Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snel, besteld, snel geleverd, geen poeha. Onze iPads kunnen weer snel geladen worden. Top!
Pluspunten
2 producten besteld volgende dag in huis super tevreden. En orgineel Apple product.
Pluspunten
Zeer snelle levering en een prima iPad oplader.
Pluspunten
Goed en snelle service en pakketje binnen 24 uur in de bus. Fijn was dat hier ik wel het product kon vinden en bijna nergens anders.
VerbeterpuntenWeet ik zo gauw niet
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Snelle levering. Ze houden je via de mail op de hoogte over de levering
Pluspunten
afspraak nagekomen.
VerbeterpuntenBetere communicatie wat betreft levering ed. ik had dit zeker beter verwacht!
Pluspunten
VerbeterpuntenDit is al de 2de keer dat ik een oplader ontvang die niet werkt, dit is wel erg slecht
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling en vervelend dat de oplader nog niet naar behoren functioneert. We hebben geprobeerd contact te zoeken inzake een passende oplossing. Tot op heden is dit helaas nog niet gelukt. Met vriendelijke groet, Opladers.nu
Pluspunten
Prima product, razendsnel bezorgd. Zeer tevreden.
Pluspunten
Twee oplaadkabels besteld, echter maar één geleverd. Na één telefoontje werd de tweede kabel meteen nageleverd. Top.
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven