voor wat ik besteld had was het prima !! cijfer 10.

prima.

Ik zag helaas nergens in te vullen met bridgelidmaatschap de korting

Snelle en juiste levering.

Ik had het wedstrijdboekje besteld en deze is dezelfde week nog bezorgd. Prima!

Dit was pas de tweede keer dat ik iets bestel.

Mijn ervaring is dat eerst moest wennen aan het bestellen van artikelen, maar dat was zo geregeld. Ik vindt het een prettig idee en krijg ook nog korting prima.

Bestelling goed verpakt en snel bezorgd

Regelmatig bestel ik artikelen uit de Bridgeshop. De factuur is altijd helder en correct, bestelling wordt netjes verpakt en keurig afgeleverd, tevens krijg je een mail waarin duidelijk staat kunt nazien wanneer bezorging plaatsvindt. Op alle fronten prima!

Oké

Snelle levering .Snelle reactie op mijn “klacht”.

Steeds bereid om naar oplossingen te zoeken wanneer dit nodig is

Prima ervaring, ook een foutje keurig opgelost

Mijn bestelling is keurig verwerkt en een foutje is netjes adequaat opgelost. Ga zo door.

goed geholpen, heaas was alles niet op voorraad

zie boven

Vlotte en correcte afhandeling

Ze belden dat een boek later zou komen. Keurig.

Alles wat ik bestel wordt snel bezorgd.

Doordat ik met een cursus begonnen ben, heb ik lesboeken nodig. En toen kwamen er nog 2 cursisten bij. En toen kwamen de extra bestelde boeken zo snel. Dat de boeken er toch nog op tijd voor de cursus waren.

Zou graag nog product Berry Westra 5 geheugen steun toegevoegd zien. En va prijs incl verzendkosten.

Te laat geleverd

Boekje op maandag besteld had het op woensdagavond nodig. Zou moeten kunnen, echter werd pas op donderdag door GLS geleverd. Onbetrouwbare koeriersdienst. Mij naam is niet P. Holten maar P van Holten !!

Snelle levering, goed vontact met de shop

Op voorraad, uitstekende service en snelle levering

uitstekend

Snelle afhandeling

Slechte manier van verpakken

Ik heb speelkaarten gekocht voor mijn club. Roze en Blauwe. De blauwe kaarten zaten keurig in plastic per 12 spellen. De roze kaarten waren zo goed als los: per spel een cellofaan bandje en dan alles in een grote doos gegooid. Aardig wat roze setjes waren zodanig aan het schuiven gegaan, dat ze van het cellofaan bandje afgeschoten waren. Echt een zooitje.

GOED

ALLES VERLOOPT GOED

Keurig

Ik hoorde een paar dragen niets meer. Daarna kwam bericht van de bezorger. Een naam die ik niet kende. Hij kondigden de aflevering aan zonder de naam van het Pakket te noemen. Ik had meer bestellingen uitstaan, dus dat was wat lastig. Ik heb het de bezorgfirma gezegd. Het is wel handig als U de naam van de bezorger vermeldt, ook uit veiligheidsoverwegingen. Er zijn ook nep-firma’s, die met hun zg pakje binnendringen.

Snelle reactie en behulpzaam

Een fout in de plaatsing van de bestelling maakte dat een deel opnieuw besteld moest worden. De verzendkosten daarvan hoefde ik niet te betalen.

internet bestellen ging mij niet goed af

IK wilde een tweede bestelling doen en dat werkte bij mij cumulatief. Mijn bestelling werd steeds bij de vorige opgeteld. Ik ben ook niet handig op internet. Telefonisch zijn jullie alleen te bereiken tussen 10.30 en 12.00 uur en het duurde ontzettend lang voordat ik contact kreeg. Daarna hebben ze me keurig door het internet heen geholpen en is de bestelling alsnog gelukt. Als ik over 2 maanden weer een bestelling moet doe, krijg ik dezelfde problemen, denk ik. Verder is het mij niet duidelijk wat allemaal onder de 30% docentenkorting valt, is dat het gehele assortiment of is het beperkt?

jammer

ik heb de verkeerde boxen besteld. blijkbaar heb ik niet goed he=gekeken. dacht andere kaartboxen te ontvangen. ook de kleur, donker kleur die ik heb besteld , bleek niet de goede, ik kreeg licht groene. geen ramp wel de type box. betere fotos moeten jullie laten maken. groet

Kan niet beter!

Vlotte levering, goed verpakt.

Kennedylaan 9

3533KH Utrecht

Over Bridgeshop.nl

De Bridge- en Boekenshop is een online winkel waar je alles op het gebied van bridge kunt vinden. Lesboeken en oefensoftware voor beginnende bridgers, wedstrijdmaterialen voor bridgeverenigingen, cadeauartikelen voor prijzentafels en andere gelegenheden, bridgeboeken en software voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere bridger is er iets te vinden.