tijd van opsturen klopt niet

De bestelling is vlot gemaakt: je verwacht dat idd je zending de volgende dag er is. Belofte : voor 16 uur besteld: de volgende dat binnen! wel (ver) voor 16 uur besteld, maar de volgende ...NIKS! Moest naar tankstation om een kabel daar te halen...mijn batterij was van mobiel was al uren leeg! Heb dus nu 2 stuks ....

Een aanrader !

Vlotte levering en afhandeling. Product zoals beschreven.

Prima geregeld.

Oplader was niet voorradig, maar daar werd ik gelijk van op de hoogte gebracht. Na een paar dagen toch binnen. Oplader zelf heb ik wel mee gestoeid, omdat de lader gelijk een groen lampje aangaf, terwijl de accu nog niet vol was. Later bleek het aan de accu te liggen.

Snel geregeld en super service!

Ik had in eerste instantie een verkeerde oplader gekocht...dit bleek na overleg niet de goede te zijn. Kon meteen geruild, de andere was de volgende dag al in huis. Snelle reactie op mijn mail en snel opgelost op een heel vriendelijke manier!

Ok levering, art. onduidelijk

Ik heb nu twee keer een oplader gekocht voor een bose mini 2 sound, beide zijn niet goed. Terwijl ik goed heb gekeken welk product en welke aansluiting er nodig zijn. De levering is overigens razend snel. Top!

Fijne webshop

Snelle verzending en snel het juiste product, keurig verpakt ontvangen. Echt goede kwaliteit voor lage prijs.

Snelle en goeie service!!

Top!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering...

Prima snelle levering, snel kunnen opzoeken wat ik nodig had...

Snel

Snelle levering en goed verpakt !

probleem perfect mee opgelost !

Levering was perfect volgens afspraak. In 1ste instantie een probleem wat achteraf aan onze fiets lag maar toch perfect opgelost door Niels van de klantenservice. Dus achteraf helemaal tevreden over de service en dus weer een tevreden klant.

Super goede service

Na telefonisch contact toch verkeerde oplader ontvangen, echter dit werd terstond aangepast en de goede oplader verstuurd en de volgende dag ontvangen. TOP!!

Perfect..

Oplader bestelt. Netjes behandeld. Ben er blij mee Anna

Door de feestdagen is de levering een paar dagen later gebeurt,

Zeer tevreden,

TOP

AARDIGE EN BEKWAME LUI

Gewoon goed.

Oplader gezocht, gevonden, bestelt, snel geleverd en probleem opgelost. Gewoon goed dus.

Heel professioneel goede kontact

Goede service.

Goede kwaliteit, en snelle service.

Goeie service ook wanneer het verkeerd besteld bleek te zijn snel retour en nieuw product geleverd

Ben zeer tevreden over de snelle levering en het omwisselen van product omdat ik het zelf verkeerd had besteld.

Duidelijke, eenvoudige website, efficiënte afhandeling van de bestelling

Zie hoger

Alles als beloofd en snel

Ok

Zending goed en op tijd geleverd.

Bestelling en bezorging overeenkomstig de servicebeschrijving op de site uitgevoerd. Woord klopte dus met de daad.

Prima product en snelle levering

Prima! Aanrader voor iedereen.

snel en probleemloos bezorgd

website overzichtelijk en duidelijk