Wat kan er mis gaan?

Wat kan er mis gaan met twee opladers opsturen? Vrij vlot geleverd.

De bestelling is snel verwerkt en snel geleverd. Helemaal top!

De bestelling is snel verwerkt en snel geleverd. Helemaal top!

Snelle levering top produkt

Goede en snelle levering

Snel bezorgd

Snel bezorgd, goed verpakt en de juiste informatie op website. Passende oplader voor mijn JBL 2 tuner.

Keurig volgens afspraak geleverd

Snelle bezorging goede kwaliteit.

Originele Xiaomi lader besteld, dag erna geleverd. Was echter foutje en geen originele lader. Melding gedaan en ze hebben mij meteen de juiste lader opgestuurd. De andere moest ik niet retourneren. Bedankt voor de perfecte service!

Prima afwikkeling na niet functionerende oplader

De lader die bedoeld was voor een Nintendo werkte echter niet voor dit apparaat. Direct een nieuwe lader ontvangen en een zeer correcte afhandeling. Voorbeeld van hoe je je dienstverlening verbetert door actief met een klacht om te gaan.

Top en snel!

Snelle levering en goede service!

De lader was snel geleverd en nadat wij de verkeerde hadden besteld was retour sturen geen probleem. Netjes afgehandeld. Een antwoordnummer zou wel fijn zijn. Omdat het geen brievenbus pakketje was, waren de kosten van retour sturen helaas €6,95.

Slecht

Oplader besteld 08-06-2020 en nog steeds niet aangekomen….

Wel betaald, geen product ontvangen!

een ruime voldoende voor Opladers.nl, omdat ze hebben hun beste gedaan om een nieuwe oplader naar mij verzenden, nadat de eerte bestelling ergens tussen Post NL en mijn adres verdwaald raakte. Hartelijke dank aan het hele team van Oplader.NL Met vriendelijke groet, Carlos Lagoeiro

Prima service klantendienst

De bestelde oplader paste niet op het product maar de service van de klantendienst was prima. In afwachting van een oplossing werd het betaalde bedrag netjes terugbetaald. Zo hoort het!

Super snelle levering, past perfect.

ok

ok

Post.nl had plotseling een bezorgprobleem en het brievenbuspakketje werd daarom later bezorgd dan was aangegeven Oplader zelf is uitstekend!

Netjes opgelost!

Na een kapotte oplader, netjes een betere opgestuurd gekregen. Snel en netjes gereageerd!

goed product en snelle levering

Toppie

de oplader kwam snel en is precies goed.

Goede sevice en snel

Mijn bestelling snel geleverd en keurig verpakt. Zou het ieder aanbevelen daar te kopen. Ik ben een zeer tevreden klant en als ik weer wat nodig heb ga ik hier zeker terug.

Mooie webside

De service is geweldig !

Een paar weken geleden had ik een oplader gekocht via "opladers.nl". Hij werkte niet en heb daarover gebeld. Uiteindelijk heb ik het geld terug gekregen met de porto erbij. Dit vind ik echt geweldig en ga beslist als ik een oplader weer nodig heb naar de firma "opladers.nl".

Snelle afhandeling en verzending

Helaas paste de oplader niet. Kon deze met gemak terugsturen en heb kosten retour gekregen.

Ook goed

Kanaaldijk-Noord 111