Leuke producten en scherpe aanbiedingen.

Het viel me opnieuw op dat OFM leuke aanbiedingen heeft. Goede merken en goede deals. Ook voor A-merken! Veel keuzes en prima kwaliteit alles! Ik weet toch wel wat ik hebben wil, maar kijk voortaan eerst bij OFM!

Prima shirts

Zijn fijne poloshirts de levering kan sneller maar oké.

Heel gaaf pak gekocht voor mijn man voor een bruiloft summerchique, echt perfect!

prima service

Word goed op de hoogte gehouden.

Vlotte bestelling

Vlot besteld ,zelfs mijn cadeaubon stond erbij gevoegd als ik ingelogd was super

Goede service en mooie kleding

Zeer goed, voor herhaling vatbaar

Beste winkel van het land

Ik slaag er altijd.

Website duidelijk , vlotte levering ,goed verpakt

erg betrouwbaar

ook met retourneren altijd goed gekomen. fijn.

Mooie schirt past lekker . En zeer snelle service. Mijn dank

Gewoon makkelijk en betrouwbaar

Het bestellen van kleding bij OFM is makkelijk en vertrouwd. OFM is natuurlijk een betrouwbare winkel, dus ik vind het dan prettig dat je ook iets makkelijk kan terugbrengen, mocht het onverhoopt toch niet zo zou zijn zoals je in gedachten had (en dat zou dan ook eenvoudig kunnen via hun fijne winkel hier in Weert). Echter, ik heb er een hekel aan om überhaupt toch iets te moeten terugsturen naar een winkel, dus bestel ik eigenlijk alleen maar dingen waarvan ik zo goed als zeker weet dat het me past en/of bevalt (bepaalde merken en/of kledingmaten). Wat enigszins jammer is dat de verzending van de kleding na bestelling best wel een paar dagen duurt (en tegenwoordig ben je bijna verwend geraakt om iets de volgende dag al in huis te hebben). Maar OFM is een uitstekende winkel (met goede website) en zéker een aanbeveling waard!

Fijne winkel met mooie kleding

Zeer tevreden over OFM

Mooie aanbieding prima geregeld met verzending

Makkelijk te bestellen en makkelijk op te halen

Geen goede pasvorm klopt niet met jullie adviezen

De indicator voor de pasvorm klopt niet dus jammer genoeg terugsturen kost wel weer extra verzendkosten.

Snelle levering, zeer goed verpakt. Top.

Snelle levering, zeer goed verpakt. Top.

Overzichtelijke website met een mooi aanbod van kledij! Alles was ook snel geleverd!

Tevreden en goed geholpen

Snelle en goede service

Goed zie hier onder

Jammer dat ik via de webshop geen punten spaar

Heel tevreden

Zeer mooie truien voor een spotprijs

Een goed aanbod en een snelle service.

De dag zelf verstuurd. Zo heb ik het graag. Ik ga deze website bij mijn favorieten plaatsen. Het is wel nodig om de juiste maat te bestellen, want de terugzending moet worden betaald.

Prima.

Heel klantvriendelijk en uistekende afhandeling vsn bestellingen.

Ruim aanbod; mooie prijzen

De polo’s waar ik geregeld op aas komen af en toe ook in de sale voorbij. En ja hoor nu ook weer dus gelijk de collectie aangevuld met nieuwe kleuren. Eenvoudig bestelproces mede door goede info op de site. Prima snelle en makkelijke levering via BudBee bij de lokale AH

Geweldig!

Perfecte pasvorm, gemakkelijk bestellen! Snelle levering via dhl, gaat stukken beter dan PostNL.

Leuke en duidelijke site om op te kijken. Van het uitzoeken wat je wilt t/m de levering heeft OFM het goed geregeld. Aanrader om hier te shoppen? Ja, absoluut!

De Aaldor 13

4191PC Geldermalsen

Over OFM.

Bij OFM. vind je alles onder één dak op het gebied van mode, lifestyle en meer. Zowel in de winkels als in de webshop kun je terecht voor een brede collectie met diverse casual en business mannenmode. Binnen dit totaalconcept is er ook aandacht voor schoenen, accessoires en persoonlijke verzorging. Zo kun je in één keer slagen. In 1x klaar Het totaalconcept bestaat naast het grote aanbod aan de mooiste mannenmodemerken uit meer. Gemak en service spelen een hoofdrol, zoals vele events in de winkels, een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding en mannelijke openingstijden. Ook kan er altijd genoten worden van een drankje tijdens het winkelen! In sommige winkels kun je zelfs kleding desgewenst direct vermaken bij ons atelier, racen in een Xbox playseat of naar een barbier gaan. Op deze manier doen we er alles aan om een echt warenhuis voor mannen te zijn. Ook staan onze gespecialiseerde modeadviseurs voor je klaar om persoonlijk stijladvies te geven. Zo ben jij in 1x klaar voor dé grote dag, een sollicitatiegesprek of voor een nieuw seizoen!