Je hoeft niet naar de winkel

Snel bezorgd

snelle en vlotte levering

pakket is mooi op tijd bezorgd!

Als klant ben ik goed geholpen!

Online makkelijk besteld & snel bezorgd.

Snelle levering goede service.

Ga in de toekomst meer boeken bestellen.

Alles verlopen als gehoopt.

Wat mij niet duidelijk geworden is, is of ik als lid korting heb ontvangen of niet. Verder is de bestelling geheel naar wens verlopen.

Het had ook gewoon met de post opgestuurd kunnen worden (past door de brievenbus). Dat is goedkoper en er hoeft niet speciaal een koerier voor te rijden

Prima. Snelle levering.

Zie boven.

Snel en vlot afgehandeld

Gemakkelijk, snelle en vlotte afhandeling.

Heel goed geregeld en behulpzame medewerkers

Snelle levering en uitstekende hulp bij het bestelproces.

goede ervaring

Alles was goed te vinden en te bestellen

goede service

snelle levering en goede service

Alles snel en correct geleverd

Alles snel en correct geleverd

Prima afgehandeld

De bestelling en bezorging zijn correct uitgevoerd.

Heb nog steeds niet de software keys ontvangen levering 145055262

3 mei betaald. Netjes boek ontvangen maar software niet ! ? reeds 2x gebeld maar geen resultaat. geen mail, wel deze tevredenheidsmail, maar daar zat ik niet op te wachten Mijn E-mail is [email protected] Mag ook zijn : [email protected] Wordt er een beetje flauw van. Sorry Maarten van Riet

Slecht

Niet ontvangen, de glas had hem naar het verkeerde adres gestuurd, kwam eergisteren pas aan, bij buren afgeleverd, zonder te noemen bij wie, al mijn buren weten van niets, waardeloos zo, heb een klacht formulier naar ze gestuurd, krijg geen antwoord

eenvoudig en snel.

Het was even orienteren op NBB website , daarna geen probleem.

Voorbeeld voor anderen

Alles zeer snel en goed geregeld.

Prima ervaringen met de bridgeshop. Zeer snelle verzending. Ook altijd zijn mijn bestelde artikelen op voorraad.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Goed.

Snel en volgens wens

Goede service. Zou wel willen adviseren om bijvoorbeeld de systeemkaarthoesjes direct te koppelen aan de kaart zelf. Nu is niet duidelijk bij welke kaart de kleine hoesjes horen.

Kennedylaan 9

3533KH Utrecht

Over Bridgeshop.nl

De Bridge- en Boekenshop is een online winkel waar je alles op het gebied van bridge kunt vinden. Lesboeken en oefensoftware voor beginnende bridgers, wedstrijdmaterialen voor bridgeverenigingen, cadeauartikelen voor prijzentafels en andere gelegenheden, bridgeboeken en software voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere bridger is er iets te vinden.