !!

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Uitstekende service.

Na het plaatsen van mijn bestelling, zijn de boekjes de volgende dag geleverd. Top.

Snel

Super snel verzonden

tot in de puntjes verzorgd

Goede website, transparant. Snelle bezorging. Ook telefonisch goede ondersteuning

Goede levering

Ruime keuze producten.

Prima. binnen 24 uur geleverd

Zie boven

vlotte verwerking bestelling

Bestelling werd de volgende dag al ontvangen

Besteld en binnen 2 dagen bezorgd.

Duidelijk en snelle levering

Snel en goed verpakt geleverd

Diverse dingen besteld, allemaal zorgvuldig verpakt. Opgevuld met papier geen plastic. Helemaal goed en snel geleverd binnen 2 werkdagen. Toppie

Alles snel en correct geleverd

De bestelsite is duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te hanteren.

snelle en correcte levering

Vlot en snelle afhandeling

Kon makkelijk bestellen en had vlot de bestelling in huis. Top!!!

Snel en correct geleverd

Was wat verwarrend. Kreeg eerst mail dat ze pas in febr. geleverd konden worden en 2 dagen later bericht dat ze waren opgestuurd. Rest was prima.

Gewoon

Te hoge verzendkosten. Ik werk goedkoper met DHL

Bridgeshop is een prima winkel.

Bridgeshop levert snel en betrouwbaar! Ik kan deze shop aanbevelen ook de service is prima en er wordt snel gereageerd op e-mails. (Mijn eerdere beoordeling was gebaseerd op een misverstand mijnerzijds, kiyoh.com krijgt een dikke onvoldoende omdat zij niet de mogelijkheid bieden om deze fout te herstellen) behalve door deze beoordeling erbij te plaatsen. @Kiyoh hierbij een verbeterpunt voor jullie

Ondanks eindejaarsdrukte keurig ontvangen

Na wat zoeken op site het juiste gevonden en besteld. Inmiddels binnen en conform verwachting

Goed en snel geleverd.

Prima, vlotte bezorging

Ik had alleen graag willen weten dat het een brievenbus pakketje was.

Vlotte service en veel gebruiksgemak

Gewenste bridgeproducten op 1 plek.

Het zoeken en kopen gaat prima. Ik wilde de bestelling ophalen (wat mogelijk is volgens de tekst), maar in het bestelproces is er geen optie hiervoor. Jammer, ik was in de buurt.

Goed, snelle levering in goede staat.

Goed, snelle levering in goede staat.

prima service

Bij mijn bestelling vergat ik de korting aan te vragen. Zij belde mij terug om mij daarop opmerkzaam te maken en veranderde de bestelling in mijn voordeel.

Buiten verwachting

Uitstekende producten en zeer snelle levering

geen enkele klacht, goed en snel geholpen

geen enkele klacht, goed en snel geholpen

Kennedylaan 9

3533KH Utrecht

Over Bridgeshop.nl

De Bridge- en Boekenshop is een online winkel waar je alles op het gebied van bridge kunt vinden. Lesboeken en oefensoftware voor beginnende bridgers, wedstrijdmaterialen voor bridgeverenigingen, cadeauartikelen voor prijzentafels en andere gelegenheden, bridgeboeken en software voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere bridger is er iets te vinden.