Perfecte oplader

Fijne oplader voor mijn Bose speaker. En ook nog voor een goede prijs! Heel blij mee.

Uitstekend bedrijf

Vriendelijke acurat goede service

Prima service snelle levering.

Zie boven.

Ruim aanbod, snel besteld, snel geleverd en prima werkende oplader.

De laders zijn perfect.

Ik heb twee laders besteld, een voor een fitbit versa en een voor een asuslaptop. Allebei werken ze perfect. Minpunt was de levering (3 dagen later) maar dat is dan aan postnl toe te schrijven.

Oplader Soundbox 1 Bose werkt niet

18 november 2020 besteld 19 november binnen, prima. Helaas 5 mm te korte plug-in, in vergelijking met originele Bose oplader. Vandaag weer oplader retour sturen, ergernis, extra tijd en verzendkosten, jammer! Slecht als je pretendeert originele laders te leveren.... hoe moeilijk kan het zijn?

prima toegankelijke website en snelle service

Was al heel lang op zoek naar een oplader van voor een Bose minisound I. Zelfs bij Bose lukt zoiets eigenlijk nauwelijks. En bij Opladers.nl in één keer goed. Erg blij, want nu kan ik dit leuke boxje gewoon weer gebruiken :).

Snel en goed geleverd! Erg blij mee!

Mijn lader was kapot helaas; had er eentje die niet van het merk zelf was. Hier makkelijk de goede gevonden en de volgende dag in huis!

Snelle levering ondanks niet gelijk op voorraad

Goed en snel

Goed en snel

Goede kwaliteit

Hele snelle levering, goede kwaliteit

Voldoende

Ik had de verkeerde lader gekozen en belde vervolgens om advies te krijgen . Conclusie was dat ze niet de juiste lader voor me hadden volgens een meisje aan de telefoon. Toen ik terugbelde voor nog een vraag kreeg ik een man die duidelijk verstand van zaken had en me de juiste oplader heeft aanbevolen zie ze dus gelukkig wel hadden.

Duidelijke website, prima afhandeling

Veel keuze, levering volgens afspraak, formaat bestelling paste in brievenbus, dus helemaal goed!

Tevredenheid

Goede komunikatie.

goed systeem opgezet via de webside.

Had een oplader nodig voor mijn scheerapparaat en binnen vier dagen ontvangen. Goede begeleiding met de verzending. Ga zo door.

Prima levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Snel geleverd, pakje paste niet in de brievenbus

Tevreden

Duidelijke website. Snelle levering. Tevreden over het product.

de kabels die ik bestelde zijn snel afgeleverd.

Snel, correct!

Kansloos

Het verkeerde item toegestuurd gekregen. En vervolgens mag ik zelf de retourkosten betalen en moet ik maar bij betalen voor de juiste oplader.

Vlotte levering en top service!

Had een oplader besteld en deze werd vlot geleverd. Helaas bleek deze bij de 3e keer gebruiken al stuk en werd er een nieuwe kabel toegestuurd toen ik dit meldde.

Eenvoudig selecteren op juiste type en snel binnen!

Vlekkeloos!!

goede lader, snelle levering, ik ben blij