Keurig en netjes zonder onnodige vertraging bezorgd

De bestelde kaarten ontving keurig en ongeschonden

Zeer positief

Om 'n bestelling te kunnen plaatsen moest ik inloggen met mijn lidnr en wachtwoord. Ondanks diverse pogingen lukte dat niet omdat ik niet bekend was bij de NBB. ( lidnr. 10537114) Wachtwoord gewijzigd ook dat lukte niet. Telefonisch geprobeerd maar na 30 minuten in de wacht ook die poging opgegeven.

Prettig

Prima website, snelle levering

Ik heb boek dat ik wilde opgezocht op website en 2 dagen later ontvangen. Prima toch

Erg meewerkend

Afleveradres kon tijdig veranderd worden. Snelle actie

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Voor de club en cursus moet ik onregelmatig speelattributen en studieboeken aanschaffen. Bestelproces verloopt vlekkeloos en aflevering is zoals afgesproken.

Vlotte en correcte levering.

De ene dag besteld en de volgende dag was mijn bestelling al bezorgd

Snelle en vriendelijke service

De materialen zijn redelijk goed en snel te vinden. Vragen worden door de medewerkers snel en adequaat beantwoord. Het krijgen van korting is niet een een/tweetje. De spullen worden snel geleverd, keurig ingepakt. Helaas waren de biddingboxen, nieuw model, niet helemaal goed afgewerkt waardoor ze moesten worden geretourneerd.

bestellingen

De afgelopen week heb ik een fout gemaakt met de bestelling van nieuw cursus materiaal voor de nieuwe lesgroepen van onze club Capriolen in Joure. In de bestelling had ik de theorie boeken niet meegenomen omdat die voor nieuwe leden gratis is. Na een telefoontje naar de NBB werd me verzekerd dat het goed zou komen als ik een mail zou sturen naar de shop, het goed zou komen. Fijn dat ik zo goed geholpen ben. Als bij de afrekening van het materiaal blijkt dat de theorieboeken niet in rekening gebracht worden is de service 5 sterren waard.

Bestellen ging makkelijk. Levering was ook snel. Jammer dat er geleverd wordt via GLS, die heeft geen pick-up point in ons dorp. Verzenden met Post-NL zou beter zijn.

Mijn ervaring was dat ze snel zijn bij de bridgeshop

Ee. Klei e. Estelling had ik binnen 3 werkdagen in huis. Opgemerkt is wel door mij dat het ook via de post verstuurd had kunnen worden ipv de pakketbezorgingsdienst

Correcte en snelle levering in spaarzame verpakking

Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering. Voortaan graag in een beschermender verpakking

Snelle bezorging.

Goede procedure en vlotte levering

Goede procedure en vlotte levering

vlotte snelle levering

Makkelijk te bestellen ,levering volgens afspraak.

Levertijd zeer kort, plastic boards stinken.

Ik vind het jammer dat de Soft plastic boards heel erg vies ruiken (stinken). De levertijd was zeer kort. De shop beveel ik aan, de plastic boards van dit materiaal niet.

Soms wel moeilijk juiste product te vinden op de web site. Eenmaal het materiaal besteld is de levering snel en goed.

Top kwaliteit!

Mijn bestelling heb ik top ontvangen, niks op aan te merken!

Top, van bestelling tot levering. Slemse groeten van zuiderburen.

Makelijk en snel

Zeer snelle levering!!!

Zeer snelle levering!!!

website niet helder; medewerking plezierig na email en telefonidsch contact

Ik ben niet digitaal vaardig en ik las dat een club gebruik kon maken van een extra korting van 20%. Dat moest aangevraagd worden voor je bestelde. Maar ik zag niet hoe je dit moest invullen op de website. Ik heb gebeld, maar na een kwartier waarin steeds hetzelfde verhaal werd verteld, kreeg ik iemand aan de lijn, maar die hoorde mij niet Toen toch maar een bestelling gedaan op mijn pc. Daarop kreeg ik een contactformulier en de verzonden mail was niet te zien in de rubriek Verzonden op mijn pc. Nog maar weer gemaild. Uiteindelijk na heen en weer gemail de bestelling op tijd binnengekregen. Maar wat er mis ging, weet ik nog niet.

snelvgeleverd maar verpskking was beschadigd. De artikelen gelukkig niet

De bestelling werd snel en correct geleverd.

Het inloggen bleek niet gemakkelijk doordat mijn emailadres, respektievelijk mijn lidnummer en inlogcode van de NBB niet werd geaccepteerd. Ik moest de instellingen wijzigen. De bestelling werd abusievelijk twee maal uitgevoerd, wat tot de terugzending van het tweede pakket leidde hetgeen uiteraard ook een ongemak was.

Erg behulpzaam

Snelle en behulpzame klantenservice