Snel en goede prijs

Goed en op tijd geleverd.

De levering was zoals aangegeven. En het is de juiste oplader.

Snel geleverd en goede service

Gewoon goed.

vlugge levering

snelle levering en alles in orde!

Snel en juist

Ik had een Fitbit Versa 2 en hiervan was ik de oplader kwijt geraakt. Op geen enkele site kon ik een oplader hiervan terugvinden, behalve op opladers.nl . Eerst was ik een beetje bang dat het fake ging zijn of dat het niet ging aankomen, maar ik vond €10-€15 niet al te veel dus ik riskeerde het maar. Nog geen volledige week later had ik de lader in bezit en die werkt perfect:)

prima service

goed product snelle levering

vlotte service en support

vlotte service en support

Werkt wel maar niet het merk wat in verwachtte.

Ik had een Harman/Kardon oplader besteld in de veronderstelling dat het ook echt van dat merk was. Ik heb meerdere snoeren gezien die van een ander merk waren en veel goedkoper. Maar ik wilde graag een orginele, dus was wel teleurgesteld. Maar dit snoer werkt opzich prima. Als ik voor een compatibel merk had gekozen was ik voor een goedkopere gegaan.

Helemaal goed!

Oplader besteld voor mijn Harman kardon speaker en werkt supergoed. Snelle levering en goede prijs!

Prijs van de oplader was te duur

Oplader was 20 euro verzendkosten komen er nog bij. Goedkoopste phillips trimmer kost 25 euro zonder verzendkosten. Had beter die kunnen kopen dan had ik een extra trimmer erbij.... Volgende keer even wat langer doorzoeken.

Hele fijne klantenservice

Eerst was er iets fout gegaan met mijn levering. Maar de vriendelijke Niels heeft me meteen geholpen. En een nieuwe opgestuurd dus is helemaal opgelost.

TOP

Gewoon zeer tevreden.

Goede kwaliteit en snelle levering

Makkelijk besteld,snel geleverd

Nvt, zie boven

Voldoet heel goed

Snelle levering Precies goed

Super goed

Duidelijk en snel geleverd . Prijs was ook prima

Ik heb wel geen faktuur gekregen

Graag nog faktuur aan GCV Darvans - Weststraat 16 - 8670 Oostduinkerke

Goede prijzen en snelle verstoring!

Zoals omschreven goede prijzen en snelle versturing van de producten. Alleen jammer dat ik een mini usb lader ipv usb C lader heb aangeschaft voor mijn Samsung a5

Heel snelle levering en prima product

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij dit bedrijf. De levering kwam eerder dan verwacht en het product werkt goed. Ik had een super fast charger erbij gekocht, maar ik merk niet echt duidelijk verschil met de fast charger die ik al had en de super fast charger van nu. Desondanks een fijn en prima product voor een fijne prijs. Aanrader om hier te bestellen!

Top geregeld

Snelle levering, prima kwaliteit

Mijn ervaring is super, snelle levering, goed verpakt en werkt goed.

Prima afhandeling van mijn bestelling .

Mijn eerste ervaring met opladers .nl is dus heel positief .

No-nonsens

Goed opgezette site, no-nonsens en snelle levering. Gewoon geen gedoe en dat is heel fijn.

Levering ok, product niet ok

Ik heb lang gezocht naar een lader met een kleine stekker, de meeste zijn 10mm. Toen ik de lader probeerde in te pluggen bleek de buitendiameter ok maar was het gaatje dat in het midden zit, te klein. Ik heb geprobeerd dit uit te boren maar tevergeefs. Heb dan maar de oude stekker overgebouwd. Werkt nu ok. Levering was perfect.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven