makkelijk proces, levering kan sneller

Prima bestelproces, makkelijk en praktisch. Echter na betaling geen verdere communicatie. De levering kwam dan ook een beetje als een verassing.

Goed en snel

Prima spullen, goede service, redelijk snelle levering.

Ik had een verkeerd artikel gekregen. Ik weet niet of het mijn fout was of die van Opladers, maar deze is snel opgelost!

Makkelijk besteld, dag erna in huis!

Zoals de titel :)

Duidelijke site. Prijs beetje aan de hoge kant. Snelle levering.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met snelle levering

Ik kon snel zien wat er beschikbaar was, kon tevens snel vinden wat ik zocht en had het vervolgens ook snel in huis. Precies wat je nodig hebt, dus top en fijn!

Snelle levering, goede communicatie.

Goede, originele oplader. Hoge kwaliteit. Uitstekende communicatie tijdens het hele proces. Supersnelle levering.

Goed!!!

Altijd een beetje sceptisch als ik iets online bestel. Maar super tevreden over de snelle levering van mijn nieuwe oplader voor sonicare tandenborstel.

Keurig en efficiënt

Netjes en snel geleverd, goede oplader

Groot aanbod Makkelijk zoeken maar juiste type

Netjes op tijd

Netjes op tijd en met zorg bezorgd.

Snelle en zorgvuldige verzending.

Bestelling was zorgvuldig ingepakt en snel verzonden.

Zeer snel en een goede kwaliteit

Het zelf verkeerd bestelde produkt, kon gemakkelijk retour en het juiste produkt werd snel geleverd.

Niet tevreden

Heb nix aan deze stekker. Tis gewoon een mini usb die kan ik overal zo kopen.

Supersnel

Super snelle levering. Top !!!

Snelle service, goede keuzemogelijkheid

Veel keuze, makkelijk zoekprogramma om de juiste oplader te vinden. Snelle service met goede tracking mogelijkheid. Bestellen zelf liep een paar keer vast. Maar lukte uiteindelijk perfect.

Snel geleverd en werkt

De mensen zijn behulpzaam

Soepel

Het bestellen, betalen en toesturen van de link om de bezorging te volgen probleemloos. De oplader werd 1 dag later bezorgd door drukte bij Post.nl.

Top service volgende dag in huis, aanrader

Top oplader ik ben meer dan tevreden!!

Prima levering

Snel en correct geleverd.

Keurig een op tijd geleverd.

Snelle levering. Keurig verpakt. Goede kwaliteit

Mooi herl goed

het is goed , pas perfect , dank u wel voor de betrouwbaarheid , vrg viki

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven