Na 1 week nog geen product ontvangen

Speelkaarten besteld om op vakantie mee te nemen. Na 1 week nog niets ontvangen. Uiteindelijk maar speelkaarten bij de Action voor € 0,89 gekocht. Direct betalen, wel een factuur ontvangen maar geen kaarten. Ben dus erg ontevreden

Ik werd zelfs gebeld omdat ik iets in mijn adressering was vergeten. Bestelling was er daardoor toch heel snel.

Snel en correct

Snel en correct

De juiste artikelen zeer snel geleverd

Supersnelle verzending.

Goede kwaliteit en snel verzonden.

Hulpvraag direct beantwoord en levering volgens plan.

Ik had iets nodig, maar zocht onder de verkeerde zoekterm. Mailtje was genoeg om precieze verwijzing te krijgen. Levering zonder problemen.

Supersnelle bezorging

Op donderdagmiddag besteld, vrijdagmiddag al bezorgd!

Prima website snelle levering

Snelle levering van een gewoon goed product

Mijn bestelling bridge-materialen werd probleemloos binnen 2 dagen bezorgd. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding gewoon prima.

Positief

Technisch moeilijk te bereiken maar helpen en denken met je mee naar een oplossing. Snelle verzending

probleemloos

volgens plan afgeleverd

Prima ervaring met mevrouw Mariella van Niekerk.

Dus eigenlijk alles oké, maar ...... Waarom is de fysieke winkel weg bezuinigd? Werk gewoon samen met de andere denksporten, dan krijg je een goed lopende shop. Openingstijden van 09.00 tot 12.00 uur van maandag tot vrijdag, de ideale én-én situatie. De boekwinkel wint het toch ook dik van de e-reader. Dus : zo snel mogelijk de winkel terug.

Alles netjes geleverd.

Snel geleverd en alles wat besteld was ontvangen.

Prima ervaring met bridgeshop

Alles werd correct, vlot verzorgd en uitstekend afgeleverd door GLS.

Prettig contact over product wat niet werkte Probleem opgelost

Zeer snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.

Prima, bestellen was eenvoudig en duidelijk. Ook de samenvatting en factuur ware overzichtelijk en snel ter plaatsen. Daarna een vlotte levering.

Makkelijk besteld, snel geleverd!

Zie boven

1 probleempje als je besteld kun je niet je lidnummer aangeven. Alleen via login als lid. Lastig want login lukt me vaak niet

Snel

Ik ontving het al heel snel. Ik heb wel een tip. Geef aan dat het verzonden wordt via GLS. Ik kreeg een bericht van hen dat een pakketje zou komen, maar kende dit bedrijf niet en was huiverig hun mail te openen!

Gemakkelijk en efficient

Er was verwarring bij mij omdat ik na de aankoop een factuur ontving. Ik dacht dat ik nog niet betaald had (mijn aannemer werkt zo). Een duidelijker bewoording bij de copie van de factuur zou mij geholpen hebben.

Snelle levering.

Snelle levering.

Helaas was het volgen van het pakket minder. Er stond niet bij dat het door de brievenbus kon. Helaas voir niets thuis gebleven

Keurig afgehandeld en vooral snel!

keurig en vooral snel afgehandeld!

Zeer snelle levering

Bestellen is gemakkelijk, levering zeer snel.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH