Snel en goed

Makkelijk toegangbare site. Overzichtelijk met uitleg per artikel en gevorderd of starter. En... snelle correcte verpakte levering.

positief

Makkeljjk te vinden en snelle levering

Snel en accurate afhandeling

Snelle en accurate afhandeling

Geweldige ervaring. Eenvoudige bediening bij het bestellen. Snelle en correcte levering.

Heb mijn bezwaar kenbaar gemaakt over de tafelboards

Ik heb wel een groot probleem want die tafelboards zijn erg smal waar je de speelkaarten in moet doen bij de oost en westkant krijg je haast de speelkaarten er niet in noord en zuid gaan goed vroeger waren ze veel breder nu geeft het wel een groot probleem voor ons oudjes Vriendelijke groet

Eenvoudige bestelprocedure en veel keuze mogelijkheden

Duidelijke site en er valt veel te kiezen

Prima en op tijd afgeleverd

Handigheid

Vroeger zat de Bond in Den Haag Emmapark en reed ik even langs !

Jammer alleen dat het werkboek start met bridge 2 niet op voorraad was. Alleen dat boek bestellen scheelt in de bezorgkosten.

Vlot , maar ik had graag geweten dat het pakketje door de bridgenbus ging.

Voor niets thuisgebleven , omdat het door de bridgenbus kwam.

Verzending duur

Mooi boekje, maar waarom is de verzending zo duur. Het is feitelijk briefpost

Geen klachten

Dit is de eerste en de laatste keer dat ik een review schrijf, omdat ik het volkomen dwaas vind om bij alles waar ik geweest ben of een bestelling heb geplaatst, dit soort mails krijg.

Snelle afhandeling van de bestelling.

ik heb een bestelling geplaatst.

Ik ben correct en snel geholpen.

Dat kon beter

Vreemd en teleurstellend dat biedingboxen niet per stuk te koop zijn. Ik heb er twee nodig en kan dus niet bij jullie terecht.

n snelle bezorging en netjes verpakt

Geweldige service

Goed bezorgd Verzendkosten hoog Zijn materialen in winkel te koop?

Snel en goed

Veel snellere levertijd dan aangegeven was, super. Alle materialen in goede staat ontvangen

Vlotte complete levering, maar verpakking niet oké.

Ik heb 3 pakketten ontvangen, die zwaar beschadigd waren. Gelukkig was de inhoud nog intact. De dozen waren flink gescheurd. De dozen waren niet vol en niet goed opgevuld met aanvullend materiaal, zodat door de kracht van de boeken de verpakking kan scheuren. Advies om een stevigere doos te gebruiken, goed opvullen met materiaal om heen en weer glijden van de boeken te voorkomen.

Snelle levering; prima

Zie hierboven

perfekt afgewerkt, conform beschrijving !

perfekt afgewerkt, conform beschrijving !

Aanbod en levering prima. Maar geen improvisatie mogelijk.

Ik wil de setjes Kwikbridge uitdelen aan mensen die interesse in bridge hebben. Nou kost zo'n setje 7,50 per stuk. Is het mogelijk om alleen het boekje te kopen (dus zonder spel kaarten). In dat geval kan ik die mensen een spel kaarten van de club geven. En dat is dan niet mogelijk, omdat alles als één pakketje in plastic gesealed is

Altijd goed

Duidelijke omschrijving, dus snel bestellen en genieten.

Prima website

Duidelijke webshop, snelle levering

Bestellen en je krijgt wat is besteld.

Snelheid met kwaliteit.

9 Kennedylaan

Utrecht 3533KH

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire