Snelle, goeie levering. GLS is goeie bezorger in tegenstelling tot Post die de pakketjes op straat gooit.

Zoals je mag verwachten!

Duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en levering snel.

Prima en snelle afhandeling van de bestellingen

Order geplaatst , alles netjes en professioneel afgehandeld. Snelle verzending.

Vriendelijke medewerking, maar geen terugkoppeling ontvangen over de vraag waar mijn bestelling bli

Bridgeboek besteld op 2 december. Nog niets ontvangen. Gisteren gebeld met medewerker van jullie. GLStracking geeft aan wel aanmelden van pakket te hebben van mijn pakket, echter pakket (boek) dus nog niet heeft ontvangen van jullie. Ik zou door de medewerker terug gebeld of gemaild worden, maar ik hoor tot nu niets. Waar blijft mijn betaalde bestelling?

Zeer snel

Zeer snelle bezorging.

Makkelijk te bestellen

Wel n hele grote doos.

Kleinere doos vraagt minder ruimte en dus duurzamer.6

Goed geregeld

Simpel bestelproces en snel ontvangen.

eenvoudig

goede kwaliteit

Snel en netjes verstuurd en ontvangen

niet alles verliep perfect

Na e-mail en tel contact niet informatie ontvangen die nodig was. Na bestelling was verzending snel en correct.

Netjes

een heel stuk beter, dan de vorige keer toen ik wat bestelde.

de aflevering van bestelde artikelen is ook sneller geworden.

Bridgeshop is zeer goed

Met bridgeshop geen problemen, maar met hun koerier wel. Tot 3x toe zou er geleverd worden, maar er gebeurde niets!

Slechte vervoerder gekozen

Mijn bestelde artikel werd snel aangeleverd aan de vervoerder. Deze maakte er echter een potje van. Iedereen weet dat GLS onbetrouwbaar is. Pakket raakt kwijt. Na contact met de shop werd er adequaat gereageerd en direct een nieuwe zending aangekondigd. Ik neem aan dat deze wel aankomt.

alles prima op tijd afgeleverd!

Alle materialen werden zoals besteld en toegezegd tijdig en in goiede kwaliteit op het juiste adres en beloofde tijdstip afgeleverd!

Ze konden leveren wat ik zocht

prima maar niet goedkoop

altijd betrouwbaar, groot assortiment

altijd betrouwbaar, groot assortiment mis de fysieke winkel

Goed verpakt en op tijd bezorgd

Zie boven

prima en snel

Snel en zorgvuldig: prima

Snel en goed

Lag binnen 24 uur op de mat!

Prima.

Besteld en snel geleverd.

Goede klantenservice

Interessante boeken en snelle levering

Redelijk

Mijn ervaring om telefonisch in contact met uw bedrijf in contact te komen is ronduit slecht. het duurt veel te lang.

Kennedylaan 9

3533KH Utrecht

Over Bridgeshop.nl

De Bridge- en Boekenshop is een online winkel waar je alles op het gebied van bridge kunt vinden. Lesboeken en oefensoftware voor beginnende bridgers, wedstrijdmaterialen voor bridgeverenigingen, cadeauartikelen voor prijzentafels en andere gelegenheden, bridgeboeken en software voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere bridger is er iets te vinden.