Wel erg prijzig maar verder prima en snel

Wel erg prijzig maar verder prima en snel

Top bedrijf

Opladers.nl doet wat ze moet doen

Product op voorraad, netjes verpakt en direct verzonden. Prima.

Heb de oplader besteld mooi op tijd in huis en de oplader voldoet aan alle eisen. Ik kan de bose weer gebruiken na bijna 1 jaar niet.

Produkt snel binnen en goed verpakt en werkt fantastisch

Verder geen toevoeging nodig

Bij een verkeerde bestelling perfect afgehandeld en ook erg goed gecommuniceerd. De beste online aankoopervaring tot nu toe!! Zeer aan te bevelen!

Goed!

Dit product kon ik nergens anders vinden. Hier besteld en snel in huis. Alleen aan de prijzige kant, maar verder alles naar wens :)

Duurde lang voordat hij kwam 5 dagen

Er zaten al wat beschadigingen op het snoer,paste niet goed.kortom niet te best helaas

Snelle service, vlot bezorgd

Duidelijke website, het bestelde product was snel geleverd

Goede service en kwaliteit

Goed prijs / kwaliteit, snelle levering en uitstekende (snelle) klantenservice

Prima product maar het was een cadeautje en was niet het goede dus hij is weer retour.

Bestelling goed afgeleverd. Wel wat laat maar dat kwam door de feestdagen.

Snelle levering, goede prijs en prima product!

Zelfs in deze drukke periode kwam mijn pakket de volgende dag al aan! Het product was prima geprijsd en is van goede kwaliteit!

Snel geleverd & het werkt

De juiste werkende oplader werd snel geleverd.

Dit is geen orginele JBL lader

Er stond orginele JBL lader maar dat is het niet. Heb wel 35 euro betaald voor deze niet orginele lader. Voor de rest doet de lader het wel maar ik hou niet van dit soort trucjes.

Goed en correct geleverd.

Ik bestelde verkeerd, zoek vast voeding voor Sonos move maar Sonos adviseerde me verkeerd..

Ik had een oplader besteld, dit ging gemakkelijk en werd netjes geleverd.

Hét adres voor alle opladers !

Zochten een oplader voor de babyfoon. Super fijn en snel geleverd!

Prima geregeld!

Kan niet beter

Tijdens mijn 1e levering kreeg ik een niet functionerende oplader maar dit is netjes opgelost en kreeg een nieuwe opgestuurd

Lader goed ontvangen, werkt perfect. Zeker aan te raden.

Naar eerst een defecte oplader te hebben gekregen dit netjes opgelost en een 2de ladder is opgestuurd en werkt.

Snel binnengekregen

Prima service! Ondanks de feestdagen heb ik snel mijn nieuwe oplader ontvangen in de brievenbus.

ik heb hem nog niet

als ik nog niet heb en hier niet blij mee bent

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven