Goede informatie en bezorging

Alles oke

service voldoet aan verwachting

De gecommuniceerde levertijd is 1-3 werkdagen. Echter, na 4 werkdagen zelf maar eens met de klantenservice gemaild. Ze hadden onderzoek gedaan en er was inderdaad vertraging met mijn pakket opgelopen bij logistiek. Vervolgens kreeg ik een mail dat een deel van mijn bestelling niet meer leverbaar was. Dit was al de tweede keer dat ik zo'n mail kreeg in een maand tijd. Voorraadbeheer bij OFM is blijkbaar een uitdaging. Jammer dat er ook niet proactief wordt gecommuniceerd en dat je zelf aan de bel moet trekken. Je zou toch anders verwachten bij een webshop die graag in het hogere segment aanwezig wil zijn.

Prachtig overhemd

Goede service en snelle levering.

Mooi overhemd besteld en snel ontvangen!

prettig bezoek, goed advies

Bij OFM ervaar je altijd een warm welkom en ook nu een medewerker die zich verdiept in jou wensen en goed adviseert. Je koopt wel altijd gauw teveel naar je gevoel, maar het is ook kwaliteit.

Top producten en scherpe prijzen

Je moet wel iets langer geduld hebben op de levering maar dat geeft niet. De producten zitten keurig in een nette doos en ook t geluk dat ik de juiste maat had gekozen. Dik tevreden! Tot een volgende keer.

Goede prijs en goede service

Vooral in de sale zijn de prijzen heel leuk! Altijd goede merken voor een goede prijs.

Mooie produkten en een goede website

Een uitgebreide keuze en een snelle levering via de prima website is hier zeker van toepassing. Ook in de winkel in Rosmalen klopt alles.

Goede kwaliteit correcte levering

Na eerst telefonisch contact met medewerker filiaal reusel ivm met de maat. Deze medewerker heeft ons prima geadviseerd. Daarna de bestelling gedaan.

Topverhouding prijs-kwaliteit!

Bestellen online verliep zeer vlot en ook de levering gebeurde snel en efficiënt!

Bestelling liep soepel, pakket zelf ondermaats

Bestelproces verliep soepel. Pakket zelf was beschadigd en de witte broek kon elk moment uit de doos vallen, ben er blij om dat er geen vlekken in zitten.

Goed geregeld

Bestellen gaat makkelijk, snel en soepel. Jammer is wel dat als er een artikel voorradig is (volgens de bestelsite) dit vervolgens toch niet het geval blijkt te zijn.

geleverd zoals besteld en beloofd

helemaal tevreden met de bestelling

heel fijn en snelle levering

snelle bestelling, keurig geld terug nadat artikel niet op voorraad was. bericht via mail. top geregeld

Prima de Luxe

Het ging allemaal vlot, ook het omruilen

Mooie aanbieding… twee verschillende maten

Mooie aanbieding op prachtige Floris van Bommel schoenen. Mijn eerste bestelling bij OFM geplaatst. Bij ontvangst een gigantische teleurstelling… twee verschillende maten!!! Nog nooit meegemaakt dit. Helaas waren de schoenen in mijn maat uitverkocht en hadden ze niet een soortgelijke zending/klacht gehad. Wat wel vreemd is, niet? Gelukkig hoefde ik geen verzendkosten te betalen, omdat er een verkeerd product was verstuurd. Hierdoor geen 1, maar 3 sterren. Jammer van mijn eerste ervaring met OFM

Alles uitstekend afgehandeld.

Besteld en op tijd geleverd.

Snel en goed geregeld

OFM. brengt topkleding aan de man

Mooie spullen, ruime keuze, goed advies, vlotte levering. Elke keer slaag ik weer bij OFM.

Ruime keuze op de website met fijne zoek functie. Een niewe broek han ik zo gevonden

Ruime keuze op de website met een fijne zoekfunctie. EEn mooie broek in de juiste maat zo gevonden. Snelle levering en goed verpakt

Verwarrend

Slechts een deel van de bestelling is geleverd en in de winkel hadden geen idee of de rest nog bezorgd zou worden. Nu wachten ik nog op de rest die waarschijnlijk de komende dagen alsnog wordt bezorgd. De mails zijn niet eenduidig en helder.

Snelle levering goed verpakt

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, goed verpakt. Kortom prima geregeld

bestellingen geannuleerd

Ik heb nu in 1 week al 2x een order geplaatst, waarvan een artikel later wordt geannuleerd

Altijd tijdige levering

Nette prijzen, goede kwaliteit. Snelle levering en eventuele omruilingen.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!