Slecht

Nog niets ontvangen na drie dagen

Snelheid van leveren slecht heb het pakket nog niet ontvangen

Het pakket is blijkbaar nog steeds niet verstuurd

helaas moeilijk tel te bereiken...

prima ...

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Bestelling nog niet ontvangen!

Aangezien ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen, kan ik hier niets over melden!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Op tijd op maat

Keurig teruggebeld bij vraag via mail, daarna kon bestelling eenvoudig geplaatst. Aflevering keurig op tijd.

PRIMA

HELEMAAL goed

gebruik de winkel alleen voor club materiaal

Betaling via ideal lukte niet

Betaling via ideal lukte niet

Goed, praktisch bridgemateriaal en klantgericht

De Bridgeshop weet wat de bridger, thuis en op de club, nodig heeft. En beschikt over een groot assortiment.

Het bestelde is precies wat ik ervan verwachtte.

Perfect geregeld. Volgende dag in huis.

Had de volgende dag het bestelde in huis.

Prima verzorgde levering!

Had de bestelde artikelen al binnen 2 dagen in huis. Keurig verpakt ook. Kwalitatief goede artikelen!

Prima website en snelle levering.

Zie hier boven

Goed en snel geregeld

Gekregen wat ik heb besteld

Snelle levering in goede conditie ontvangen

Snel en top geregeld

Snelle en correctie levering!

Snelle en correctie levering!

Probleemloos

Niet alles bleek op voorraad maar daar werd telefonisch over overlegd. Daarna was de bestelling binnen 24uur binnen.

Het bestellen ging makkelijk

Het lidmaatschap nummer doorgeven ging goed, alleen tijdens het bestellen werd het bedrag niet gelijk aangepast met de korting er vanaf.

post.nl laat het afweten

speciaal op aangegeven tijd in huis om post.nl op te vangen. maar krijg mail dat pakket niet kon worden afgeleverd

Geen antwoord op verzoek/vraag

Je kunt een bepaalde keus niet maken op de site

Na enkele problemen met inloggen, wachtwoord vergeten, de benodigde spullen eenvoudig besteld. Na enkele dagen ook keurig ontvangen.

Levering is prima gegaan

Probleemloos is de bestelling geleverd

Kennedylaan 9

3533KH Utrecht

Over Bridgeshop.nl

De Bridge- en Boekenshop is een online winkel waar je alles op het gebied van bridge kunt vinden. Lesboeken en oefensoftware voor beginnende bridgers, wedstrijdmaterialen voor bridgeverenigingen, cadeauartikelen voor prijzentafels en andere gelegenheden, bridgeboeken en software voor gevorderde spelers. Kortom, voor iedere bridger is er iets te vinden.