Filtre

Goed en snel

Goed en snel

Vlot volgens afspraak

Nvt

Slechte info op de website

info op website klopt niet daardoor extra kosten gemaakt voor verzenden en retouren

Topwinkel. Goede klantenservice

Bij mijn bestelling zat de antidiefstalbeveiliging er nog op. Ik heb die laten verwijderen bij een only for men vestiging in druten. Via de klantenservice had ik dat even gemeld. Enkele dagen later ontving ik een persoonlijk geschreven kaart met excuses en 10% korting op de volgende bestelling. Geweldige manier om een klein foutje recht te zetten!! Ga zo door!!

vriendelijk, duidelijk en overzichtelijk, nauwkeurig, zeker voor herhaling vatbaar.

Bij only for men is het personeel vriendelijk, hulpvaardig, attent, alert vertrouwen, bestelling in winkel gedaan. De informatie formulier was ook duidelijk over de bestelling. De mail ontvangen dat de bestelling verzonden was, en er een email bericht kwam naar mij als de bestelling in de winkel zou zijn. Het personeel staat je netjes te woord als ik belde of de bestelling die dag zou komen of niet. De klantenservice nog gebeld bestel nr opgenoemd voor informatie of de bestelling die dag nog zou komen en ongeveer de tijd. Ja dat zou zijn en dat was ook alleen de tijd wisten ze niet precies. Ook als je only for men belt dan, en nog niet te pakken krijg dan bellen ze je gelijk terug . Dat vind ik heel goed, attent. Ik ben er zeer over te spreken. De bestelling is helemaal naar mijn wens verlopen.

Snelle levering met erg mooie producten, zeer tevreden!

Product is in werkelijkheid niet van hetzelfde materiaal als op de site staat

Op de site: Materiaal: 100% wol Artikelnummer: 050306 Artikelnummer leverancier: Boston In werkelijkheid: Materiaal: 50% wol, 40% polyester en 10% 'other'. Dus maar amper de helft wol. Zeer teleurstellend.

Niet van deze tijd.

Niet van deze tijd, dat je voor retourkosten moet betalen.

Prima webshop met snelle levering

Snelle levering na bestelling in de winkel. Mogelijkheid tot retour via plaatselijke winkel.

Interessant

Ondanks het feit dat ik 4 truien bestelde met maat XXL, is er toch eentje bij die te klein is, en eentje die tamelijk krap is.

Super snel in huis.

Mooie kleding altijd snel in huis, goede service voor al het een keer niet past.

Top perfect

Mooie kwaliteit en super prijs.

Zeer positief.

Snelle terug betaling.

Klantvriendelijk met een prijskaartje

Onlyformen is een prima zaak met mooie kleding, een goede klantenservice. Bereid om mee te denken en in principe klantvriendelijk. Echter vind ik de retourkosten een doorn in het oog. Zeker als je net voor 400 euro aan kleding hebt gekocht en er alleen een broek terug moet. Dat vind ik dan niet klantvriendelijk. Ook het verplicht vooruit moeten betalen vind ik jammer.

goede ervaring

Goede ervaring netjes op tijd geleverd mooie actie 3 halen 1 betalen.

Alles is naar verwachtingen

snel bezorgd, de bestelling is in goede staat ontvangen

Prima kleding en dito bezorging

Prima kleding, bezorgt op het aangegeven moment en keurig verpakt

Prima. Leuke kleding. Leuke acties.

Alles duidelijk. Snelle levering.

Ruime keuze en goede maat aanduiding

Heb geen credit kaart, jammer dat ik niet met de gewone bank kan betalen, bv rabo bank. Dus gekozen voor achteraf betalen.

Zeer tevreden!!!

Had via Whatsapp contact gehad, zeer vriendelijk geholpen, met de uitleg vd maten vd broeken. Er was wel een broek bij wat te klein was. Deze terug gestuurd, zal zien hoe dat afgehandeld wordt. En of alles vlot verloopt met de terugbetaling. Maar ben zeer tevreden!!!

Super fijne winkel, zowel online of de echte winkels

Online een bestelling gedaan keurig snel geleverd. Echt een fijn bedrijf, zowel online als in de winkel zelf!!

Prima ervaring

Mooie artikelen en levertijd prima Ook retour na beschading ontdekt te hebben vlekkeloos verlopen

Volgens afspraak geleverd. Snelle levertijd. Keurig verpakt.

Goede aanbiedingen

Prima aanbieding, snelle verzending

Uitstekend en snel en duidelijke website.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC