Filtre

Website werkt prima, alles makkelijk te vinden.

Jammer dat de schipperstruien omdat ze zo goed verkopen niet meer twee voor de prijs van één zijn. Terwijl voor de andere modellen wel gewoon de twee voor de prijs van één actie geldt. Dus omdat iets goed loopt vervalt de actie. Beetje raar. Dat was nou net een keer leuk.

Mooie producten

Mooie en goede producten ,moest iets langer wachten maar voldoen zeker.

Mooie winkel

Kan er altijd slagen

Jammer dat de voorraad niet klopt

Ik heb 4 x een broek besteld ( en iedere keer ook betaald) en drie keer een mail ontvangen na een paar dagen dat de broek niet op voorraad was.het bedrag wordt iedere keer meteen teruggestort maar het is vervelend dat je iedere keer denkt dat je een leuke aankoop hebt gedaan en dat t dan niet doorgaat. Dit ook bij de klantenservice gemeld en daarop meteen een reactie met excuses. De vierde keer is t wel gelukt en ben blij met deze aankoop.

Ruim assortiment, goede kwaliteit, vlotte levering, leuke advent-actie en een servicedesk die meedenkt!

Goed, Snel.

Goed snel geleverd.

Sneller geleverd dan gedacht

Met een verwachte levertijd van 3 à 5 dagen werd mijn pakket al op de derde dag geleverd. Het geleverde overhemd voldeed aan wat ik verwachtte.

Schoenen waren makkelijk te bestellen en werden snel geleverd Achteraf stalen ging ook makkelijk

Prima ervaring

Alles snel en goed verpakt geleverd. Ik vind het minder goed dat eventuele retour door de klant betaald moet worden, aangezien bij omruilen ook de verzendkosten weer voor de klant zijn. Dat is veel bovenop elkaar.

Prima ervaring

prima overhemden

Makkelijk te bestellen voor een prima prijs en erg snel geleverd

prima overhemden

Makkelijk te bestellen voor een prima prijs en erg snel geleverd

Geweldige website!

Geweldige website, eenvoudig te selecteren om het juiste kledingstuk en maat te selecteren.

Geweldige website!

de kleuren op de website wijken sterk af bij de werkelijke kleuren

zie boven

Goeie site en leuke kleding

Goed site net als de winkel leuke kleding top

In de winkel in Woerden een broek bestelt

De broek bleek helaas te klein te zijn, ondanks identieke maat als een wel passende broek in de winkel.

Hele snelle levering

De levering van mijn sweater was heel snel en de sweater zelf is heel mooi.

Hele snelle levering

De levering van mijn sweater was heel snel en de sweater zelf is heel mooi.

Goede prijs en kwaliteit!

Net geen 10 sterren, omdat de levering wat langer duurde (ca 1 week, daar waar 2/3 dagen werd gezegd). Verder prima in orde.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC