Slechte producten

Ik heb 2 opladers bestelt voor 2 Fitbit modellen. De oplader van de versa 2 zat al kapot in de verpakking. De oplader voor de inspire hr werkt ook niet.

TOP

Goeie service en zeer behulpzaam. Snel met het beantwoorden van je vraag.

Snelle levering, werkend product

Prima opladers voor mijn beide UE Boom 3 spea

Prima slanke opladers voor een faire prijs.

Snelle levering, gewoon goed.

Snel en goed

Was heel snel verzonden en netjes ingepakt

Netjes en een snelle levering. Het was top om daar te bestellen

Snelle service, goed product

Oplader voor de babyfoon besteld. Deze kwam snel binnen en netjes verpakt.

Goed product, snel geleverd

X

Een goed service.

Ik had een stroom adapter besteld. Helaas was het de verkeerde adapter. Mail gestuurd. Kan hem terug sturen. Gelijk geld terug.

2 meter kabels

De bestelde kabels werden snel geleverd, maar voldeden helaas niet aan de verwachtingen. Toen Opladers.nl dit vernam, hebben ze direct contact met me opgenomen en kreeg ik kosteloos nieuwe kabels toegestuurd. Deze functioneren gelukkig prima. Top opgelost Opladers.nl!

Orginele snellader Oneplus

Ik dacht eerst dat de oplader die ik binnen kreeg niet goed was, want IPV opladen, ontlaadde mijn tel. Dus meteen in de telefoon geklommen. Daar werd mij verteld dat ik de bijgeleverde laadkabel moest proberen, mocht dat niet werken, zouden zij Gaan zoeken naar een oplossing. Ik werd meer dan prima ter woord gestaan. Achteraf lag het idd aan mijn kabel. Ik zou dit nog terugkoppelen, dus bij deze.

Doen wat ze moeten doen

Snel en goed

Heel Tevreden

Wij zijn heel tevreden met onze aankoop! Het artikel past perfect in ons toestel.

ik kreeg het juiste product in het afgesproken tijdbestek.

ik kreeg het juiste product in het afgesproken tijdbestek.

TOP!

Snelle levering, super product en een goede prijs.

Makkelijk bestellen en een snelle levering

Zie titel

Oplader niet ontvangen.

Volgens post nl is het pakket bezorgd maar ik heb niks ontvangen, via mail contact word ik niet veel verder geholpen.

Beschrijving producten misleidend

Wilde een oplader voor onze babyfoon kopen. Stond bij dat dit een originele was maar bleek een goedkope merkloze variant die het overigens wel deed. Gebeld en gemeld maar volgens dit bedrijf was dit wel vermeld. Retournering en terugbetaling was dan wel weer snel en vlot.

Snelle en vriendelijke klantenservice

Toen bleek dat een product niet werkte, was ik bang dat het weggegooid geld was. Maar gelukkig was dat helemaal niet zo! Al snel kreeg ik een reactie van de klantenservice met een passende oplossing. Zelden heb ik zo'n fijne klantenservice meegemaakt

Het werkt, ik ben tevreden

Tevreden

Snelle aflevering van mijn oplaadstekker voor mijn nokia telefoon

mijn bestelling was al de volgende dag in mijn brievenbus

Wheuebe

Hwyeheyss

Ik kreeg de verkeerde oplader toegestuurd, maar ik de klantenservice heeft een goede oplossing bedacht. Uiteindelijk is het dus allemaal geregeld en was ik erg tevreden met het contact dat ik met de klantenservice heb gehad.

Goed opgelost

Goed opgelost