Filtre

Goede kwaliteit tegen een aardige prijs

Snelle levering, goede size guide, goede kwaliteit stoffen en afwerking.

Zeer goed en snel thuis gekregen

Zeer goed en snel thuis gekregen.

Prima klantenservice

Ons product was op het verkeerde adres bezorgd. Er werd actief en snel actie ondernomen om tot een oplossing te komen

prima winkel

Goede makkelijke website. Altijd correct geholpen Groot assortiment kwaliteitsmerken

snelle levering goede kwaliteit

prima service

Snelle levering, netjes verpakt, top!

Goed verzorgd!

Goed verzorgd!

Correcte levering. Goed kwaliteit voor een goede prijs

Correcte levering, goede kwaliteit-prijs verhouding.

geweldig en geduldigpersoneel.

Kom er al enige jaren ,slaagt altijd. Mensen zijn erg aardig , geduldig en behulpzaam.

Prima en correct

Mooie winkel en prettige medewerkers!

Top organisatie

Geholpen door een zeer nette stageloper

Goed en snel

Goed en snel geregeld tegen een redelijke prijs. Minder betalen is altijd beter. Netjes en verzorgde levering. Top

prima netjes eerlijk op tijd

Mijn ervaring met Only for men is echt goed. En ik ben gemeens een man kun je nagaan!

Uitstekend geholpen, ik raad het iedereen aan

Snelle levering, leuke prijs (2 halen, 1 betalen, daar zijn Vlamingen ook gevoelig voor ;-) en hele mooie pakken perfect zoals beschreven. Mijn kleermaker complimenteerde me ermee, en vond ze van hoge kwaliteit. Kleine aanpassingen nodig (mouwen en broek te lang, maar dat ligt aan mij), verder correct van maat (maat 24). Kortom, zeer tevreden en ik hou jullie website zeker in het oog voor een volgende aankoop.

Goede en mooie kwaliteit

De pasvorm is ook perfect en leuke aanbiedingen.

Snelle levering en voldoet helemaal! Mooie kwaliteit

Snelle levering en voldoet helemaal! Mooie kwaliteit

Goed geholpen in de winkel en online besteld heel snel in huis

uitstekend

Snelle levering zonder mankeren.

Heel goed jammer van de fout in het emailadres dat ik er laat achter kwam wanneer het geleverd werd was het al onderweg maar verder prima .Vr.gr.

Wat een geweldig bedrijf! Zo vriendelijk geholpen aan de telefoon en heel behulpzaam! Volgende keer weer

Niet alle artikelen voldoen aan verwachting , kleur en stof is niet altijd in overeenstemming met de werkelijkheid

goede prijs en kwaliteit snelle levering

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC