Pluspunten
Levert zo als belooft
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Was iets niet geleverd, even over gebeld werd gelijk in orde gemaakt en de volgende dag in huis!
Pluspunten
Prima service en communicatie
Verbeterpuntenik kreeg met de post 3 dagen later het artikel
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke site, hele mooie prijs
VerbeterpuntenHet is niet echt een verbeterpunt, maar omdat de prijzen zo laag zijn had ik verwacht dat het kabeltje niet echt zou zijn! Maar ik zal ik hier zeker nog een keer iets aan willen schaffen.
Pluspunten
Mijn bestelling kwam snel aan. Ik hoop dat de kwaliteit ook aan mijn eisen zal voldoen.
VerbeterpuntenIk twijfelde voor het bestellen.. Want ik was niet zeker of het wel degelijk van Apple is (ik twijfel nog steeds, dus de betrouwbaarheid van de site zou moeten verhogen)
Pluspunten
Snelle levering !!
Pluspunten
Snelle levering, grote snoeren zijn een uitkomst.
Is met 1 dag al kapot laad niet op
Pluspunten
Snelle service Goede kwaliteit Orginele kabels en laders
Pluspunten
Goeie/makkelijke site
VerbeterpuntenGraag Tt code
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen, snelle levering.
1 van de 2 opladers werkt niet dus ik ben echt niet blij!!!!
Goedendag, Vervelend dat 1 van de opladers niet naar behoren functioneert. Graag zouden we dit op een nette manier oplossen. We hebben twee opties; 1. we sturen een nieuwe oplader toe; 2. we crediteren 1 van de bestelde opladers en storten dit geld terug. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Opladers.nu
Pluspunten
Ontzettend tevreden! Ik bestelde een goedkope versie van een iPhone oplader die bij levering niet werkte. Ik heb direct foto's gemaakt en gemaild dat het kabeltje niet werkte. Ik kreeg een nieuw kabeltje opgestuurd, de dure (echte Apple) versie. Deze werkt perfect! Ik ben heel tevreden.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Wordt snel opgestuurd
Verbeterpuntenfantastisch geholpen
Goedendag, Allereerst bedankt voor de beoordeling. Afgelopen week zijn we inderdaad "helaas" minder goed bereikbaar geweest per telefoon. Hier is/wordt aan gewerkt! Wij hopen dat de levering in goede orde is ontvangen. Mochten er nog vragen zijn dan kan u altijd een mail sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Opladers.nu [email protected]
Pluspunten
Snel geleverd, prima prijs. Aanrader!
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven