Transporteur niet betrouwbaar
Pluspunten
Ik kreeg het verkeerde onderdeel belde klantenservice en ik kreeg meteen een vervangend onderdeel opgestuurd, wat er 2 dagen later was. Het verkeerd verzonden onderdeel mocht ik houden. Topservice.
VerbeterpuntenOrders misschien extra keer checken voor verzending.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
VerbeterpuntenLader is groter en dikker dan de originele Dat had ik niet verwacht n.a.v. de foto die bij de oplader stond. En het opladen gaat héél langzaam
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
Pluspunten
Prima zaak. Goede prijzen. Prima advies.Snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
volgende dag artikel in huis.... kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen,
Pluspunten
snelle bezorging ,en ik belde voor wat vragen zeer goed geholpen
Pluspunten
makkelijk op je type mobiel te kunnen vinden op de website, duidelijke stappen. super snelle levering, erg verrast ;-)
Pluspunten
Originele Samsungladers die lang meegaan met een normale prijs. De snelladers zijn mijn favoriet, mijn telefoon is binnen het uur van onder de 10% naar een volle batterij. De levertijd is snel en de producten worden op de afgesproken momenten bezorgd!
VerbeterpuntenJe krijgt geen Track&Trace code om je pakket te volgen.
Pluspunten
Snelle levering!
Verbeterpuntenik vind eigenlijk dat je als particulier de prijs inclusief btw moet zien bij het product. Dacht dat dat het geval was maar komt er uiteindelijk toch nog!
Pluspunten
Wat ik zocht gevonden op Opladers.nl. Ruim aanbod van originele laders en kabels. Een goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. Vooraf netjes op de hoogte gesteld van zending.
VerbeterpuntenGa vooral door zoals jullie nu bezig zijn!
Pluspunten
Snelle surfes
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven