Filtre

balen

niks was goed alles retour.. slechte zaak. of te strak of te groot. heeft me alleen maar bezorgkosten gekost. Alles maatje M wat ik normaal heb..

Snel en volledig

Prima en snelle levering

Top klantenservice!

Top klantenservice, mooie kleding!

Filter op kledingmaten werkt niet

Levering snel en accuraat.

Werkt goed

Bestelling snel binnen bij de winkel. Een blouse was niet goed en in de winkel omgeruild

Ronde beveiligingsknop zat nog aan mijn bestelling!

Bestelling op tijd geleverd maar MET beveiligingsknop! Gelukkig was een modezaak bij mij in de buurt bereid de vergrendeling te verwijderen, na luid piepend de zaak in te lopen en boze blikken mijn kant op!!

Fijn geholpen

Snelle levering.

Gewoon goed

Netjes mijn spullen volgens afspraak ontvangen

geen poespas

Alles duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering.

Geweldige service!

Heel tevreden over de keuze van kleding en de snelle service.

Prima dat is het niet meer en niet minder

Alles volgens afspraak.

top

Fijne webwinkel. Levering mooi op tijd. Product (jas) voldoet aan verwachting

de broek die te klein was na internet bestelling makkelijk in winkel geruild, top

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Zeer toegankelijke website. Levering naar de winkel gaat snel. Hoewel wij heel graag in de winkel in Almere-Stad komen, ook omdat er tòppersoneel werkt, hebben zij niet altijd alles in voorraad, dan is online bestellen een uitstekend alternatief.

Webshop niet op orde

De bestelde trui bleek niet in mijn maat te leveren. Bleek achteraf in geen enkele maat te leveren.

Product perfect maar late levering

Vrijdag besteld en woensdag pas bezorgd

Goede ervaring

De verzending duurde iets langer dan ik had verwacht maar kwam goed uit aangezien ik zag dat ik een fout had gemaakt in de maat. Ik had 1 maat L en 1 maat XL besteld. gelukkig kon dat nog snel aangepast worden. Goede communicatie met medewerker

Overzichtelijke website en goede afhandeling van koop en retour bestellingen

Goede en correcte levering

Goede en correcte levering.

Prima website, genoeg keus.

Goede ervaring

DHL maakt niet waar wat ze beloven via de mail. Bezorging was een dag later.

Veel merken

Slaag altijd bij ofm

Ik had een spijkerbroek besteld, in de ochtend op 25 dec. uitegepakt en kaartjes eraf gehaald...zat er toch een vlek in. Toch maar besloten terug te sturen. Wel die ochtend direct mail gestuurd aan servicedesk. Broek teruggestuurd en gestuurd, helaas met kaartjes er al af maar keurig geholpen, snel en bedrag is teruggestort. Heel fijn en goede service!

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC