Pluspunten
Super 10+
Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Prima service en communicatie: niks mis mee!
Pluspunten
goed snelle levering
Pluspunten
Tot zover alles goed gegaan
VerbeterpuntenGéén
Zet op de website hoe het gaat met leveren. Bijvoorbeeld dat er in het weekend niet geleverd wordt. En wellicht de mogelijkheid bieden om het pakje bij een afhaalpunt op te halen. Maar misschien kan dat al en heb ik dat over het hoofd gezien!
Ik heb het evaluatieformulier wel binnen. Maar mijn bestelling nog niet....
Beste Geert, Dank voor uw review. U kunt contact met ons opnemen via de mail en telefoon. Wij horen u graag.
U komt de afspraken niet na.Ik had gebeld over de oplader dat die niet goed is! We zouden terug gebeld worden maar dat is helaas niet gebeurd.U komt wel met drie mailtjes om te vragen wat ik er van vond.
Beste klant, Vervelend dat de oplader niet naar behoren werkt. Wij hopen dat de nieuwe wel goed is.
Pluspunten
Snel en gekregen wat ik had verwacht
VerbeterpuntenNa een bestelling wordt de klant doodgegooid met mails om een review te plaatsen. Ik vond, maar ik ben er ook niet zo handig mee, dat het lastig was om de juiste oplader te vinden voor mijn mobiel. Het had voor mij duidelijker aangeduid mogen zijn, waarvoor welke oplader geschikt is. Ik hoop dat ik nu geen mailtjes meer krijg waarin ze vragen om een beoordeling te geven.
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven