Laden reviews...
404 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and helpful service. The ordering process is described as straightforward and reliable. A few reviews mention packaging or timing issues, but most orders arrive quickly and in good condition. The overall experience is positive with good value.
Goed advies en snelle levering
21 October 2022
B.G.D.
Willemstad
Altijd alles netjes verpakt aangeleverd. Fijn dat het ook met PostNL word verzonden dat gaat altijd goed.wel duurt het een paar dagen voor je het binnen hebt, maar ja het is ook bol.com niet natuurlijk.
21 October 2022
zie boven
16 October 2022
WJM Pedroli
Alkmaar
Met één belletje een bestelling geplaatst!
16 October 2022
Remco van Haarlem
Hoorn
Eerste bestelling ging vlot en goed. Tweede bestelling loopt trager. Geen idee waarom
Helen
Nieuwegein
De bestelling werd keurig op tijd geleverd
J.H.
Den Haag
snel ,netjes en goede service
H Nannen
Delfzijl
Alle benodigde spullen werden in dozen gedaan, die ik zo kon meenemen.
14 October 2022
Aart
Woerden
Duidelijke en overzichtelijke website; ruime betalongsmogelijkheden en vlotte afhandeling
11 October 2022
H.W.
Dongen
snel en goed bestelling afgehandeld
bart gleichman
Lelystad
top
El
s'gravenzande
2x Petit Bridge besteld voor mijn kleinkinderen, dinsdag via I-deal betaald! Donderdag in Utrecht geprobeerd deze pakketjes op te halen op 3e verdieping van de Bridgeshop, helaas zat deur op slot en tientallen keren getelefoneerd te hebben en drie kwartier wachten op 3e verdieping, helaas geen pakketjes! Kunt u mij vertellen hoe ik nu aan 2x mijn pakketjes kom? Graag uw antwoord!
Beveelt niet aan
Thea van Gendt
NIEUWEGEIN
Beste mevrouw Van Gendt,
Excuses, daar is iets misgegaan in de communicatie. Afgelopen donderdag waren wij inderdaad slecht bereikbaar. Uw bestelling wordt u uiteraard nagestuurd.
Met vriendelijke groet,
Bridge- en Boekenshop
Ik heb de indruk dat de portokosten tegenwoordig zijn aangepast aan de zending. Voorheen was het bedrag tamelijk hoog, ook voor zaken die in de brievenbus kunnen. Het huidige systeem - als ik het inderdaad juist heb - lijkt me eerlijker.
Eva
Oost-Souburg
Donderdagmiddag besteld, vrijdagochtend 10.00 uur in huis!!!
Nico
Vries
W.
Panningen
Gelukkig had ik nog een gewone catalogus bewaard, zodat ik wist wat de juiste benaming is van sommige artikelen. Na diverse pogingen is het uiteindelijk gelukt mijn bestelling te plaatsen en is alles naar tevredenheid opgelost. Dank u.
M.
mierlo
De track en trace werkte niet. Zelfs nu nog geeft die aan dat het pakket door post nl nog niet is ontvangen en verwerkt...
Judith
Tilburg
Toch zal ik een dergelijke bestelling niet meer doen omdat door afleverkosten totaalprijs hoger is dan in lokale winkel.
Jacques
Leidschendam