De oplader werkt niet

De oplader wordt verkocht als n oplader voor de Nintendo. Eenmaal aangesloten, werkt t niet en vraagt de spelcomputer om n oplader. De originele weer aangesloten. En de spelcomputer doet t wel. Erg jammer, zoontje wilde graag op n andere plek z’n nintendo kunnen aansluiten. Helaas, typische gevalletje goedkoop-duurkoop.

Besteld en correct aangekomen

Alles was flex

Over het algemeen tevreden

Ik had gehoopt/verwacht niet alleen de converter te ontvangen maar ook het kleine kabeltje dat er bij hoort

Verlies vertrouwen

Ik wacht nog steeds op mijn oplader is niet geleverd door post nl is al meermaals gebeurd ik heb gevraagd om op te sturen met b post en krijg geen antwoord

Helemaal goed

Binnen 24 uur binnen, klinkt tegenwoordig logisch maar is dat in de praktijk een stuk lastiger voor menig aanbieder. Bij "Oplader.nl" dus niet , keurig binnen de tijd.

Foute levering

Verkeerde oplader thuis gekregen !!

goede service en snelle nalevering top

zie boven

Jammer

Had een oplaad kabel besteld voor mijn GoPro 5 op een gopro zitten 2 ingangen usb en laadstroom dit ging dus verkeerd

Geen enkele opmerking. Super service. Snelle levering.

Snel

Mailtje gestuurd en vrijwel gelijk bericht terug.

Netjes geholpen

Kabel gekocht online was voor ons de verkeerde. Netjes retour en geld meteen terug gestort na het verrekende van andere bestelling. Top service!

Snel geleverd perfect product

Aanrader

Prima ervaring!

Vervangende oplader besteld daar de originele kwijt is, snel (volgende dag) in huis en werkt perfect.

Zoals het hoort.

Product precies wat ik er van verwacht. Netjes en snel verzonden.

Happy

Happy

Snelle verzending en goed product

Had het product snel in huis en de laders zien er prima uit.

Gewelig

Mooie prijs en snel in huis

Goed en snel

Goede ervaring. Was op zoek naar specifiek model adapter, snel gevonden en besteld. In drie dagen in huis. Bleek helaas niet te werken, maar met een enkel mailtje in een dag een nieuwe adapter in huis. Deze werkt prima. Ben tevreden over de goede en snelle service.

Levering duurde wel lang

Weet niet of dat aan de post lag maar ik heb dagenlang op mijn bestelling moeten wachten terwijl ik wel iedere dag bericht kreeg dat het geleverd zou worden

Nette afhandeling

Onderdeel was door grote vraag niet meer op voorraad. Kreeg netjes een mailtje met daarin de nieuwe afleverdatum en toen was de lader er ook

Zie hier onder

Jullie service is prima, helaas past ook de tweede stekker niet, ook deze doe ik weer retour. Hopelijk willen het bedrag weer terug storten. Mocht ik jullie weer eens nodig zijn weet ik waar ik moet zijn. Bij voorbaat dank.

Er werd iets niet geleverd maar hebben het snel in orde gebracht

Helpful customer service

Very friendly and helpful customer service.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven