Pluspunten
Super goed lader, werkt prima en levertijd is super snel
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, betrouwbaar bedrijf. Ik raad iedereen aan laders via hier te halen.
Pluspunten
Snelle levering voor een scherpe prijs originele produten (in mijn geval Apple laders en kabels)
VerbeterpuntenKan er geen bedenken
Pluspunten
Het kabeltje was de volgende dag in huis
VerbeterpuntenGewoon doorgaan
Pluspunten
Snelle levering conform afspraak
Pluspunten
goeie levering
Verbeterpuntengeen
Afspraken nakomen. Zondag jl. besteld nu donderdag 20/10/2016 nog niets in huis
Goedendag, Bedankt voor uw beoordeling en vervelend dat uw pakketje nog niet is aangekomen. We hebben hierover een mail gestuurd om het afleveradres te controleren. Hierop hebben wij helaas nog geen reactie ontvangen. Wanneer we antwoord ontvangen kunnen we nogmaals het pakketje opsturen. met vriendelijke groet, Opladers.nu
Pluspunten
Snelle service goede kwaliteit met een mooi prijskaartje
Pluspunten
snel ontvangen, goed verpakt en erg tevreden met de oplader!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima bedrijf
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
Zal jullie zeker aanraden
Pluspunten
besteld, betaald, volgende dag geleverd. Prima dus.
Pluspunten
Volgende dag in huis toppie!
Pluspunten
Goed bereikbaar via internet ,je krijgt een kortingskaartje bij de eerste bestelling. Dat maakt het aantrekkelijker om een tweede keer wat te bestellen. De levering is zeer snel.
VerbeterpuntenEen tip is om bij iedere bestelling een visitekaartje te doen , het is makkelijk om te bewaren b.v in de portofuile of aan vrienden of familie te geven om jullie aan te bevelen.
Pluspunten
Wordt snel en goed geholpen
VerbeterpuntenKan op het ogenblik geen verbeterpunten vinden.
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven