Goede en snelle service

Bestelling snel binnen en het werkt goed

Gewoon zoals gezegd optijd

Betrouwbaar

Prima service en snelle levering

Aan te raden

Goede service snel geleverd

Goede service snel geleverd

Gemakkelijk gevonden wat ik zocht en snel geleverd

Vlotte service

Besteld en 2 dagen later bezorgd.

Top product

Snelle levering en een goed product

Bestelling en levering van het gevraagde zijn perfect verlopen

Bestelling, betaling en levering perfect

Goede dienstverlening.

Heb even langer moeten wachten op de oplader maar is toch opgezonden.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

's Middags het snoertje voor scheerapparaat besteld en de volgende dag al via de post ontvangen. Super

Ontzettend tevreden

Snelle service en prima kwaliteit

Vandaag besteld om 15:00,volgende dag hadden we het binnen..zeer tevreden.

Zeer snelle levering

Philips oplader werkt naar behoren.

Correct & snel

Cotrect en snel

Positief

Positief

Heel content

Goed en snel geleverd.

Snelle levering van mijn bestelling (opladers voor mijn 9jaar oude Dyson kruimeldief en steelstofzuiger). Ik had 1 daarvan verkeerd besteld en er is meteen op mijn verzoek een andere gestuurd.

Lader werkt niet en mijn mailbericht is niet beantwoord.

Of mijn apple watch of de lader werkt niet. Eerst kreeg ik geen antwoord op mij bericht aan oplader.nl maar nadat ze dit in deze beoordeling lazen hebben ze me direkt een mooie brief gestuurd en geholpen. Wat een toffe service. Ik heb echt het gevoel dat ze mij willen helpen!

Prima service .

Geweldige kwaliteit en snelle levering.

Prima oplader

Besteld online levering iets langer dan op de site stond...woon in België maar toch binnen 3 dagen binnen.

Snel en een lage prijs

Bestelde en kreeg de oplader al 1 dag eerder dan Opladers zelf verwachtte. En happy met het feit dat hun prijzen veruit het laagste zijn. En je krijgt nog een coupon ook met veel korting als je nog iets bij hen besteld,

De oplader werkt niet

Hoe kan ik ruilen of aan wel een geschikte oplader raken?

Groot assortiment snelle levering

Heel fijn dat we nog den oplader voor onze HP laptop hebben gevonden. Binnen enkele geleverd. Wanneer nodig zullen we zeker hier nog bestellen.

Vriendelijk, goed advies en snel.

Na advies van opladers.nl een snellader voor mijn Galaxy tab besteld. Goede, originele, lader die de tablet supersnel van nieuwe power voorziet. Ook telefoon in no time opgeladen via "Power Delivery".

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven