Pluspunten
Product raakte defect. Heb gelijk een nieuwe gekregen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Al voor de tweede keer een oplader-snoer besteld voor twee verschillende toestellen. Mooie prijzen en een goede kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een goed bedrijf
u adverteerd met originele Samsung kabels, terwijl dat in de praktijk niet waar is.
U kunt er van uitgaan dat onze producten in onze webshop origineel zijn. Wanneer u niet tevreden bent met het product verzoeken wij u om contact op te nemen met de klantenservice voor een passende oplossing. Daarnaast kunt u altijd het product terugsturen.
Pluspunten
Snelle levering en producten goed en netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en adequate levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer vlotte en nette reactie van de klantenservice, bestel hier al jaren kabels. 1 keer een kapotte kabel gehad, de volgende dag was er een nieuwe onderweg!
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven