Filtre

Snel, duidelijk en klantvriendelijk

Altijd lekker om even te shoppen bij OFM! mooie stijl, goed prijzen en vriendelijk personeel

Prima ervaring!

Al meerdere keren online een bestelling bij OFM gedaan. Alle keren een prima ervaring.

Goed goeie service top

Goed goeie service Snel geleverd top

Duurt veel te lang voordat de bestelling is gearriveerd in de winkel

OFM wil al feedback over de levering terwijl deze na ruim 1 week geleden besteld te hebben, nog steeds niet is gearriveerd in de winkel om op te halen. Ook komt na enkele keren bellen hierover met de klantenservice, geen terugkoppeling ondanks belofte van hun om terug te bellen. Toch wel teleurstellend!

Geweldig!

Duidelijke website, mooie kortingacties en snel geleverd!

Verkeerde broek geleverd

Niet gekregen wat ik had besteld. Bij afhalen in de winkel bleek dat de verkeerde broek in mijn pakketje zat. De broek was ook niet in de winkel aanwezig. Speciaal daarvoor naar toe gereden. Teleurstellend. Afhandeling in de winkel door personeel was prima.

Snelle goede en nette levering

Fijne webwinkel en makkelijk te bestellen!

Fijne webwinkel en makkelijk te bestellen! De polo’s die ik besteld heb zijn zoals ze op de site staan. Dus alles naar tevredenheid! Zou hier de volgende keer weer bestellen.

duidelijk

Goede structuur en inzichtelijke website. Makkelijk betaalproces, prima.

Mijn bestelling is wat ik er van verwacht had

Keurige levering volgens afspraak

Alles zeer goed geregeld en volgens verwachting

Zeer tevreden over de aankoop

zeer goede service zowel online als in de winke

Of je nu in de winkel koopt of in de webshop, alles kan terug en worden geruild,

Ik vindt de service geweldig

Ten eerste vindt ik als je in de winkel iets koopt in de uitverkoop dat je dat zelfs terug mag brengen Er zijn winkels die maar blijven roepen dat als je in fysieke winkel wat koopt dat je het gezien/gepast hebt en dan geen geld terug maar tegoedbon En het retour brengen van een artikel (s) in de winkel altijd super nauwkeurig wordt behandelt en erg hulpvaardig personeel ( ik praat over filiaal Leidscherijn)

Schitterend

Fijn gevarieerd aanbod en keuze. Echt kwaliteits producten.

Veel keuzen, leuk aanbieding en betaalbaar prijzen.

Service

Op tijd juiste spullen in huis

Inspirerende kledingzaak met mooie spullen

Bij OFM voel ik me echt klant. Ik wordt in de winkel door het personeel gezien en bijzonder prettig en charmant geholpen. Het assortiment is reuze en de prijzen betaalbaar.

Prima aankoop

Het bestellen van de webshop ging bijna helemaal goed; behalve aanvinken ophalen winkel voor gratis ophalen, bleef de bezorgkosten staan dus heb ik even nagevraagd via chat; je moet dus helemaal tot de betaling doorgaan, wat ik vreemd vind, maar gelukkig opgelost, zou wel handig zijn als dat vermeld zou worden;).

Makkelijk shoppen

Makkelijk vanuit thuis shoppen, jammer dat ik nu al voor de tweede keer iets bestel dat vervolgens niet geleverd kan worden, omdat de voorraad niet klopt.

Jammer, de mouwen zijn te lang voor mij.

Leuke jas, goeie maat, leuke prijs. Alles goed, behalve de mouwen. Die waren echt te lang voor mij. N̈a info zei OFM dat ik ze op een paar plaatsen in het land korter kon laten maken, maar dat lijkt me nogal een gedoe. De jas zit nog netjes in de doos en ik verwacht dat ik hem maandag toch maar retourneer. Maar ik vind het wel jammer.

Snelle en goede levering, top!

zie boven

Duidelijke site en snelle levering voor een fijne prijs

Eerste ervaring met OFM en heel tevreden.

Meer dan tevreden!!!!

In de winkel afgehaald, gelijk gepast. Prima!!!!

Goed tevreden

Goed verlopen Tevreden mee..

Prima ervaring

13 De Aaldor