Laden reviews...
403 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Dans l’ensemble, les clients évoquent une livraison rapide et un service fiable. Le processus de commande est perçu comme simple et clair. Certains avis mentionnent des problèmes d’emballage ou de délai, mais la majorité des commandes arrivent rapidement et en bon état. L’expérience globale est positive et axée sur la valeur.
Alles is goed gegaan zoals het op de website staat.
4 July 2021
Kees
Goirle
Door koppeling met NBB nummer geen extra randzaken. Prima
Klaas
Dedemsvaart
ik ben gebeld dat mijn bestelling niet helemaal op voorraad was en kon op basis wat er wel was een prima alternatief bestellen.Ik zat net on de grens van gratis verzenden ( wist ik niet) en kreeg de suggestie net iets meer te bestellen zodat ik voor hetzelfde geld meer waar geleverd kreeg. Minpunt van de website ( heb ik gemeld bij dat telefoontje) Je krijgt niet per onderdeel van je bestelling aangegeven wat er wel of niet voldoende is. Als je in mijn geval een cadeaukaart besteld staat er op voorraad, vervolgens hoog je dat op tot 10 en dan merk je pas bij het afrekenen (van meerdere artikelen) dat iets (maar je weet dan niet wat) niet geleverd kan worden.
P.G.M.
Rotterdam
Zending was niet kompleet
Stephalien
Herveld
Excuses voor het ongemak, het klopt dat er een stickervel ontbrak. Na uw telefoontje hebben wij het direct per post aan u verzonden. Ik ga ervan uit dat u het de volgende dag in huis had.
Op tijd, keurig verzorgd,
Blanche
Krommenie
Ik heb een probleem met het bestellen van de dunne boekjes. Inmiddels zo'n 30 stuks. Omdat ik alle verschenen titels niet kan onthouden (ik ben 80 jaar) bestel ik boekjes als er nieuw boven staat. Nu heb ik 2x een bestelling gedaan voor boekjes waar boven met grote letters nieuw stond. Maar die had ik dus al. Nieuw is alleen nieuw bij de eerste aankondiging. Het zou makkelijker geweest zijn als de boeknummers niet alleen aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant zouden staan. Dan is het meteen te zien of ik de boekjes al in mijn bezit heb. In beide gevallen heb ik de overtollige boekjes aan een bridgevriend kunnen overdoen. Toen ik hierover belde sprak ik met Carolien Klarenbeek, die heel zakelijk en zonder enige vorm van empathie verklaarde dat ze niets fout deden, omdat ze tot 6 maanden na het verschijnen deze advertentie met NIEUW erboven mochten plaatsen. Prachtig maar daar heb ik niets aan. Gewoon een mededeling, maar geen oplossing. Gaarne meer oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid zou gewenst zijn.
Eric Izaks
VOORHOUT
Dank voor uw reactie. Binnen een termijn van 14 dagen mogen alle artikelen met uitzondering van CD-Roms en Downloads zonder opgave van redenen aan ons geretourneerd worden.
De website is inmiddels aangepast, in de categorie nieuw vindt u nu alleen de meest recent verschenen delen van de Themareeks. Wij hopen u snel weer terug te zien in onze webwinkel.
Met vriendelijke groet,
Bridge- en Boekenshop
Alles klopte en lekker snel in huis
28 June 2021
ed
Amsterdam
Toen mijn bestelling al verzendklaar was, konden er na een telefoontje ook nog twee boekjes bij. Deze kon ik later betalen. Top geregeld!
28 June 2021
Ingrid
Almere
Redelijk duidelijke site, maar de verschillende onderdelen mogen wat beter gerubriceerd worden.
27 June 2021
J.J.A. Stevens
Urmond
Ik bestel en daarboven voor 14 euro verzendkosten om binnen de 48 uur geleverd te worden. Resultaat: jullie beslissen om met de post op te sturen , drie dagen later aangekomen, en maar twee postzegels. Meer dan 10 euro kassa kassa voor jullie.
Jozef
Kalmthout
Prima, ophalen was geen probleem.
Jasper
Utrecht
Tevreden met bestelling en snelle bezorging
A.M.J.G. Van Lier
‘s-Hertogenbosch
Efficiënt en netjes
23 June 2021
Henriëtte
Bussum
Mijn eerste ervaring met de bridgeshop was prima.
21 June 2021
A.D. Morssinkhof
Hof van Twente
Zeer netjes en snel afgehandeld
20 June 2021
Jan
Wijhe
Zie boven
19 June 2021
R.B.
Amsterdam
Wat jammer dat u zo ontevreden bent over de Bridge- en Boekenshop. Wij hebben uw bestelling op vrijdag aan het eind van de middag ontvangen. Onze gemiddelde levertijd is twee tot drie werkdagen, waarbij het belangrijk is te weten dat wij op maandag en woensdag gesloten zijn. Op zaterdag wordt er geen post verstuurd.
Uw pakket wordt daarom dinsdag pas verstuurd, onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Bridge- en Boekenshop
boek was makkelijk te vinden en de levering was ruim op tijd. bedankt voor de service.
11 June 2021
Sandra
HOOFDDORP
Prima winkel goede service
G
Zwolle
Voor de 2e keer heb ik wat besteld en dat ging probleemloos, dus prima winkel!
Kasper
Dalen
Onder een bepaald bestelbedrag dien je ook als docent verzendkosten te betalen, jammer. Verder de service en artikelen: een dikke 10.
Bridgeschool Karin Poppelaars
Berkel-Enschot
Zie de regel hierboven
6 June 2021
Anneke
Amersfoort
snel geleverd ik werd zelfs gebeld dat de bestelde hoesjes niet voor systeemkaarten geschikt wareheel Attent!.
5 June 2021
Ineke
zoeterwoude
Vlotte levering. Goed te volgen.
4 June 2021
Trees
Zwaag
De bestelling was snel geregeld en het bestelde was zeer snel in huis.
2 June 2021
J.A.