Keurige afhandeling

Na een misverstand met de levering is het toch allemaal keurig opgelost door Opladers.nl

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Was niet duidelijk welke speaker ik had maar dankzij hulp vanuit opladers.nl uiteindelijk de goede opgestuurd gekregen!

vlot en snel

De lader was snel geleverd en werkt naar behoren .

snelle, persoonlijke service

Prettig dat je bij dit bedrijf nog zo makkelijk persoonlijk, telefonisch contact kunt leggen. Dat is heel wat fijner dan die eindeloze vragenlijsten waar de jouwe natuurlijk nooit tussen zit. En ook heel prettig dat hier nog extra's voor oudere computers te krijgen zijn, die het verder nog prima doen. Ga zo door!

Slechts 1 van de 2 laders geleverd

Ik heb 2 laders besteld, slechts 1 zat in het pakje. Foutjes gebeuren, dus herhaaldelijk contact gezocht. Na contact is dit zeer spoedig recht gezet en hebben we de 2de lader goed ontvangen. Moeizame start, maar proper hersteld!

Helemaal goed

Besteld en zoals afgesproken op tijd geleverd

Overzichtelijke website snelle levering, top!

Duidelijke en overzichtelijke website, bestellen ging lekker snel en het pakje paste in de brievenbus!

Teleurgesteld

De opladers laden niet bij, ze zorgen alleen dat de telefoon niet uit valt Had hier meer van verwacht

Het gezochte eenvoudig gevonden, eenvoudig besteld, snel geleverd TOP !

Goed, snel en vlot bediend

een aanrader

Voor het eerst een bestelling geplaats Ben zeer tevreden over het product prijs uitstekend en snelle levering.

Voor de prijs langer snoer verwacht

Levering duurde iets langer. Adapter wordt heet. Snoer is erg kort had meer verwacht voor de prijs. Voor de rest doet hij het.

Ok

Ok

Super bedrijf

Gekregen wat we besteld hadden en snel. Alleen aansluiting op gsm paste niet was te klein maar hadden thuis koppelstukken. Hebben dit niet echt gecontroleerd bij bestellen.

Goede laadkabel

Mijn gsm en tablet zijn heel rap opgeladen.

Super product

Besteld en de volgende dag al in huis.

In de oplader van onze babyphone bleek een breuk te zitten. Hij deze het nog wel, maar niet naar behoren en een dag zonder babyphone was geen optie. Dus snel een andere besteld die de volgende dag al werdt geleverd. Fijne service ik zou dit bedrijf zeker aanraden en de volgende keer als ik weer een oplader nodig hebben het hier bestellen.

Artikel niet compatibel voor mijn gsm.

Goed contact met klantendienst.

Goede producten en snelle reactie

Telefonisch advies gevraagd en duidelijk advies gekregen. In korte tijd het juiste product ontvangen dat perfect aansluit op onze behoefte.

Dramatisch

Een kabel besteld voor de nintendo switch. De kabel levert niet voldoende voeding om de switch aan de televisie te koppelen. En binnen een dag lag de stekker eraf. Ik raad aan iets meer te betalen voor een goede kabel

goede service

op tijd geleverd , degelijk materiaal

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Alles prima verlopen

Zeer klantvriendelijk!

Ontzettend snelle service en heel klantvriendelijk

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven