Op tijd geleverd. Had helaas zelf een verkeerd snoertje besteld maar ook dat is goed en snel opgelost

Prima past goed

Beetje later geleverd in er and de drukte van de december maand

Heel klantvriendelijk

Had een laadsnoertje bestekd en niet ontvangen. Gebeld ze stuurde zonder problemen er nog 1 op zonder kosten.

Prima kwaliteit, prijzig, graag achteraf betalen

De accu werkt naar behoren, maar is vrij prijzig. Er zijn goedkopere alternatieven. Reden voor mij om toch deze te bestellen was omdat expliciet werd vermeld dat deze compatibal is met JBL Boombox. Ik had het prettig gevonden als ik achteraf kon betalen. Dit biedt klanten meer zekerheid bij hun bestelling en zorgt er ook voor dat klanten makkelijker een bestelling plaatsen. Vooral klanten die slechte ervaringen hebben met online bestellen zullen dit waarderen. Als laatste de levering. Het pakket werd zeer snel verstuurd, maar de bezorging duurde even wegens de grote drukte bij PostNL. Misschien was het beter geweest, en is het nu nog steeds een goed idee, om (tijdelijk) van bezorgdienst te wisselen (bijvoorbeeld DHL of DPD).

Verkeerde laders

Ik heb een kabel gekregen die van c7 naar het stopcontact gaat en een kabel die in de boombox gaat met het adapterblok eraan maar daar zit een c13 ingang in. Nu heb ik 2 nieuwe kabels gekregen omdat ik een slechte review heb gegeven, die werd gelijk naar mij toegestuurd en het blijkt dat de leverancier niet meer de kabels verkoopt die ze eerst kregen dus heb ik nu dezelfde gekregen als die ik al had maar dan wel met een match. Fijn dat het snel opgelost kon worden maar ik had wel wat anders verwacht.

Na een fout van mijn kant netjes hersteld

Professioneel

In eerste instantie vertraging door TNT post, zeer snelle en professionele reactie van het bedrijf ! Overmacht is goed opgelost.

Kabels waren snel en goed bezorgd.

geweldige service

geweldige service in het vervolg zal ik er nog iets met een gerust hart bestellen

Super service

Prima kabel, keurige afhandeling. Levertjes duurde vanwege topdrukte door Corona iets langer, maar binnen een week toch binnen.

Goede en vriendelijke service aan de telefoon. Advies bleek te kloppen toen de oplader met de post kwam.

site is goed, lader werkt prima

in de track en track wordt het verzonden onder de naam van happy on web, terwijl ik besteld heb bij opladers.nl. Dat is verwarrend, Lader werd na precies een week afgeleverd

Snel en kwaliteit

Oplader van deugdelijke kwaliteit voor een prima prijs en snel geleverd..

Piotr

Cheap & Fast

Schandalig slecht

Op 03-12-2020 een Xiaomi oplader besteld voor 5,95 + 2,95 verzendkosten op basis van de belofte dat als ik voor 18:00 uur bestel, ik het morgen in huis heb. Het is inmiddels 10-12-2020 en vandaag pas heb ik de lader ontvangen, wanneer het tevens al niet meer nodig is. Doordat ik dankzij jullie geen oplader had wanneer het mij het slechtst uitkwam en daardoor dus mijn telefoon niet kon opladen had ik een behoorlijk moeizame week qua educatie en werk. Dus super duper bedankt, en tot nooit meer ziens. Als het aan mij lag zouden jullie nul sterren krijgen. Ik had het elders goedkoper kunnen bestellen en zelfs met de langere beloofde bezorgtijd zou het sneller zijn aangekomen. Kom op zeg.

Jbl oplader doet wat het moet doen

Goede service ,goed product.

Snelle levering maar slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit de switch lader werkt niet.

Jammer

Het bezorgen is prima hoor maar ik had een oplader voor een samsung 10 plus besteld maar helaas het past niet. waarom niet aanbevelen omdat men beter het daar kan kopen waar ze je merk hebben.

10x niks!!!!!

Al een week op mijn bestelling te wachten!! Dit kan tegenwoordig echt niet!!!!

supersnelle levering, geen poespas

alles snel in orde

Nog niets ontvangen !!!

De e-mails waren enthousiast.

Product is prima, levering veel te laat

Product zou er volgens omschrijving een dag later zijn. Niet dus. 2 december besteld vóór 18u, 7 december pas ontvangen. Verder is product prima.

Goede service, goed bereikbaar

De lader werd niet geleverd (drukte bij PostNL). Na een telefoontje stuurden ze een nieuwe op. Goede service, telefonisch goed bereikbaar.

Mijn man was het snoer van zijn elektrische scheerapparaat kwijt geraakt. Bij Opladers.nl een vervangend exemplaar besteld. Deze werd snel en netjes geleverd en nu is het scheerapparaat weer te gebruiken. Bedankt Opladers.nl!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven