Pluspunten
Jammer kom je met je 10 euro cadeaubon welke je van Only dit Men ontvangt in je mailbox in de winkel zeggen 2 verkoopsters u kunt deze alleen online inleveren!!!! Thuis bon nog eens nagekeken. Staat " u kunt dit tegoed zowel online als in de winkel besteden" . Zo jammer.vandaag teruggeweest omdat verkeerd advies is gegeven voor de maat v een trui. Ook hiervoor geen compensatie. Jammer wij worden steeds minder enthousiast over deze winkel.
VerbeterpuntenLuister naar de klant! Geef juist advies en als je tegoedbonnen via de mail v een verjaardag verstuurt breng je personeel hiervan op de hoogte. Ik beveel jullie v nu nog aan maar doe er wat mee
Bedankt voor uw beoordeling. We zullen uw feedback bespreken met de betreffende afdelingen. Ook willen wij het betreffende filiaal hiervan op de hoogte brengen. Kunt u ons laten weten welk filiaal dit betrof?
Pluspunten
Gemakkelijk te bestellen, prima service.
VerbeterpuntenInformatie voorziening kan beter. Werd tussentijds niet geinformeerd.
Beste Ron, bedankt voor je beoordeling en feedback. We zijn momenteel druk bezig met onze informatievoorziening. Ik verwacht dat je daar snel iets van gaat merken!
Pluspunten
Hoge kwaliteit, snelle levering, goede prijs. Het concept is super, bestel thuis en haal op, bezorg thuis. Koop er nu al paar jaar, online en in hun winkel (ede).
Beste Wouter, bedankt voor je beoordeling en feedback!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Klantvriendelijk Top producten Prettig retourbeleid
Beste Lukas, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
snel
Beste Selim, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Het bezorgde pakket ziet er heel netjes uit.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Veel keus, goede kwaliteit.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
prima en snelle levering supersnelle terugbetaling bij gedeeltelijke retourzending
Beste Ronny, goed om te weten dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goede en snelle levering en terugbetaling na retour.
Bedankt voor je beoordeling Marleen!
Pluspunten
Goede levering, prima producten
VerbeterpuntenSite laat af en toe slecht
Bedankt voor je beoordeling en feedback Ed!
Pluspunten
Mooie collectie en veel keus. De website werkt erg prettig zodat je snel je gewenste kleding bijelkaar hebt.
Beste Frans, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor je beoordeling Marc!
Pluspunten
Snelheid verzenden Correctheid zending Snelle en juiste afhandeling retouren
VerbeterpuntenMaatvoering duidelijk proberen te krijgen. M is niet altijd M. Per merk of collectie weer anders. Retour verpakking meesturen met de zending.
Beste Evert, bedankt voor uw beoordeling en feedback! Dit helpt ons bij het verbeterproces.
Pluspunten
Snelle en goede service....top
VerbeterpuntenGeen...perfect verzorgd
Bedankt voor je beoordeling Martin!
Bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Productenassortiment Snelheid van leveren en retourbetaling
Beste Rick, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Schoenen besteld, snelle levering. Helaas te klein, maar kunnen ruilen voor de juiste maat. Wederom snel geleverd.
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Snelle, correcte levering... nooit een foutje gebeurd, precies wat ik besteld had. Veel keuze, in diverse merken, mijn favoriete merk is er altijd wel bij... wanneer beginnen jullie met heren ondergoed, bijv. Bon Giorno?
VerbeterpuntenI.p.v. de zak in de postbus droppen, bel even aan en ik laat de bode binnenkomen... ik weet, hij zal altijd haast hebben, maar hij hoeft niet te komen eten, hoeft geen koffie te drinken... gaat razend snel!
Bedankt voor uw beoordeling! We begrijpen dat uw verbeterpunten aan PostNL gericht zijn. Dit gaat helaas buiten ons bedrijf om. U vroeg naar Bon Giorno ondergoed. We hebben het voor u nagevraagd maar helaas zal dit niet in ons aanbod komen.
Pluspunten
correct.. zeer scherp geprijsd en prima afhandeling van vragen
Verbeterpuntenkpn stuurt geen aflevermail van t&t kan OFM op zich niets aan doen
Beste Cees, bedankt uw beoordeling en feedback! We begrijpen helaas niet helemaal wat u bedoeld met uw verbeterpunten. Mocht het van belang zijn in onze verbeterprocessen, vernemen wij uw verbeterpunten graag via [email protected]
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
prima keuze
Verbeterpuntenniets
Bedankt voor je beoordeling Luca!
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je beoordeling Hans!
Pluspunten
Alles was top
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC