Snel besteld en in huis

Aangemoedigd door een mailtje heb ik weer eens war bridgeboeken gekocht. Helaas kon ik het aflevermoment niet kiezen en het kwam sneller dan de website me beloofde. PostNL legde het op de drempel en het pakketje werd door de buurvrouw gered.

netjes

Keurig terug gebeld.Het is alleen jammer dat je alles via de computer moet bestellen per telefoon gaat niet meer.

Bijzonder prettige te woord gestaan.

Mijn ervaring is dat je bijzonder prettig te woord wordt gestaan en ook prettig wordt geholpen. Men denkt echt met je mee.

Goede spullen en snel geleverd. Prima!

Je zoekt, je vindt, je bestelt en je kunt aan de slag.

Snelle en correcte afhandeling

eenvoudig en goed

gemakkelijk het verlangde artikel gevonden, besteld en ontvangen

Sterren geven werkt slecht, hoe geef ik een 8?

Per mail goed te bereiken.

Lastige site, toch goede service

De producten vinden die je zoekt is lastig. Ook bestel je iets dat incompleet is en dan moet je dat later bijbestellen.

Hier weten ze nog wat service is!

Goed te merken dat er echte mensen in de webwinkel actief zijn die je vraag/klacht niet alleen serieus nemen maar ook meteen actief willen oplossen.

Puzzel besteld ziet er leuk uit. Werd snel geleverd

Vriendelijk

Ik werd telefonisch te woord gestaan door een zeer behulpzame en vriendelijke medewerker. Mijn probleem met bestellen werd daardoor snel opgelost.

Geen problemen en duidelijke communicatie

Had iets sneller gekund

Prima !

Heel snel en keurig verpakt bezorgd !

Prima levering

Snel en in goede staat ontvangen.

Gewoon goed georganiseerd

De bestelling duidelijk kunnen vinden en de bezorging binnen 2 dagen in goede orde ontvangen. De track en trace service gaf exact aan wanneer levering zou zijn. Top!

Geen ervaring ik heb nog niets ontvangen.

Heb niets ontvangen

Snelle levering!

De boeken en materialen waren sneller bezorgd dan beloofd. Ik was aangenaam verrast.

Prima, accuraat en snel!

Heb ik hierboven al vermeld.

Niet bevredigend

Zaak niet meer telefonisch bereikbaar voor vragen.Kon geen bridgenummer opgeven, waardoor waarschijnlijk geen korting. Verzendkosten aanzienlijk hoger dan bv Bol.com. Enige reden van niet elders bestellen was de leveringstijd. Probeer mijn volgende boek-waarbij ik geen haast heb-via een ander bedrijf te bestellen.

Duidelijke website, vlotte levering.

Artikel gemakkelijk te vinden.

Makkelijk te bestellen en binnen de kortste keren in huis.

Makkelijk te bestellen en binnen de kortste keren in huis.

prima ervaring

Adequaat en snel geholpen

netjes

snel en accuraat

Kennedylaan 9

3533KH Utrecht

Over Bridgeshop.nl

De Bridge- en Boekenshop is een online winkel waar je alles op het gebied van bridge kunt vinden. Lesboeken en oefensoftware voor beginnende bridgers, wedstrijdmaterialen voor bridgeverenigingen, cadeauartikelen voor prijzentafels en andere gelegenheden, bridgeboeken en software voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere bridger is er iets te vinden.