Goed, praktisch bridgemateriaal en klantgericht

De Bridgeshop weet wat de bridger, thuis en op de club, nodig heeft. En beschikt over een groot assortiment.

Het bestelde is precies wat ik ervan verwachtte.

Perfect geregeld. Volgende dag in huis.

Had de volgende dag het bestelde in huis.

Prima verzorgde levering!

Had de bestelde artikelen al binnen 2 dagen in huis. Keurig verpakt ook. Kwalitatief goede artikelen!

Prima website en snelle levering.

Zie hier boven

Goed en snel geregeld

Gekregen wat ik heb besteld

Snelle levering in goede conditie ontvangen

Snel en top geregeld

Snelle en correctie levering!

Snelle en correctie levering!

Probleemloos

Niet alles bleek op voorraad maar daar werd telefonisch over overlegd. Daarna was de bestelling binnen 24uur binnen.

Het bestellen ging makkelijk

Het lidmaatschap nummer doorgeven ging goed, alleen tijdens het bestellen werd het bedrag niet gelijk aangepast met de korting er vanaf.

post.nl laat het afweten

speciaal op aangegeven tijd in huis om post.nl op te vangen. maar krijg mail dat pakket niet kon worden afgeleverd

Geen antwoord op verzoek/vraag

Je kunt een bepaalde keus niet maken op de site

Na enkele problemen met inloggen, wachtwoord vergeten, de benodigde spullen eenvoudig besteld. Na enkele dagen ook keurig ontvangen.

Levering is prima gegaan

Probleemloos is de bestelling geleverd

Ontvangen wat ik heb besteld op de afgesproken dag.

binnen enkele dagen ontvangen.

Het ging heel makkelijk

Duidelijk en keurig verzorgd. Het afleveren gebeurde keurig op tijd.

Ok

Alles prima verzorgd, levering kon sneller

Snel en duidelijk.

Snelle en duidelijke dienstverlening.

gedaan wat ze moesten doen

ik miste de handleiding bij een van e producten (le petit bridge) maar vond die op internet

Snelle en goede levering.

Snelle levering na het bestellen.

goede informatie over petit bridge

Op de website van de bridgebond vond ik goede informatie over petit bridge Ook de verwijzing naar een youtube filmpje over de spelregels was heel goed . Jammer van de verzendkosten . De bestelling past gewoon in de brievenbus bij mij

Ik was vergeten het huisnummer te vermelden. Daarover ben ik gebeld,

teleurstellend !

maandag 1 nov bestelling geplaatst. Bevestiging 2 nov. brievenbusbestelling (wenskaarten) zaterdag 5 november nog niets ontvangen 6 en 7 november wordt er geen post bezorgd. (had kaarten nodig 7 november) zal wel weer aan de post TNT liggen !!

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH