Pluspunten
Snelle levering en het is niet duur!
Pluspunten
Goede service, snelle levering, fijne communicatie over de mail. Goed ingepakt !!!!
VerbeterpuntenIk heb alleen geen mail gehad dat het pakketje verstuurd werd, dit stond wel in de eerste mail aangegeven dat ik nog een aparte mail zou krijgen over wanneer het pakketje geleverd zou worden
Pluspunten
Goedkoopste en dag later al thuis!! Absoluut een aanrader dit bedrijf.
Pluspunten
Super service! & makkelijk en snelle communicatie met het bedrijf! Fantastisch!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Snel en goed.
Pluspunten
Snelle levering. Nette verzending duidelijke site
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering ik ben dik tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en top product.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering.
VerbeterpuntenTelefoon werd niet opgenomen!
Kanaaldijk-Noord 111
5642 JA Eindhoven