het ging precies zoals ik het wilde

geen klachten

Super snelle levering

Jullie maken het waar. Vandaag bestellen morgen in huis. Top

uitstekend

niets aan toe te voegen

Correcte afhandeling van de bestelling

De levering is iets minder - staat duidelijk op pakje (doos) vermeld "breekbaar" maar wordt voor de deur gesmeten. Bij nazicht is gelukkig niets stuk.

Snelle bezorging leidt tot beter bridge

Zondag de bestelling gedaan en maandagochtend werd het al bezorgd. Prima service.

Inloggen als materiaal beheerder ging niet goed

Wachtwoorden zjjn als clublid en materiaal beheerder niet gelijk.

Oke

Goed en snel

Zoals ik gewend ben. Goed

Snel en goed geholpen

Mijn vraag via de mail werd snel beantwoord, en de mee gegeven link werkte goed.

Heel goede service

Kon de artikelen goed vinden en werd aangenaam verrast door de snelle levering

Goede kwaliteit van de kaarten. Snelle levering. Ik zou alleen voor Pist Nl kiezen ipv GLS

Gemakkelijk

Goed te vinden. Duidelijk bij bestellen. Vlotte aflevering

De dag na de bestelling had ik het per post al in huis. Dank hiervoor. Vriendelijke groet.

Bestelling binnen 2 dagen thuis, keurig verpakt!

Prima. Goed geholpen.

zie boven

Slecht verpakt!!

Het product lag los in een te grote overdoos, die ook nog eens flink was beschadigd. Het doosje van de biedkaartjes was daardoor open gegaan en de biedkaartjes lagen gedeeltelijk los in de overdoos. De schade viel mee, maar wel echt slordig!

voldoende

als je eenmaal het produkt hebt gevonden, dan is de verdere afhandeling goed. Maar het aanbod is onoverzichtelijk

Naar verwachting

Ik had alleen stickers besteld, die door GLS zijn bezorgd. Had ook met de post gekund.

Snelle levering en reactie op mijn vraag .

Prima service verlening

Snel, goed en vriendelijk

Alles de volgende dag in huis. Na een vraag via het contactformulier binnen 5 minuten gebeld.

Het is een stevige puzzel.

Eerder bestelde je per telefoon. Nu is het een heel gepluis om op de juiste pagina terecht te komen. Ik was bijna een uur bezig om nieuwe tafelbladen te bestellen. Jammer dat je ze niet in één keer met alle stickers er al op kunt krijgen. Prompt vergat ik de plakkers voor de achterkant. Ook tachtigers blijven oefenen.

Sneller kan het niet

De ene dag besteld de andere dag had ik het.

Voldoende

De winkel kwam verplichting keurig na. Zoals afgesproken.

Eenvoudig en vlot besteld!

Prima ervaring. Bestellingen overzichtelijk weergegeven. Vlotte bezorging.

Super snelle levering, nuttig en begrijpelijk starters boek.

Zie boven

Kennedylaan 9

3533KH Utrecht

Over Bridgeshop.nl

De Bridge- en Boekenshop is een online winkel waar je alles op het gebied van bridge kunt vinden. Lesboeken en oefensoftware voor beginnende bridgers, wedstrijdmaterialen voor bridgeverenigingen, cadeauartikelen voor prijzentafels en andere gelegenheden, bridgeboeken en software voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere bridger is er iets te vinden.