Ik ben tevreden Mijn telefoon laat nu beter op

Hallo ik heb alles ontvangen top gewoon

super geregeld

snel en goede kwaliteit

Kreeg een verkeerde maar dat werd supersnel opgelost.

Professioneel bedrijf, blij mee.

Het item was goed op tijd geleverd

Topservice

Mijn laders pasten niet. Er werd niet moeilijk gedaan. Kreeg m'n geld terug. Snelle reaktie en goed meedenken.

eenvoudig en snelle levering

mijn adaptor is defect en kon de juiste zeer snel vinden via de site dat was echt een eitje. het een enige wat verwarrend was dat ik een mailtje kreeg van twee verschillende e-mail adressen wel met de dezelfde informatie maar voor de rest ging alles goed de levertijd was een of twee dagen dus ook prima

Blij dat ik ze gevonden heb

Snel..Veel keus..

Snelle service volgende dag al 8n huis, niet duur en werkt goed

Prima service en snelle levering

ik had mijn bestelling super snel in huis.

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijs

Ik heb een kabel besteld op mijn vakantieadres, helaas kwam deze niet aan, maar na een telefoontje werd er onmiddelijk een nieuwe kabel gestuurd. Super!

Prima ervaring

De adapters zijn niet goedkoop, maar de afhandeling van de order verliep perfect. Volgende dag in huis zoals beloofd.

niet de goede opladers

Ze adverteerde met opladers die ze niet konden leveren ook over gebeld zouden ze veranderen ik ga het in de gaten houden

Oplader doet het, maar is niet zoals op het plaatje afgebeeld

Levertijd was op zich prima, alleen de oplader was niet de originele oplader zoals op het plaatje was afgebeeld. De helpdesk gaf aan hier verbetering in te brengen en heeft mij als tegemoetkoming 10% korting op een volgende aankoop gegeven. Dit hebben zij goed opgepakt.

Goed maar duur

Twee op zich prima adapters voor een philips avent babyfoon. Het is jammer dat de kabeltjes niet ook 2-3 meter zijn want de babyfoon moet nu op een andere plek staan. Verder is €30 voor twee simpele adapters eigenlijk absurd. Heb mezelf nu de moeite van zoeken op Aliexpress bespaard, maar daar ws voor €5-10 te vinden als je even zoekt.

Degelijk product en zeer snelle levering!

Degelijk product en zeer snelle levering!

vervangende oplader werkt prima

Heb voor mijn Dyson stofzuiger een vervangende oplader gekocht. Deze is een stuk goedkoper dan een orignele Dyson oplader en werkt prima. En past ook in de houder van Dyson

Ik Ben heel blij mee met zijn bedrijf

Heel erg bedankt voor jullie en ik hoop dat Iedereen handelt met jou.

Snel en goed product

Goed product, snel geleverd met reguliere post.

Snel en goed

Snel en goed

Uitstekende aankoop

Goedgeprijsd. Snelle levering. Prima product. Kortom, helemaal niets op aan te merken. Indien nodig, bestel ik hier zeker nog eens.

Geweldige service na fouten van mijzelf

Woensdag bestel een kabel Die ontvang ik donderdag Dat blijkt de verkeerde. Hierover gebeld en de juiste zal worden toegestuurd. Ik stuur de "onjuiste" terug Op vrijdag blijkt dat ik uberhaupt geen kabel nodig heb (kabel die kwijt was terug gevonden) Hierover contact gehad. Tweede toezending is gecanceld en enkele dagen later staat het bedrag van beide betalingen weer terug op mijn rekening. Hulde!

Precies wat ik nodig had en snel geleverd.

Vlug geleverd

Had de verkeerde kabeltjes besteld en een dag later gelijk de goede opgestuurd gekregen. Top service!!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven