Filtre

Prima site, ken only for men al van de winkel in Doesburg.

Prima winkel

Mooi assortiment kleding voor redelijke prijzen

Top onder de webshop en excellente service

De bestelling loopt vlot en ook het afrekenen De levering ook en de verpakking geeft je toch steeds dat ietsje meer dan bij andere shop ... in 1 zin het maakt je blij !

Prima service!

Doen wat ze zeggen, zonder poespas.

2e bestelling was de juiste maat maar overduidelijk een retour van iemand anders

Helaas was de maat van mijn 1e keus pak er niet en ging ik voor een andere. Deze was het niet helemaal. Bij retouren bleek ineens het pak weer op vooraad. Eenmaal binnen was duidelijk dat dit een retour was die niet netjes opnieuw was verpakt.. voor een pak wat normaal 700 moet kosten kun je als webshop niet 2x verzendkosten in rekening brengen en dan een pak volledig in de kreuk leveren. Het pak zelf is perfect maar dit was echt jammer.

Zeer slecht

Twee broeken besteld, zelfde merk alleen een zwarte en een grijze. Zelfde maat, maar de grijze paste en de zwarte was in de band 5 cm kleiner. En dat voor een Pierre Gardin broek.

Helemaal goed!!

Simpel en snel. Helemaal goed!

Correcte service en interessante aanbiedingen

zeker een aanrader!

Snelle levering. En goede kwaliteit kleding. Een een woord geweldig.

Goede kleding die lang meegaat.

Betrokken probleem oplossing wat mij vertrouwen geeft.

Ondanks dat ik mijn orderbevestiging nooit gekregen heb. Heeft de klantenservice alles geprobeerd. Betrokken en vasthoudend. Verder duidelijke indicatie van levertijd en zelfs wat sneller geleverd. Verpakking keurig. Zeer professioneel bedrijf zoals het op mij overkomt. Hou dit vol!

Prima bezorging, maar betalen om te retourneren ?!

Bij elke grote webshop kan je gratis retourneren, jammer. Voor de rest super, maar bestel dan maar weer bij een ander

Zie hieronder.

De verzending van mijn bestelling, waarover ik na ontvangst erg tevreden ben, is ondanks de Corona-drukte prima verlopen.

Goede levering, mindere informatievoorziening

De levering was goed. Alleen de informatievoorziening omtrent de verzending kan beter.

Snell & perfect

Een voortreffelijke winkel waar je goed geholpen word.

Kwaliteitskleding, eventueel op maat gemaakt

Snelle afwikkeling en bezorging

Eenvoudige wijze van bestelling en betaling. Vervolgens snelle levering (weet precies waar je aan toe bent via track&trace). Helaas was de mast niet goed voor mij, maar ook het retourneren leverde geen problemen op.

Snel en precies als besteld

Fijne webshop. Goed georganiseerd makkelijk te navigeren. Snel kunnen vinden wat ik zocht. Verdere afhandeling helemaal goed

Misser

Ik bestel het een en krijg het ander, ik kan dus niet anders oordelen dan matig.

Snelle levering en makkelijk bestelproces

Mijn bestelling werd binnen een paar dagen geleverd, ondanks een berichtje dat een paar schoenen niet op voorraad was en dit dus langer zou duren. Ik ben tevreden.

Brede keuze, leuke aanbiedingen, snelle en goede service

Brede keuze, leuke aanbiedingen, snelle en goede service

Broeken besteld die ik al had.

Prettig online winkelen

Mooie website met leuke aanbiedingen. Gemakkelijk om een keuze te maken en eenvoudig te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Prima afhandeling

Gewenste producten correct en vlot ontvangen

snel geleverd goede kwaliteit

snel geleverd goede kwaliteit