Bedankt voor je beoordeling! Wat jammer dat het niet helemaal goed is gegaan met het plaatsen van de bestelling. Zou je contact met ons op willen nemen via klantenservice@onlyformen.nl? We helpen je graag!
Bedankt voor het mooie cijfer, Bert! Graag tot een volgende keer!
Bedankt voor de mooie beoordeling, Tom! Leuk om te horen dat je tevreden bent!
Bedankt voor de vijf sterren, Adele! Heel veel plezier van het nieuwe vest gewenst!
Wat een mooie review, dankjewel Lian! Heel veel plezier van je bestelling en graag tot een volgende keer.
Wat een mooie score geef je ons, bedankt Alex! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Bedankt voor de vijf sterren, Ria! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Thomas! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Pierre! Graag tot een volgende bestelling!
Bedankt voor de 5 sterren, Henk! Hier doen we het voor.
Dankjewel voor je beoordeling, Swen! In je bestelling is de maat aangepast voor je, uiteindelijk is er dus een andere maat in behandeling genomen als de maat die je had besteld. Hierdoor bleek er helaas inderdaad één niet leverbaar te zijn en had het andere artikel een langere levertijd. Ontzettend vervelend! Hopelijk ben je blij met het item dat je ontvangen hebt! We hopen je nog eens terug te zien, zodat we je een betere ervaring kunnen geven!
Wat een mooie review, dankjewel Johan! Heel veel plezier van je bestelling en graag tot een volgende keer.
Bedankt voor je mooie beoordeling Peter! Veel draag plezier met het T-shirt!
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Thom! Heel veel plezier van je aankoop gewenst en graag tot de volgende keer!
Bedankt voor je beoordeling, Lex! Veel plezier van je aankoop gewenst!
Beste Ben, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat je alsnog verzoeken ontvangt ondanks dat je bent uitgeschreven. Wij gaan meteen voor je uitzoeken hoe dit kan. Onze excuses voor het ongemak!
Wat geef je ons een leuke beoordeling, bedankt Kees! Heel veel plezier van je aankoop gewenst!
Beste Cor, Hartelijk bedankt voor je review. Allereerst vinden wij het natuurlijk ontzettend leuk dat je een trouwe klant bent van OFM.! Graag geef ik je dan ook een korte toelichting over de verzendkosten die je in onze webshop betaalt. Wij rekenen €4,95 verzendkosten wanneer je een pakketje via DHL laat bezorgen. Zoals je wellicht begrijpt, kost het achter de schermen tijd, moeite en geld om een bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij jou in huis te krijgen. Om die reden vragen wij onze klant om een deel van de kosten voor de bezorging op zich te nemen. Omdat wij transparantie heel belangrijk vinden, proberen wij het rekenen van de verzendkosten zo duidelijk mogelijk te communiceren op onze website en in de bevestigingsmail die je ontvangt. Op dit moment gelden de verzendkosten voor elke klant die een bestelling via DHL laat bezorgen. Wel kan je een bestelling kosteloos naar een OFM. winkel laten verzenden. Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €3,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €3,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze OFM. winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: klantenservice@onlyformen.nl We hopen op je begrip en dat we je weer snel online mogen verwelkomen.
Beste Michel, bedankt voor je beoordeling. Wat jammer dat de levertijd van DHL langer duurde dan verwacht! Helaas is het bij DHL wat drukker dan normaal, hierdoor heeft jouw pakket inderdaad wat vertraging opgelopen. Onze excuses voor het ongemak!
Wat een leuke beoordeling Tom. Hopelijk tot de volgende keer bij OFM.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Frank! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Beste Ralph, bedankt voor je beoordeling. Wij proberen het verzenden naar onze winkels en de levertijd hiervan zo duidelijk mogelijk te communiceren op meerdere plekken op onze website. Onze excuses als dit niet helemaal duidelijk voor je was!
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!