Pluspunten
geen
Verbeterpuntenbezorgen wat besteld is en niet iets anders
Beste heer/mevrouw Meijers, jammer om te horen dat u een minder goede ervaring heeft met Only for Men. Als u de klantenservice mailt naar [email protected] kunnen mijn collega's uw klacht eventueel oplossen.
Pluspunten
Fijne service
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Leuke actie, binnen een dag geleverd. Retour netjes gemeld gekregen en terugbetaald. Beter dan concurrent die actieprijs beloofde maar bij bestelling niet honoreerde.
Beste Henk, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering.
Beste Rob, bedankt voor je beoordeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, netjes verpakt!
Verbeterpuntengeen
Beste Sander, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, snelle afhandeling retouren.
Beste Arjan, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snel, correct, echt een aanrader!!
Beste Inge, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede service, vriendelijk onthaal en correcte prijs/kwaliteitsverhouding
Beste Natalie, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering en perfect verpakt
Beste Sandy, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Uitstekende prijs kwaliteit. Uitstekende pasvorm en kleur van Denham overhemd.
Beste Mathieu, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Een Pierre Cardin Deauville jeans besteld in de "sale". Perfecte broek, perfecte levering, perfecte prijs!
Beste Kees, bedankt voor de beoordeling en veel plezier van je broek!
Pluspunten
Snelle levering Mooie producten van goede kwaliteit Modieus
Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Personeel Druten is behulpzaam.
VerbeterpuntenIk heb ruim op tijd besteld in de webshop en ook een bevestiging gehad dat het in de winkel zou liggen. Helaas bleek dit niet het geval en had ik geen kerstcadeau. Winkel Druten heeft zijn best gedaan, maar op het hoofdkantoor gaat het blijkbaar fout.
Beste Eefje, jammer om te horen dat u dit heeft ervaren zo vlak voor kerst. Ik hoop dat u alsnog fijne dagen heeft gehad en wellicht alsnog iemand blij heeft kunnen maken met een cadeau. Als u uw klacht naar [email protected] stuurt kunnen mijn collega's kijken waar het fout ging en u eventueel tegemoet komen.
Pluspunten
Zeer snelle levering, ondanks de feestdagen. Ook een retourzending werd zeer snel verwerkt en ook het bedrag werd direct na de feestdagen teruggestort.
Beste Vincent, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
VerbeterpuntenSnellere levering en zorgvuldigheid. Ik heb iets besteld wat nooit is afgeleverd: een groen coltruitje maat M van Cast Iron en een jeans van Scotch & Soda. Vlak daarna heb ik ook nog sokken besteld. Ik kreeg enkele dagen later een zwart coltruitje maat L geleverd van Hugo. Dit heb ik dus nooit besteld. Ik heb hierover gebeld met de klantenservice. De medewerkster adviseerde mij om direct opnieuw te bestellen zodat ik 't nog voor de kerst in huis zou hebben. De juiste maat (M) van het coltruitje was echter niet meer leverbaar zag ik op de website maar dezelfde dag kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling alsnog verzonden was. Deze mail ontving ik op 18 december jl. Tot op heden is er nog niets bezorgd. Zojuist heb ik ontdekt dat de track & trace service meldt dat het pakje is afgeleverd maar ik heb niets ontvangen. Al met al rommelig en raadselachtig.
Beste George, jammer om te horen dat u deze ervaring heeft met Only for Men. Als u uw klacht naar [email protected] stuurt kunnen mijn collega's eventueel kijken waar uw pakket nu echt is gebleven.
Pluspunten
De winkel zelf is beter dan de trage website
VerbeterpuntenDe maten wijken heel erg af, een 98 de ene keer is soms groter dan een 102 en kleiner dan een 96. Levering naar de winkel duurde bijna 2 weken (ook geen email gehad en in de winkel zeiden ze dat ik daarop moest wachten)
Beste Jeffrey, jammer om te horen dat u dit heeft ervaren met Only for Men. Wij doen ons uiterste best onze diensten te versnellen en te optimaliseren, zo ook de mailing voor bestellingen in winkels. Twee weken klinkt overigens wel erg lang. U kunt uw klacht sturen naar [email protected], dan pakken mijn collega's dit op en wordt er gekeken naar de oorzaak en eventuele oplossing.
Pluspunten
uitstekende kwaliteit en service en leuke aanbiedingen
Verbeterpuntengeen op/aanmerkingen prima service
Beste Ronald, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede kennis van zaken, leuk geholpen en alles onder een dak
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Beste Conny, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Goede keus en snelle levering.
Beste Bert, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Mooie merken
VerbeterpuntenZorg dat de online artikelen ook op voorraad zijn!!!
Beste Henk, bedankt voor je beoordeling en feedback. Dit helpt ons bij het verbeterproces.
Beste Henny, bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Duidelijke website. Complete informatie. Prima communicatie. Snelle levering. Bovenal: kwalitatief goede kleding.
VerbeterpuntenTip: controleer de afgeprijste artikelen op juistheid.
Bedankt voor uw beoordeling en feedback!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke uitleg en voorbeelden op de website.
Beste Anne, bedankt voor je beoordeling!
Beste Sjeff, bedankt voor je beoordeling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC