goed en snel
Beste Bij deze wil ik U laten weten dat een originele kabel speciaal voor Huawei niet werkt. Ik verzoek u vriendelijk eens zelf te testen De geleverdekabel stuur ik U retour en ontvang graag een werkende kabel, of indien deze niet geleverd kan worden ontvang ik graag het aankoopbedrag terug. Met vriendelijke groet Andre kok Email [email protected] TEL 0637437914
Pluspunten
Vlot, duidelijke selectie voor type smartphone
VerbeterpuntenGeen AfterPay of vergelijkbaar, onduidelijk welke leverancier de spullen gaat leveren
Pluspunten
Snelle verzending, goed verpakt, product doet wat het moet doen
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Klantvriendelijk te woord gestaan. Snelle actie op mijn vraag.
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie via email.
Pluspunten
Snelheid
Pluspunten
Neemt klachten serieus en zoekt mee naar een oplossing.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Een nieuwe iphone oplader besteld op 27 April (Koningsdag en weekend), werd maandagochtend al geleverd! Heel fijn :)
VerbeterpuntenGeen
Kanaaldijk-Noord 111