Op tijd geleverd. Had helaas zelf een verkeerd snoertje besteld maar ook dat is goed en snel opgelost
Beetje later geleverd in er and de drukte van de december maand
Had een laadsnoertje bestekd en niet ontvangen. Gebeld ze stuurde zonder problemen er nog 1 op zonder kosten.
De accu werkt naar behoren, maar is vrij prijzig. Er zijn goedkopere alternatieven. Reden voor mij om toch deze te bestellen was omdat expliciet werd vermeld dat deze compatibal is met JBL Boombox. Ik had het prettig gevonden als ik achteraf kon betalen. Dit biedt klanten meer zekerheid bij hun bestelling en zorgt er ook voor dat klanten makkelijker een bestelling plaatsen. Vooral klanten die slechte ervaringen hebben met online bestellen zullen dit waarderen. Als laatste de levering. Het pakket werd zeer snel verstuurd, maar de bezorging duurde even wegens de grote drukte bij PostNL. Misschien was het beter geweest, en is het nu nog steeds een goed idee, om (tijdelijk) van bezorgdienst te wisselen (bijvoorbeeld DHL of DPD).
Ik heb een kabel gekregen die van c7 naar het stopcontact gaat en een kabel die in de boombox gaat met het adapterblok eraan maar daar zit een c13 ingang in. Nu heb ik 2 nieuwe kabels gekregen omdat ik een slechte review heb gegeven, die werd gelijk naar mij toegestuurd en het blijkt dat de leverancier niet meer de kabels verkoopt die ze eerst kregen dus heb ik nu dezelfde gekregen als die ik al had maar dan wel met een match. Fijn dat het snel opgelost kon worden maar ik had wel wat anders verwacht.
Originele beoordeling
Ik heb een kabel gekregen die van c7 naar het stopcontact gaat en een kabel die in de boombox gaat met het adapterblok eraan maar daar zit een c13 ingang in. Ook kan je wanneer je het adapterblok zachtjes heen en weer schud al horen dat het niet goed vast zit.
Na een fout van mijn kant netjes hersteld
In eerste instantie vertraging door TNT post, zeer snelle en professionele reactie van het bedrijf ! Overmacht is goed opgelost.
Originele beoordeling
Heb maandag besteld en het is een week verder en nog niks in huis......
Kabels waren snel en goed bezorgd.
geweldige service in het vervolg zal ik er nog iets met een gerust hart bestellen
Prima kabel, keurige afhandeling. Levertjes duurde vanwege topdrukte door Corona iets langer, maar binnen een week toch binnen.
Goede en vriendelijke service aan de telefoon. Advies bleek te kloppen toen de oplader met de post kwam.
in de track en track wordt het verzonden onder de naam van happy on web, terwijl ik besteld heb bij opladers.nl. Dat is verwarrend, Lader werd na precies een week afgeleverd
Oplader van deugdelijke kwaliteit voor een prima prijs en snel geleverd..
Cheap & Fast
Op 03-12-2020 een Xiaomi oplader besteld voor 5,95 + 2,95 verzendkosten op basis van de belofte dat als ik voor 18:00 uur bestel, ik het morgen in huis heb. Het is inmiddels 10-12-2020 en vandaag pas heb ik de lader ontvangen, wanneer het tevens al niet meer nodig is. Doordat ik dankzij jullie geen oplader had wanneer het mij het slechtst uitkwam en daardoor dus mijn telefoon niet kon opladen had ik een behoorlijk moeizame week qua educatie en werk. Dus super duper bedankt, en tot nooit meer ziens. Als het aan mij lag zouden jullie nul sterren krijgen. Ik had het elders goedkoper kunnen bestellen en zelfs met de langere beloofde bezorgtijd zou het sneller zijn aangekomen. Kom op zeg.
Beste Tymek, Op 11 december hebben wij u een bericht gestuurd, maar helaas hebben wij nog geen reactie van u mogen ontvangen. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling veel te laat werd bezorgd, dit hadden we graag tussentijds van u vernomen. Uw bestelling werd op 3 december door ons verstuurd zodat u deze op vrijdag 4 december zou moeten ontvangen. Het is bekend dat er door drukte bij de postbedrijven vertragingen zijn en het wat langer kan duren. Alleen is het onacceptabel dat deze pas op 10 december werd bezorgd, wij zullen hierover nog contact leggen met het desbetreffende postbedrijf. Helaas zijn wij afhankelijk van de postbedrijven, maar uiteraard nemen wij hiervoor onze verantwoordelijkheid. Wij vinden het dan ook jammer dat we tussentijds geen contact hebben gehad, zodat we hierop actie hadden kunnen ondernemen. Wij ontvangen dan ook graag reactie op ons mailbericht, zodat we dit met u op kunnen lossen! Met vriendelijke groet, Twan van Opladers.nl
Jbl oplader doet wat het moet doen
Beste Raymond, Op 17 december hebben wij u een mailbericht gestuurd, maar helaas hebben wij nog geen reactie van u mogen ontvangen. Vervelend dat er verwarring is ontstaan over het merk van de adapter. Wij verkopen een replacement en een originele lader voor de JBL Xtreme. Dit staat ook aangegeven op de productpagina's, maar mocht dit voor verwarring hebben gezorgd vernemen wij het graag zodat wij dit kunnen verbeteren. Helaas hebben wij de originele opladers momenteel niet meer op voorraad, dus kunnen we deze niet voor u omruilen. Als u de oplader wilt retourneren, is dat uiteraard mogelijk. Wij vernemen dan ook graag wat u wenst, zodat wij hierop actie kunnen ondernemen! Met vriendelijke groet, Twan van Opladers.nl
Originele beoordeling
Bestel hier specifiek om een jbl extreme oplader. Plaatje komt niet overeen met wat je krijgt. Betaal er 25 euro voor en ik krijg gewoon een adapter van 15 euro. Ik wou dus specifiek een jbl oplader hebben. Anders had ik um ergens anders wel goedkoper gehaald. Dus voel me opgelicht en zeker twijfelen of ik hier nog weer wat haal.
Goede service ,goed product.
Slechte kwaliteit de switch lader werkt niet.
Beste Elza, Op 10 december hebben we contact gehad en inmiddels is het probleem met de oplader opgelost, daar zijn we blij om! We hebben u op 24 december een verzoek tot aanpassing verstuurd via Kiyoh, deze heeft u ontvangen per e-mail. Hierin staat een link, waarmee u uw beoordeling kunt inzien en heroverwegen. Helaas hebben wij hierop nog geen reactie van u mogen ontvangen. We zouden het dan ook ontzettend waarderen wanneer u uw beoordeling zou heroverwegen :) Met vriendelijke groet, Twan van Opladers.nl
Het bezorgen is prima hoor maar ik had een oplader voor een samsung 10 plus besteld maar helaas het past niet. waarom niet aanbevelen omdat men beter het daar kan kopen waar ze je merk hebben.
Beste José, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Vervelend dat de kabel niet geschikt is voor uw toestel, dit willen we graag oplossen! Daarom ontvangen wij graag een foto van de aansluiting op uw toestel, zodat wij kunnen achterhalen waar het is misgegaan. Wij horen graag van u! Met vriendelijke groet, Twan van Opladers.nl
Al een week op mijn bestelling te wachten!! Dit kan tegenwoordig echt niet!!!!
Beste Gulce, Op 9 en 15 december hebben wij u een bericht gestuurd, naar aanleiding van uw beoordeling op Kiyoh. Helaas hebben wij hierop nog geen reactie mogen ontvangen. Graag vernemen wij of uw bestelling inmiddels is bezorgd, mocht dit niet het geval zijn zullen wij hierop actie ondernemen! Met vriendelijke groet, Twan van Opladers.nl
alles snel in orde
De e-mails waren enthousiast.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Inmiddels heeft u telefonisch contact gehad met mijn collega Niels en is het probleem verholpen. Na afloop van dat gesprek hebben wij u op 14 december een mailbericht toegestuurd. Helaas hebben wij hierop nog geen reactie mogen ontvangen. Wij zouden het waarderen wanneer u uw beoordeling zou heroverwegen :) Alvast bedankt en prettige feestdagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Twan van Opladers.nl
Product zou er volgens omschrijving een dag later zijn. Niet dus. 2 december besteld vóór 18u, 7 december pas ontvangen. Verder is product prima.
Beste Edit, Hartelijk dank voor uw bestelling én dat u de moeite heeft genomen ons te beoordelen op Kiyoh. Echter schrokken wij wel een beetje van deze beoordeling! Uit uw review begrijpen we dat uw bestelling er lang over heeft gedaan om geleverd te worden en dat is ontzettend vervelend. Bij het nakijken van uw bestelling blijkt dat we deze op dezelfde dag voor 18.00 verwerkt en aan postNL hebben aangeboden. Doorgaans worden deze bestellingen netjes de volgende dag bezorgd. Helaas heeft PostNL vorige week te kampen gehad met serieuze achterstanden in verband met drukte door een combinatie van Black friday én Cyber monday. We hebben u hierover een mailbericht gestuurd, maar helaas hebben wij hierop nog geen reactie mogen ontvangen. Klanttevredenheid is ontzettend belangrijk voor ons en we hadden u hier graag mee willen helpen. We zouden het dan ook ontzettend waarderen wanneer u uw beoordeling zou heroverwegen :) Alvast bedankt en een prettige dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Twan van Opladers.nl
De lader werd niet geleverd (drukte bij PostNL). Na een telefoontje stuurden ze een nieuwe op. Goede service, telefonisch goed bereikbaar.
Mijn man was het snoer van zijn elektrische scheerapparaat kwijt geraakt. Bij Opladers.nl een vervangend exemplaar besteld. Deze werd snel en netjes geleverd en nu is het scheerapparaat weer te gebruiken. Bedankt Opladers.nl!
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven