goed product, snel geleverd

Prima alles geregeld.

Snel en naar tevredeheid verwerkt

Slechte kwaliteit 'originele Sony XZ datakabel'

Dit is de 3e keer binnen 8 maanden dat ik een datakabel XZ usb-C van Sony via dezelfde organisatie heb aangeschaft of een dochtermaatschappij. Binnen 3 mnd laad het niet meer op. Ligt niet aan de adapter, met de nieuwe kabel op de huidige adapter werkt prima. Originele kabel bij de telefoongeleverd heeft 3 jaar zonder problemen gewerkt. Neem betere partij Sony datakabel usb-C in het assortiment of verkoop ze helemaal niet. Zonde van het geld, milieu en verspilling van grondstoffen.

Snel te vinden, snelle levering

Eenvoudig te vinden op de webshop wat te nodig hebt. Tevens snelle levering en netjes verzorgd.

Prima maar levering duurde even

Volgens de website zou de levering de volgende dag zijn maar dit duurde 3 dagen. Had thuis geen andere oplader dus moest alsnog een andere oplader regelen voordat ik deze binnenkreeg. Ik kreeg wel snel een reactie van de klantenservice dat de oplader nog onderweg was.

prima geregeld . goed werkende lader.

snelle service

Netjes verpakt en verzonden

goede kwaliteit en snel geleverd

Een bestelling zonder track&trace duurt wat

U schreef: Voor bestellingen naar België zonder T&T gelden afwijkende levertijden. Deze bestellingen worden door PostNL overgedragen aan B-post. Over het algemeen komt uw bestelling hier na 3-4 werkdagen aan. Waarom draagt u over aan Bpost? PostNL levert toch rechtstreeks in Belgie. Ik heb al dikwijls pakketjes gekregen van PostNL. En ik moet zeggen dat ik PostNL hoger schat dan onze Bpost.

Snelle verzending en goed product

Onze oplaadkabel van de babyfoon deed het niet meer. Ik wilde niet een hele nieuwe babyfoon aanschaffen dus ben ik op zoek gegaan naar een oplaadkabel. Die ik vond op deze site. Ik heb mijn aankoop goed ontvangen, product is inderdaad voor het omschreven apparaat. De snelle verzending was ook erg fijn. Al met al een goede ervaring en weer een goed werkende babyfoon

Product beantwoord aan m'n verwachting

na het product besteld te hebben duurde het even eer ik bericht kreeg waardoor ik begon te twijfelen of mijn mail wel goed was doorgekomen. Maar eenmaal bericht ontvangen ging het snel. Het juiste product in prima verpakking, heel goed.

Goed product. Goede service

Product voldoet, conform de beschrijving. Snelle levering

Wat onduidelijk en te laat bezorgd.

Je hebt te maken met 2 websites, happy on web én opladers.nl. Ook heb ik de oplader op 15-8 besteld en heb ik hem pas op 19-8 in de brievenbus gekregen dus niét de eerstvolgende werkdag.

Goed en snel geregeld!!

Goed en snel geregeld!!

Prettig & snel

Laptop adapter werd snel geleverd en ze hebben een prettige klantenservice.

wat moet ik zeggen, gewoon top

Adapter zeer snel gevonden en de volgende dag geleverd

Zeer aan te bevelen

Goede webshop

Snelle levering en kwaliteit-prijsverhouding goed.

Prima! Duidelijke site en goede service. Ik had de volgende dag mijn nieuwe oplader binnen.

super fijn

Top erg fijn dat ik ook al eerde de juiste oplader kon bestellen nadat ik er een kwijt was geraak. ook nadat ik had gemeld dat het aansluitsnoer bij levering kapot was kreeg ik snel en gratis een nieuwe toe gestuurd.

Goed product en snel geleverd

Ik ben blij dat ik hier de adapter kon bestellen van de babyphone, na het bestellen werd het de dag er na netjes op tijd geleverd, voordeel vond ik dat het klein was verpakt zodat het door de brievenbus kon, ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven!

Goed product. Erg blij mee!

Adapter (oplader) vd jbl boom box kapot. Daarna direct een nieuwe besteld (de goedkopere variant). Werkt prima, blij mee. Snelle en goede service

Super service en snel thuis geleverd. De kabel werkt super en de auto oplader is super snel

Heel tevreden

Supersnelle levering. 's Middags besteld, de volgende dag geleverd. Geweldig!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven