Filtre

Correct afgehandeld

Prettig om zo een bestelling via de website aan te vragen. Zeer tevreden.

uitstekend

Het pakket kwam en snel en in goede toestand aan. Echter, mogelijk is het toeval maar ik wil het toch doorgeven, ontving ik na mij bestelling en mailtje dat het mijn pakket vertraging had opgelopen omdat de leges niet waren betaald en of ik maar binnen 48 uur euro 4,75 wilde overmaken. Toeval???

Uitstekend verzorgd; prima kaarten

zie hiervoor

Goede levering en bevestiging van de bestelling

makkelijk zoeken en keurig geleverd

bestelde materialen waren snel terug te vinden op de website en de levering was als aangegeven vlot en keurig verpakt

Correct en snelle uitlevering

Goede en snelle levering.

Kwaliteit van het geleverde product conform verwachtingen

Ik heb twee bridgekaarten besteld voor de beginnende bridger. Daarbij viel mij het volgende op en daarover heb ik ook gereclameerd bij de bridgeshop. Voor verpak- en verzendkosten worden bijna zeven euro in rekening gebracht terwijl de werkelijke verzendkosten alleen in briefformaat blijkens de porto 2,55 waren.

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering

Alle keren dat ik iets besteld heb voor onze bridgeclub is snel en keurig afgeleverd. Ik kan geen betere oplossing verzinnen.

Heel vlot bezorgd. Super

Zie totaal score! Dus is er geen noodzaak voor dit veld!

Op advies van de shop de bestelling moeten aanpassen. Hulde voor het meedenken! Waar gebeurd dat nog.

Ik heb niet alles gekregen wat ik besteld en betaald heb

Niet de volledige bestelling ontvangen

geen opmerkingen

Snel correct overzichtelijk en goed.

Overzichtelijke website en snelle levering

Goed maar kan beter

Jullie schrijven korting te geven aan NBB-leden maar ondanks dat ik mijn lidmaatschapsnummer heb ingevuld heb ik geen korting gekregen. Beloof het dan ook niet...

Zeeeer traag

Helaas, mijn boek is nog steeds niet aangekomen..... Mijn ervaring is dus alles behalve positief!

Snel en goed

Ok

prima adres

goede snelle service, alleen zijn de porto-en verpakkingskosten te hoog voor het verzenden van een dun boekje.

Voortreffelijk

Snelle levering en bestelling in orde!

Hulde

Mijn bestelling werd zeer vlot geleverd. Als “herintreder” heb ik heel veel aan de werkboeken. Binnenkort ga ik ook software scoren om weer wat routine te krijgen. Prima shop dus!

Een goede service

Altijd snel en het juiste geleverd.

keurig geregeld

geen aanmerkingen

snel en correct

snel en correct

Niks aan toe te voegen. Goede informatie, correcte bestelling en levering conform planning.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH