prima ervaring, snelle levering

prima ervaring, snelle levering

Prima oplader voor prima prijs

Ik was het oplaadsnoer van mijn fitbit sense kwijt. Via internet bij opladers.nl recht gekomen. Oplader werd snel geleverd De oplader werkt prima, en heeft een langer en flexibeler snoertje dan het origineel, wat erg prettig is met opladen. Aanrader ook vanwege de prijs

Prima winkel

Ik heb mijn JBL Boombox oplader binnen gekregen netjes op tijd. Maar wat blijkt de 230 aansluiting ( apparaten snoer ) is twee polig meegeleverd maar moet zijn drie polig. Hoop dat jullie hier nog wat aan kunnen doen en hoor dat graag van jullie. Met vriendelijke groet, Sjoerd Kwast

Snel geleverd.

Bestelling is precies volgens plan verlopen.

Alles goed en netjes opgelost!

Helaas was er bij de bezorging wat mis met mijn bestelling. Toen in dit meldde kreeg ik snel reactie en uiteindelijk een nieuw product opgestuurd binnen een dag. Top service!!

Originele onderdelen, snelle verzending, normale prijzen!

Perfect, je krijgt wat je besteld heel erg snel bezorgt. Super.

goede oplader, maar niet het juiste kabel

de oplader is helemaal goed, maar het bijgaande kabel is helaas niet de juiste - past niet bij de Blackberry Passport

Voor het eerst mijn bestelling gedaan bij Happy on web. Helaas hadden we een verkeerde oplader gekregen. Na een vriendelijk telefoongesprek kregen we vrij snel de juiste kabel toegestuurd! Heel goed geregeld bij Happy on web! Van mij krijgen ze een dikke tien !

redelijk tevreden

Goede middag, Wat is de reden. Ik had een Jabra BT 2046 besteld ik vind deze handiger Daar ik nog al grote handen heb. maar een Jabra BT2045 ontvangen minder handig. Met vriendelijke groet, Gerrit Bekedam

Geweldige prijs/kwaliteit!

Goede oplader, werkt prima en degelijk van kwaliteit. Snelle bezorging en prima prijs.

Geweldige oplader

Oplader top zeer snelle levering

Snel en goede service

Mijn bestelling bleek incompleet en het stond niet goed op de pakbon. Meteen een bericht gestuurd en voor ik de volgende dag kon bellen had ik al een reactie met excuus en het missende product werd nagezonden. De snelheid van de service vond ik dermate positief dat ik hier zeker vaker bestellingen zou doen.

Mijn eerste ervaring met opladers.nl is zéér positief

Mijn eerste ervaring met opladers.nl is zéér positief. Snel geleverd en goed verpakt. Duidelijke en overzichtelijke website en gewenste product was dan ook besteld. Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door! Een echte .....zeer overwogen aanbeveling.

Bijtijds en netjes bezorgd

Helemaal naar verwachting!

Goed materiaal

Goede en snelle service

Bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen helaas. De medewerkers zijn wel vriendelijk als je hun te woord staat

Goede ervaring

Toen de oplader bij mij thuis aankwam was per post .was hij kapot. de stekker kast was gebroken daardoor was het printerplaatje los. Niet te gebruiken. toen ik hiervan melding maakte kreeg ik gelijk een nieuwe

Prima product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Prima service!

Oplader snel ontvangen tegen een keurige prijs.

Super lader

klant vriendelijk

Jammer genoeg heb ik de verkeerde oplader ontvangen, maar na een mail te hebben gestuurd wordt deze zonder zeuren retour genomen. Ik ben zeer tevreden.

Mijn verloren oplader van een oude Bose Soundlink was voorradig en binnen 24 uur afgeleverd. Helemaal goed !!

Zeer fijne site om product snel te vinden

Professionele werkwijze met duidelijke mailberichten. Snelle afhandeling en het product keurig verpakt ontvangen. Prima.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven