Laden reviews...
404 recenze za posledních 12 měsíců
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Totalt sett rapporterer kundar om rask levering og påliteleg service. Bestillingsprosessen blir oppfatta som enkel og grei. Nokre tilbakemeldingar nemner pakking eller leveringstid som problem, men dei fleste bestillingar kjem raskt fram og i god stand. Den generelle opplevinga er positiv med god verdi.
zie boven
J.L. Hol
Lelystad
Ik had een systeemcard 5 kaart hoog methode aangevraagd en nu wil ik nog 1 voor mijn vrouw. Kan ik de € 4.80 snel overtaken? Het adres is vroedschapstraat 7A, 4204 AJ Gorinchem. Groet, Wim Eijgelaar lid NBB
Willemw Eijgelaar
Gorinchem
Bevestiging direct en correct helaas nog niets ontvangen
Henk
Prima website.
27 March 2021
Rob
Santpoort-Noord
U vraagt mij om een waardering, maar ik heb nog niks ontvangen. Ik kan dus moeilijk een eind oordeel geven.
24 March 2021
Hans Last
Naarden
ik soms erg zoek naar het niveau. daarnaast zou het handig zijn om te zien wat ik al gekocht heb. dit i.v.m. cadeaus
17 March 2021
Moerman Abraham
Sluis
Dank je wel voor je feedback, daar gaan we zeker naar kijken.
Als je een account bij ons hebt aangemaakt, is het mogelijk in je account jouw eerdere bestellingen zien. Je gaat dan naar 'mijn account' - 'recente orders' - 'bekijk alles'.
Ik had wat materialen besteld en daarbij fouten gemaakt. De man van de bridge shop heeft me gebeld en alles met me doorgesproken. Ik krijg nu wat ik nodig heb en ook de leden-korting die ik gemist had.
17 March 2021
Jos
Rotterdam
Het kon door de brievenbus en ik hoefde er niet voor thuis te blijven. Was per mail al duidelijk gemaakt.
A.G.
wijchen
Ik was iets vergeten er bij te bestellen kreeg gelijk een mailtje daarover met de vraag of ik het erbij bij wilde, super!!
Gea
Hoogland
Snelle en correcte afhandeling.
P
Voorburg
Prima webshop en zeer attente medewerkers. Helaas het pakketje vandaag nog niet ontvangen! Vrijdag besteld. Jammer want het is een verjaardagskado. Waarschijnlijk ligt het aan Post.nl......
M.J.H.
Oosterbeek
Leuke shop om spullen te bestellen!,
Dick
Maassluis
Goede en snelle service
Michiel
Langweer
De artikelen zijn divers. De boeken en specials zijn zeer de moeite waard. Wel heb ik bezwaar tegen de hoogte van de verzendkosten, dit zou toch echt lager moeten.
Frits
Goor
Verzendkosten aan de hoge kant als ik 7,95 moet betalen voor een frankering van 4,20
7 March 2021
Koos van Kan
IJSSELSTEIN UT
De afhandel- en verzendkosten zijn buitensporig hoog: 7,50 euro, terwijl de portokosten 4,20 euro zijn. Disproportioneel.
Beveelt niet aan
6 March 2021
Tim
Amsterdam
super, had de boeken snel nodig. Superselle levering binnen 48 uur; TOP
5 March 2021
André
Dordrecht
Mijn verkeerde bestelling snel opgelost waar ik natuurlijk blij mee ben.
5 March 2021
Diederik
Hoekstra
niets aan toe te voegen
3 March 2021
MHC Felix
HOORN NH
Op vrijdag mijn bridge boekje besteld. Zou binnen 2 werkdagen verstuurd worden. Het is nu woensdag en heb het nog niet ontvangen.
3 March 2021
Elly
Maastricht
Lastig om te oordelen, als ik het produkt nog niet in huis heb. en het is ook lastig dat jullie maandag gesloten zijn:kwam er pas later achter dat het dinsdag pas in behandelling is genomen,terwijl ik een bevestigingsmailtje zondag kreeg. Nu weet ik wel dat het een automatisch proces is
24 February 2021
Sjoerd Zandvoort
Gironingen
Ik heb gisteren spullen besteld en ze zijn vandaag geleverd. Ik blijf het wel jammer vinden dat je voor €100 moet besteden om geen verzendkosten te betalen. Soms wil ik graag 1 of 2 dingen bestellen en verzendkosten van €7,20 vind ik dan buiten proportie.
J.H.M.C.
Nijmegen
jullie denken mee en nemen contact op als een bestelling niet logisch lijkt. in mijn geval had ik 2 verschillende systemen in mijn aanvraag zitten. ik ben echt enthousiast over jullie. dat het bestaat dat ook als je online besteld, je persoonlijke aandacht en service krijgt! heel erg fijn.
Ruth
Gouda
Heel goede ervaring. Zoeken soepel. Aangeven bezorging op ander adres werkte niet.
A.
Boxmeer